Menu

HBI

De juiste lamp voor de juiste vluchtroute

Quality Creations International heeft een groot assortiment aan noodverlichting van het kwalitatieve merk HBI Bisscheroux. HBI bestaat al sinds 1978. Zij hebben dus al vele jaren ervaring in noodverlichting. Wist u dat HBI nog maar een van de weinige fabrikanten is die volledig op eigen benen staat? Zij leunen dus op vele jaren ervaring, maar gaan tegelijkertijd enorm met hun tijd mee. Vanwege het innovatieve karakter van dit bedrijf, worden zij door velen geprezen. In 2011 wonnen ze zelfs een echte prijs: de ETOP Innovation Award. Zij ontvingen de prijs met de door hen ontwikkelde nieuwe en unieke LED armatuur voor de openbare ruimte. De noodverlichting voor bedrijven van HBI is ook veelal voorzien van LED. Bent u ook toe aan (nieuwe) noodverlichting?

Noodverlichting van HBI is zeer kwalitatief

Mocht er straks in uw pand een reden zijn om alle aanwezigen te evacueren, zoals bij een brand of een gaslek, dan is het belangrijk zeer opvallende en heldere noodverlichting te hebben. Quality Creations International biedt grofweg twee soorten noodverlichting van HBI aan: vluchtwegaanduidingen en vluchtwegverlichting. Eerstgenoemde zijn de welbekende groene verlichte bordjes met daarop een rennend poppetje, een pijl en een deur. Vaak worden deze geplaatst boven deuren, zodat u weet waar heen te lopen om naar buiten te kunnen. Laatstgenoemde zijn lampen die een pad verlichten als niet geheel duidelijk is waar een pad zich heen buigt. In gangpaden en galerijen zijn deze lampen erg handig. Bij panden zonder goede noodverlichting weten enkele aanwezigen soms niet goed waar ze heen moeten lopen als het pand vol rookt raakt. Soms komt de hulp dan te laat voor hen. Zorg dat dit niet gebeurt en bekijk snel ons aanbod van noodverlichting van het merk HBI.

Bestel uw noodverlichting bij Quality Creations International

Bent u op zoek naar noodverlichting? Bestel deze dan bij Quality Creations International. Wij garanderen u van:

  • Beste merk (HBI)
  • Makkelijke bestelmodule
  • 25 jaar ervaring
  • Groot aanbod
  • Bezorging door heel Nederland

Contactmogelijkheden

Weet u nog niet zeker welke noodverlichting u wilt bestellen? Vluchtwegaanduidingen, vluchtwegverlichting of juist allebei? Bel dan snel met de specialisten van Quality Creations International via telefoonnummer 015-3693965 of stuur een mail naar info@www.qualitycreations.nl. Zij helpen u graag en geven desgevraagd meer informatie over de noodverlichting van HBI Bisscheroux.