• Levering uit voorraad
 • Kennis van wet- en regelgeving
 • Specialist in brandveiligheid

FireAngel

Bestel producten van FireAngel

FireAngel, het A-merk onder de rookmelders
Bent u op zoek naar (gekoppelde) rookmelders van het bewezen merk FireAngel? Neem dan contact op met dé groothandel voor rookmelders: Quality Creations International. Als gecertificeerde partner van FireAngel importeren en distribueren wij al meer dan 25 jaar onder andere rookmelders, koolmonoxidemelders en andere producten van dit merk. Doordat wij de directe schakel naar de fabrikant zijn vindt u bij ons de meest actuele informatie over de producten; of het nu draadloos koppelbare melders of NEN2555 rookmelders op 230V betreft. Door de rechtstreekse inkoop zijn ook onze prijzen bijzonder aantrekkelijk. Met de kennis van toepassingen en projecten voor bijvoorbeeld de uitrol bij een woningcorporatie zijn wij uw complete partner als het gaat om (brand)beveiliging. Hieronder kunt u lezen wat u bij ons als groothandel kunt verwachten met het merk FireAngel.

FireAngel

Bekijk het volledige assortiment van FireAngel dat wij leveren.

FireAngel: eenvoudig in gebruik

Bij dit bewezen merk staat de beste bescherming tegen brand en koolmonoxide centraal. Hiervoor past het merk de meest moderne technologie toe. De rook- en koolmonoxidemelders van dit merk zijn snel te installeren, eenvoudig in gebruik en vergen weinig onderhoud.

FireAngel staat erom bekend producten te maken die betrouwbaar en efficiënt zijn. Bovendien ogen ze mooi en strak. Deze toonaangevende producten zijn dan ook zeer geschikt voor klanten met hoge verwachtingen.

Logo Fire Angel

Ons aanbod van FireAngel

Als directe importeur en groothandel verkopen wij van FireAngel onder andere de volgende producten:

 • Rookmelder ST620;
 • Rookmelder ST622;
 • Rookmelder WST630;
 • Koolmonoxidemeter FA3820-EUX10;
 • Koolmonoxidemelder met display FA3322-EUX10;
 • Koppelbare en gekoppelde rookmelders (ook draadloos en/of 230V);
 • Blussers;
 • Wi-safe2 producten: voor de koppeling van alle melders in uw pand.

Wilt u meer weten over de eigenschappen en toepassingen van bovenstaande producten? Of bent u benieuwd hoe u met behulp van de FireAngel Wi-safe2 technologie de melders in uw pand weet te koppelen? Als veelzijdige importeur en distributeur van deze producten vertellen wij u hier graag meer over.

Thermoptek, Wi-safe2 en internet gateway

Alle rookmelders van het merk FireAngel zijn voorzien van Thermoptek technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat de rookmelders sneller werken dan conventionele, optische rookmelders. Naast rookvorming meet deze melder ook de temperatuurontwikkeling in een ruimte. Gevolg is dat de rookmelder sneller alarm slaat. Hierdoor kan grote schade en menselijk leed nog beter voorkomen worden.
Met Wi-safe2 wordt bedoeld dat alle producten van FireAngel onderling door middel van het eigen protocol met elkaar verbonden kunnen worden. Koppelt u deze installatie bovendien aan een internet gateway, dan wordt u direct op uw smartphone van brand op de hoogte gebracht. Vanzelfsprekend kunnen ook uw buren geïnformeerd worden. Een veilig idee!

Koppelt u liever op basis van openbare protocollen als Zigbee of Zwave. Ook hierin voorziet FireAngel. Door in plaats van een Wi-safe2-module bijvoorbeeld een Zigbee module te plaatsen, kunt u koppelen met domoticaplatformen die van deze technologie gebruik maken

Vraag direct een offerte aan en ontvang een scherpe aanbieding op maat!

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Bij de groothandel van Quality Creations International vindt u alle producten van FireAngel. Vraag een vrijblijvende offerte aan. Voor meer informatie kunt u bellen naar 015-3693965 of een e-mail sturen naar info@qualitycreations.nl. Als vakkundige distributeur voorziet Quality Creations u graag van het beste advies met betrekking tot de producten van FireAngel.

×

  Offerte aanvragen

  Naam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Product

  Eventuele opmerkingen of vragen

  ×

   Vul uw naam en e-mailadres in om direct de datasheet per e-mail te ontvangen

   ×

    Offerte aanvragen

    Naam

    E-mailadres

    Telefoonnummer

    Product Category

    Eventuele opmerkingen of vragen

    ×