• Levering uit voorraad
 • Kennis van wet- en regelgeving
 • Specialist in brandveiligheid

HBI

Vergroot de veiligheid met verlichting van HBI Lighting

HBI Lighting is een Nederlandse fabrikant van noodverlichting. Dit kwaliteitsmerk vergroot de veiligheid binnen panden met armaturen voor noodverlichting en evacuatieverlichting in bijvoorbeeld vluchtwegen en trappenhuizen. Maar ook voor openbare ruimten als portieken en galerijen heeft HBI passende oplossingen. De armaturen zijn betrouwbaar en scoren ook optimaal qua esthetiek en duurzaamheid doordat de gehele productengamma is uitgerust met LED-verlichting. Binnen HBI wordt dit als Ledology aangeduid.

HBI: specialist in noodverlichting

HBI Lighting is een Nederlandse fabrikant die gespecialiseerd is in noodverlichting. De door HBI gevonden oplossingen zijn ideaal en toepasbaar voor kleine en grote gebouwen. Wat te denken van de intelligente verlichtingsoplossingen op het gebied van portiek- en galerijarmaturen, die voorzien zijn van slimme bewegingssensoren? Standaard uitgerust met LED-verlichting. Al met al gaat het om oplossingen waarbij veiligheid en comfort als belangrijkste prioriteiten worden beschouwd. Voor HBI is duurzaamheid een absoluut aandachtpunt. De kwaliteit van de HBI-armaturen doet geenszins onder voor wellicht bekendere A-merken in de noodverlichting.

Vraag direct een offerte aan en ontvang een scherpe aanbieding op maat!

HBI Logo

Als groothandel en specialist op het gebied van producten die woningen en panden zo veilig mogelijk maken, kan Quality Creations de noodverlichting van HBI ten zeerste aanbevelen. Hieronder leest u meer informatie over de vluchtwegverlichting van HBI Lighting.

Noodverlichting en evacuatieverlichting

In bedrijfsgebouwen, maar ook in appartementencomplexen is het verplicht armaturen met noodverlichting en/of evacuatieverlichting aan te brengen. Quality Creations International heeft producten die aan de hoogste eisen voldoen. De armatuur 3L0606V van de HBI Serie 300 is bijvoorbeeld een fraai ogende armatuur, die ook nog eens voorzien is van 6W LED-verlichting. Deze noodverlichting heeft een levensduur van maar liefst 100.000 uur.

Verlichting openbare ruimtes

Voor het verlichten van openbare ruimtes, zoals galerijen, portieken en trappenhuizen, heeft HBI Lighting speciale armaturen beschikbaar. De Polaris II is hiervoor uitermate geschikt vanwege een aantal bijzondere eigenschappen, ook op optisch gebied. Dit zorgt voor meer lichtval op de grond, een lager energieverbruik en minder lichtvervuiling. De nieuwste generatie Polaris II is bovendien uitgerust met een razendsnelle lichtsensor en de nieuwste radartechnologieën. Kortom, met de Polaris II bewerkstelligt HBI een veilig gevoel en dat bij een optimaal zicht en een laag energieverbruik.

Vraag direct een offerte aan en ontvang een scherpe aanbieding op maat!

Vraag vrijblijvend offertes en adviezen aan

Via importeur en groothandel Quality Creations International kunt u alle producten van HBI Lighting aanvragen. Wilt u op vrijblijvende basis een offerte of een gefundeerd advies ontvangen? Of wenst u zelfs al een bestelling te plaatsen? Wat uw wensen ook zijn, u bent altijd van harte welkom contact met ons op te nemen. Dit kan telefonisch via 015-3693965 of door een e-mail te sturen naar info@qualitycreations.nl. Als deskundige groothandel voorzien wij u graag van de beste adviezen op het gebied van de noodverlichtingsproducten van HBI Lighting.

×

  Offerte aanvragen

  Naam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Product

  Eventuele opmerkingen of vragen

  ×

   Vul uw naam en e-mailadres in om direct de datasheet per e-mail te ontvangen

   ×

    Offerte aanvragen

    Naam

    E-mailadres

    Telefoonnummer

    Product Category

    Eventuele opmerkingen of vragen

    ×