Fire Angel

Bestel producten van Fire Angel

Bent u op zoek naar (gekoppelde) rookmelders van het bewezen merk Fire Angel? Neem dan contact op met dé groothandel voor rookmelders: Quality Creations International. Al meer dan 25 jaar importeren en distribueren wij onder andere rookmelders, koolmonoxidemelders en andere producten van dit merk. Via ons kunt u direct bijpassende toebehoren zoals een locatieschakelaar en een internet gateway aanschaffen. Met de kennis van toepassingen en projecten voor bijvoorbeeld de uitrol bij een woningcorporatie zijn wij uw complete partner als het gaat om (brand)beveiliging. Hieronder kunt u lezen wat u bij ons als groothandel kunt verwachten met het merk Fire Angel.

Bekijk het volledige assortiment van Fire Angel dat wij leveren.

Fire Angel: eenvoudig in gebruik

Bij dit bewezen merk staat de beste bescherming tegen brand en koolmonoxide centraal. Hiervoor past het merk de meest moderne technologie toe. De rook- en koolmonoxidemelders van dit merk zijn snel te installeren, eenvoudig in gebruik en vergen weinig onderhoud.

Fire Angel staat erom bekend producten te maken die betrouwbaar en efficiënt zijn. Bovendien ogen ze mooi en strak. Deze toonaangevende producten zijn dan ook zeer geschikt voor klanten met hoge verwachtingen.

Logo Fire Angel

Ons aanbod van Fire Angel

Als directe importeur en groothandel verkopen wij van Fire Angel onder andere de volgende producten:

  • Rookmelder ST620;
  • Rookmelder ST622;
  • Rookmelder WST630;
  • Koolmonoxidemeter CO-9X10;
  • Koppelbare en gekoppelde rookmelders (ook draadloos en/of 230V);
  • Blussers;
  • Wi-safe2 producten: voor de koppeling van alle melders in uw pand.

Wilt u meer weten over de eigenschappen en toepassingen van bovenstaande producten? Of bent u benieuwd hoe u met behulp van de Fire Angel Wi-safe2 technologie de melders in uw pand weet te koppelen? Als veelzijdige importeur en distributeur van deze producten vertellen wij u hier graag meer over.

Thermoptek, Wi-safe2 en internet gateway

Alle rookmelders van het merk Fire Angel zijn voorzien van Thermoptek technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat de rookmelders sneller werken dan conventionele, optische rookmelders. Naast rookvorming meet deze melder ook de temperatuurontwikkeling in een ruimte. Gevolg is dat de rookmelder sneller alarm slaat. Hierdoor kan grote schade en menselijk leed nog beter voorkomen worden.
Met Wi-safe2 wordt bedoeld dat alle producten van Fire Angel onderling door middel van het eigen protocol met elkaar verbonden kunnen worden. Koppelt u deze installatie bovendien aan een internet gateway, dan wordt u direct op uw smartphone van brand op de hoogte gebracht. Vanzelfsprekend kunnen ook uw buren geïnformeerd worden. Een veilig idee!

Koppelt u liever op basis van openbare protocollen als Zigbee of Zwave. Ook hierin voorziet Fire Angel. Door in plaats van een Wi-safe2-module bijvoorbeeld een Zigbee module te plaatsen, kunt u koppelen met domoticaplatformen die van deze technologie gebruik maken

Vraag direct een offerte aan en ontvang een scherpe aanbieding op maat!

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Bij de groothandel van Quality Creations International vindt u alle producten van Fire Angel. Vraag een vrijblijvende offerte aan. Voor meer informatie kunt u bellen naar 015-3693965 of een e-mail sturen naar info@qualitycreations.nl. Als vakkundige distributeur voorziet Quality Creations u graag van het beste advies met betrekking tot de producten van Fire Angel.