• Levering uit voorraad
 • Kennis van wet- en regelgeving
 • Specialist in brandveiligheid

Brandveiligheidsproducten voor VvE’s

Besteed als VvE aandacht aan veilig wonen

Al meer dan 25 jaar weten vele VvE’s Quality Creations International te vinden voor toonaangevende brandveiligheidsproducten, advies over rookmelders en brandveiligheidsadvies. Als importeur en distributeur van onder andere gekoppelde rookmelders en noodverlichting, kunnen wij uiterst eenvoudig een veilige woonomgeving creëren. Zo wordt bijvoorbeeld de Fire Angel ST620 en de ST622, twee toonaangevende rookmelders, al door veel VvE’s toegepast.

Professionele producten, vakkundig advies en projectbegeleiding

Als bewezen importeur beschikken wij over uitstekende kennis van onze producten en leveren wij u graag passend advies. Verder bieden wij optimale projectbegeleiding zodat uw VvE eenvoudig brandveilig wordt gemaakt. Goede service staat bij onze groothandel natuurlijk hoog in het vaandel. Wij maken het makkelijk voor u, waardoor u veel tijd bespaart. Heeft u behoefte aan instructies of een partij die ter plaatse een opname doet en al dan niet de plaatsing en installatie van rookmelders verzorgt? Ook dan kunnen wij u helpen en brengen we u graag in contact met een van onze dealers. Volg de vele VvE’s die u zijn voorgegaan en vraag geheel vrijblijvend een offerte op maat bij ons aan. Rechtstreeks bij ons als groothandel profiteert u van optimale brandveiligheid tegen de beste prijs.

Brandveilige producten voor VvE’s

Vraag direct een offerte aan en ontvang een scherpe aanbieding op maat!

Onze producten voor VvE’s

Bij vele VvE’s hebben wij in het verleden de First Alert SA700LLE geplaatst. Hoewel deze rookmelder inmiddels niet meer leverbaar is, bieden wij voor VvE’s nu nog betere alternatieven. Waardige opvolgers zijn de FireAngel ST620 en de ST622.

Is bij u in het verleden de genoemde First Alert SA700LLE geplaatst? Speciaal voor u hebben wij een verloopsokkel ontwikkeld. Deze sokkel maakt het mogelijk om zonder verdere montagewerkzaamheden nieuwe FireAngel melders op de oude montageplaat te bevestigen. Een flinke tijdwinst zonder risico op beschadiging van het plafond.

Als distributeur van verschillende (brand)veiligheidsproducten en kennisbron rondom de toepassing van rookmelders kunnen VvE’s bij ons terecht voor onder andere:

 • Gekoppelde rookmelders
 • Koolmonoxidemelders
 • Rookmelders die voldoen aan de NEN2555
 • Hittemelders
 • Advies rondom brandveiligheid en projectbegeleiding

Wij werken alleen met A-merken zoals FireAngel, Cavius en AngelEye. Bij een afname van grotere volumes kunnen wij zeer interessante projectprijzen overeenkomen. Daarbij is maatwerk in logistiek en dienstverlening voor ieder project mogelijk. Neem contact met ons op voor meer informatie of advies over onze producten.

Bekijk ons assortiment voor VvE’s!

Veilig wonen kan eenvoudig zijn

Binnen een VvE bent u gedeeltelijk afhankelijk van de bouwkundige staat van uw gebouw, maar ook van de leefwijze van uw directe buren als het gaat om brandveiligheid. Het is daarom belangrijk om niet alleen naar de algemene ruimten te kijken, maar ook naar de woningen zelf.

Simpelweg door het plaatsen van (of vervangen van oude) rookmelders, worden woningbranden eerder ontdekt. Door de inzet van onze rookmelders kan de impact van een woningbrand enorm verlaagd worden. Zo wordt grote schade en menselijk leed voorkomen.

Met houten verdiepingsvloeren en een enkele vluchtweg bent u afhankelijk van uw benedenburen; als daar brand ontstaat, zij vluchten en laten de deur open, is uw vluchtweg afgesloten. Door het plaatsen van gekoppelde rookmelders zoals de FireAngel WST630 kan dit snel en eenvoudig opgelost worden. Door bij u en uw buren melders te plaatsen die draadloos onderling gekoppeld zijn, wordt u snel gewaarschuwd als er brand is in uw nabije omgeving. Deze snelheid van melden kan letterlijk het verschil maken tussen leven en dood.

Een internet gateway biedt als extra service het direct doorzenden van meldingen naar de smartphone van bewoners.

Ook als uw VvE moet voldoen aan de NEN2555-eisen, stellen wij graag een aanbieding op maat voor u op.

FireAngel

Download hier onze brochure voor Vereniging van Eigenaren!

Besteed als VvE beheerorganisatie aandacht aan brandveiligheid

Hoewel de brandveiligheid ‘achter de voordeur’ eigenlijk geen thema is voor de VvE- beheerorganisatie kunt u dit wel als extra onderwerp aanpakken. Hiermee onderscheidt u zich als pro- actieve beheerder die de zorg voor klanten hoog in het vaandel heeft staan. Weet dat de Veiligheidsregio’s door het hele land de VvE in het vizier hebben als targetgroep om brandveiligheid naar een hoger niveau te brengen. De brandweer heeft verschillende redenen om de VvE te benaderen. Dit kan zijn vanuit het oogpunt van de bouwkundige staat van het pand, want met name in oudere gebouwen verspreidt rook zich razendsnel. Daarnaast kan ook de aard van de bewoners, zoals leeftijd en zelfredzaamheid, aanleiding zijn om langs te komen. Bouwkundige aanpassingen lopen vaak snel op in kosten, terwijl met beperkte investeringen in technische voorzieningen ook vaak al veel bereikt kan worden. Wacht u af totdat ernaar gevraagd wordt of onderscheid u zich als pro- actieve beheerder met de zorg voor uw klanten hoog in het vaandel?

Voordelig rookmelders bestellen?

Omdat wij als groothandel direct afnemen bij de fabrikant, kunnen wij u bijzonder interessante tarieven aanbieden. Daarnaast bent u bij Quality Creations aan het juiste adres voor advies omtrent het optimaliseren van uw brandveiligheid. Zo weet u zeker dat u producten zult aanschaffen met de juiste prijs-kwaliteitverhouding.

Vanzelfsprekend nemen wij zo veel mogelijk zorgen uit uw handen bij een dergelijk project. Al vele VvE’s hebben wij als importeur en distributeur van (brand)veiligheidsproducten mogen voorzien van onder andere de juiste brandmelders, blusdekens en noodverlichting. Heeft u ook behoefte aan kwalitatieve producten? Of wilt u eerst deskundig advies ontvangen betreffende onze (gekoppelde) rookmelders?

Plaats direct een bestelling, vraag geheel vrijblijvend een offerte aan, bel naar 015-3693965 of stuur een mail naar info@qualitycreations.nl. Vanzelfsprekend kunt u als VvE gedurende de volledige levensduur van de betreffende producten met vragen terecht bij onze klantenservice.

×

  Offerte aanvragen

  Naam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Product

  Eventuele opmerkingen of vragen

  ×

   Vul uw naam en e-mailadres in om direct de datasheet per e-mail te ontvangen

   ×

    Offerte aanvragen

    Naam

    E-mailadres

    Telefoonnummer

    Product Category

    Eventuele opmerkingen of vragen

    ×