• Levering uit voorraad
 • Kennis van wet- en regelgeving
 • Specialist in brandveiligheid

Brandpreventie

Voorkom een brand: bestel bij Quality Creations International

Brandpreventie is makkelijk te regelen als u de juiste middelen heeft. En niet alleen makkelijk, maar ook eens zeer belangrijk. Een brandje is namelijk snel ontwikkeld. Er hoeft maar ergens iets door te branden, te smeulen of een vonkje te ontstaan en voordat u het weet staat uw hele pand in brand. Dit is natuurlijk een scenario waar u liever niet aan denkt, maar het kan bij iedereen gebeuren. Wees de brand voor en bestel vandaag nog producten bij Quality Creations International. Kijkt u mee naar wat wij allemaal aanbieden aan producten op het gebied van brandpreventie?

Brandpreventie is ons uitgangspunt

Mocht een brand echt uitslaan, dan is het verstandig dit zo snel mogelijk te blussen. Daarom vindt u bij ons handige blussers en blusdekens. Maar het mooiste is natuurlijk om de brand vóór te zijn. Dan spreken we over brandpreventie. Producten die zich richten op brandpreventie zijn bijvoorbeeld onze rookmelders. Makkelijke, kleine rookmelders, die eventueel aan elkaar te koppelen zijn. Zo kan uw hele pand gewaarschuwd worden als er ergens rook ontstaat. Superhandig! Weet u dankzij het gepiep van de rookmelder dat ergens rook ontwikkelt, dan kunt u de brand voor zijn en direct de bron onder handen nemen. Kies dus ook voor brandveiligheid, kies voor Quality Creations International.

Hier staan wij voor

Quality Creations International is al meer dan 25 jaar dé importeur en distributeur van producten op het gebied van brandpreventie en brandveiligheid. Rookmelders, hittemelders, koolmonoxidemelders, blussers, blusdekens, noodverlichting: bij ons vindt u het allemaal. Heeft u vragen over brandpreventie? Ook dan bent u bij Quality Creations International aan het juiste adres. U kunt onze specialisten via onderstaande contactgegevens benaderen. Zij beantwoorden graag uw vragen. Wist u verder dat wij door heel Nederland de beste producten leveren? Dus ook bij u! Hierbij nog even een opsomming van ons bedrijf:

Bent u ook toe aan een brandveilig pand?

Kortom, wat u ook zoekt of wilt weten op het gebied van brandveiligheid: de professionals van Quality Creations International helpen u graag verder. U kunt ons telefonisch bereiken via telefoonnummer 015-3693965. Een mailtje sturen kan ook naar info@www.qualitycreations.nl. Quality Creations International: uw partner in brandpreventie.

×

  Offerte aanvragen

  Naam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Product

  Eventuele opmerkingen of vragen

  ×

   Vul uw naam en e-mailadres in om direct de datasheet per e-mail te ontvangen

   ×

    Offerte aanvragen

    Naam

    E-mailadres

    Telefoonnummer

    Product Category

    Eventuele opmerkingen of vragen

    ×