Menu

Fire Angel

Met dit merk bent u de brand voor

Met de producten van het merk Fire Angel, te bestellen bij Quality Creations International, bent u elke brand voor. Fire Angel produceert rookmelders, hittemelders en koolmonoxidemelders van de beste kwaliteit. Heeft u deze producten nog niet in uw woning of bedrijfspand? Neem dan gerust een kijkje in ons ruime assortiment. Hier vindt u naast de topproducten van Fire Angel ook rookmelders, hittemelders en koolmonoxidemelders van de merken BRK en First Alert. En uiteraard mogen de blussers, blusdekens en vluchtladders ook niet ontbreken. Kijkt u mee?

Fire Angel: werkt samen met belangrijke partijen

Zoals gezegd zijn de producten van Fire Angel van zeer goede kwaliteit. Het bedrijf investeert dan ook veel tijd, onderzoek en productie om steeds weer het beste van het beste aan te kunnen bieden. Essentieel hiervoor is de samenwerking met belangrijke partijen, zoals de brandweer, installateurs, woningbouwverenigingen, projectontwikkelaars en architecten. Het werk van dit mooie merk in brandveiligheid en brandpreventie houdt dan ook niet op bij de fabricatie van veilige en makkelijk te installeren producten. Fire Angel staat ook garant voor een prima klantenservice en een zeer betrokken projectondersteuning. Heeft u vragen over hun aanpak, hun producten of brandveiligheid in het algemeen? Neem dan contact op met onze specialisten via onderstaande gegevens.

Tips in brandveiligheid

Het uitgangspunt van Fire Angel is brandveiligheid creëren bij zo veel mogelijk mensen in huis. Zeker nu de wereld aan het vergrijzen is en steeds meer mensen langer thuis blijven wonen, wordt gevreesd voor meer woningbranden. Om te kunnen ondersteunen in deze brandveiligheid ontwikkelt dit mooie merk steeds de beste producten aan de hand van de nieuwste technologieën. Maar brandpreventie ligt ook voor een groot deel bij uzelf. Fire Angel deelt graag wat tips:

  • Stel een vluchtplan op en plaats hier (gekoppelde) rookmelders en/of noodverlichting
  • Reinig regelmatig plekken als een afzuigkap en schoorsteen
  • Zet geen kaarsen bij gordijnen e.d.
  • Rook nooit in bed
  • Zet apparaten, zoals uw televisie, volledig uit na gebruik

Gaat u ook voor brandveiligheid?

Wilt u uw woning of bedrijfspand ook veiliger maken met de beste producten op het gebied van brandveiligheid en brandpreventie? Kies dan voor de rookmelders, hittemelders en/of koolmonoxidemelders van dit mooie bedrijf. Neem contact op met Quality Creations International via telefoonnummer 015-3693965 of stuur een mail naar info@www.qualitycreations.nl en bestel vandaag nog producten van Fire Angel!