Menu

Noodverlichting

Verlaat veilig uw pand

Om tijdens een brand, gaslek of andere gevaarlijke situatie uw pand veilig en volgens de kortste route te kunnen verlaten is noodverlichting essentieel. Quality Creations International heeft een mooi aanbod in noodverlichting. Wij weten, als bedrijf met meer dan 25 jaar ervaring, dat snel en veilig wegkomen van levensbelang is. Maar dit is niet altijd makkelijk meer. Bij grote rookontwikkeling kan uw pad bijvoorbeeld niet meer zo duidelijk zijn. Noodverlichting biedt dan de oplossing. Graag vertellen u hier meer over.

Onze partner in noodverlichting

Quality Creations International importeert en distribueert noodverlichting van het merk HBI Bisscheroux. Laatstgenoemde bedrijf is al in 1978 opgericht en is momenteel nog maar een van de weinige noodverlichtingsfabrikanten die nog volledig op eigen benen staat. Dat zegt natuurlijk wel wat! HBI Bisscheroux is de afgelopen jaren dan ook ontzettend meegegaan met de tijd. De noodverlichting van dit bedrijf is bijvoorbeeld veelal voorzien van LED verlichting. Ook is het assortiment uitgebreid met intelligente verlichtingsoplossingen die een bijdrage leveren aan uw veiligheid. Wist u trouwens dat HBI in 2011 een prijs (de ETOP Innovation Award) heeft gewonnen met haar nieuwe en unieke LED armatuur voor de openbare ruimte? Als u dus op zoek bent naar de beste noodverlichting, bestel dan uw verlichting bij Quality Creations International, van het kwalitatieve en hoogwaardige merk HBI.

Noodverlichting komt in vele soorten

Als u en de andere aanwezigen in een pand snel, veilig en volgens de juiste route naar buiten moeten komen, dan is de juiste verlichting zeer belangrijk. Het meest bekend zijn de groene vluchtwegaanduidingen: Een groen vlak met daarop een rennend poppetje, een pijl en een deur. ‘Die kant op.’ Quality Creations International verkoopt vele verschillende varianten, met vluchtwegen naar alle windrichtingen. Naast de welbekende vluchtwegaanduidingen, vindt u bij Quality Creations International ook vluchtwegverlichting. Hierdoor kunt u toch nog duidelijk zien waar u zich bevindt als u zich een weg naar buiten probeert te banen. Bestel uw verlichting bij Quality Creations International en garandeer u van:

  • Beste merk (HBI Bisscheroux)
  • Gebruiksvriendelijke bestelmodule
  • Deskundig en ervaren bedrijf
  • Groot assortiment
  • Bezorging in heel Nederland

Contact

Kortom, zorg er vandaag ook nog voor dat iedereen in uw pand straks snel, veilig en volgens de juiste route uw pand kan verlaten. Bestel onze verlichting direct of bel Quality Creations International via telefoonnummer 015-3693965 of stuur een mail naar info@www.qualitycreations.nl. Kies ook voor noodverlichting van het hoogwaardige merk HBI Bisscheroux.