Menu

Brandveiligheid Zwolle

Geef brand geen kans

Als u de juiste producten in brandveiligheid in Zwolle geïnstalleerd heeft, geeft u brand minder tot geen kans. Maar wat zijn de beste producten in brandveiligheid en waar vindt u deze? Quality Creations International is al 25 jaar zowel importeur als distributeur van de beste en nieuwste producten in brandpreventie, zoals rookmelders, blusdekens en noodverlichting. Wacht dus niet langer en bestel vandaag nog voor uw pand in Zwolle de juiste producten voor uw brandveiligheid.

Waarom zou u uw brandveiligheid in Zwolle willen verhogen?

De specialisten van Quality Creations International merken dat veel mensen niet goed op de hoogte zijn van brandveiligheid. Er wordt vaak gedacht dat een brand niet zomaar plaats kan vinden of dat een beginnend brandje altijd wel op tijd ontdekt wordt en makkelijk te blussen is. Helaas weten wij dankzij onze 25 jaar ervaring dat dit een illusie is. Wij leveren vaak, onder andere in Zwolle, producten in brandveiligheid bij bedrijven die eerder brandschade hebben opgelopen. Om dit voortaan te voorkomen, besluiten zij dan bijvoorbeeld rookmelders aan te schaffen. Onze rookmelders, van onder andere het merk First Alert, zijn van zeer hoge kwaliteit. Bij de minste of geringste rookontwikkeling beginnen ze luid te piepen. Op plekken waar rook wel vaker voorkomt, zoals in een keuken, is het verstandiger hittemelders te installeren. Deze reageren op ongebruikelijke warmte. In ruimtes waar sprake is van onvolledige verbranding, zoals bij een open haard of geiser, kan koolmonoxide vrijkomen. Dit is een giftige stof. Monteer een koolmonoxidemelder om het risico op koolmonoxidevergiftiging te verminderen. Wat bedrijven in Zwolle na eerdere brandschade ook vaak bij ons bestellen is noodverlichting. Met onze verlichting weet iedereen op de juiste wijze een pand te verlaten.

Hoe voor brandveiligheid in Zwolle gezorgd wordt

Het is van zeer groot belang voor brand veilig leven dat een eventuele brand in een zeer vroeg stadium ontdekt wordt. Immers; waar rook is, is vuur. Ook uw pand in Zwolle wilt u door middel van brandpreventie behoeden tegen grote brandschade. Hiervoor kunt u uiteraard rookmelders of brandmelders in Zwolle ophangen. Deze producten zorgen al voor een enorm groot deel aan brandveiligheid. Om er voor te zorgen dat de hele woning of het bedrijfspand weet heeft van de rook- of brandvorming, kiest u voor gekoppelde rookmelders. Maar niet alleen de fysieke brand is gevaarlijk. Als er ergens rook gevormd wordt, dan verspreidt zich heel snel de kleur- en geurloze stof koolmonoxide. Om geen risico op een koolmonoxidevergiftiging te lopen, raden wij u aan een koolmonoxidemelder aan te schaffen. Producten in datzelfde kader zijn hittemelders. Hiervoor hoeft rook ook niet zichtbaar te zijn; deze melder detecteert een hoge concentratie warmte, en daarmee dus gevaar. Tot slot willen wij uiteraard dat iedereen, bij het geval van brand of kortsluiting, veilig het pand kan verlaten. Daarvoor is onze noodverlichting uitermate geschikt. Ook al zijn alle lampen bij u kapot gesprongen; u vindt dankzij onze noodverlichting in Zwolle veilig uw weg naar buiten. Andere producten die u helpen bij de brandveiligheid zijn een sprayschuimblusser, thermoptek en een vluchtladder. Kortom, de specialisten van Quality Creations International weten, dankzij hun 25 jaar ervaring, hoe zij brandveiligheid in Zwolle kunnen bewerkstelligen.

De beste (keur)merken

Quality Creations International gebruikt enkel de beste producten in brandpreventie. Wilt u ook uw pand in Zwolle brandveilig maken? In ons assortiment vindt u alleen producten, zoals rookmelders, van de volgende merken:

Maak Zwolle brandveiliger

Bij Quality Creations International vindt u voor iedere ruimte de juiste middelen in brandveiligheid:

 • Rookmelders voor algemene ruimtes
 • Hittemelders voor ruimtes waar regelmatig rook ontstaat, zoals een keuken
 • Een koolmonoxidemelder bij ruimtes met openbare verbranding, zoals een open haard
 • Noodverlichting voor al uw ruimtes en gangpaden
 • Blussers en blusdekens voor op efficiënte plekken

Waarmee wilt u aan brandpreventie in Zwolle doen?

Wij bieden de oplossing voor brandveiligheid in Zwolle. U kunt bij ons terecht voor onder andere de volgende producten:

 • ST620
 • Diverse draadloos koppelbare rookmelders
 • NEN2555 melders
 • 230V rookmelders
 • Wi-safe2 (Wisafe2)
 • SA700LLE
 • WST630
 • 660 MBX
 • Thermoptek
 • CO-9X10 koolstofdioxidemelder

Neem contact op voor een optimale brandveiligheid in Zwolle

Besluit vandaag nog producten te bestellen bij Quality Creations International. Bel ons op telefoonnummer 015-3693965 of mail ons via info@qualitycreations.nl. Het is tijd voor meer brandveiligheid in Zwolle!