• Levering uit voorraad
 • Kennis van wet- en regelgeving
 • Specialist in brandveiligheid

X-Sense

Vergroot de veiligheid met producten van X-Sense

X-Sense is een toonaangevende wereldwijde leverancier van producten, diensten en geïntegreerde oplossingen op het gebied van veiligheid in huis. De missie is om elk gezin over de hele wereld veiligheid te bieden. Daarom is X-Sense toegewijd aan het op de hoogte blijven van innovaties op het gebied van veiligheid in huis en het gebruik van de meest geavanceerde bewakings- en controletechnologieën.

Bekijk het volledige assortiment van X-Sense dat wij leveren.

 

 

 

 

 

Het aanbod van X-Sense bij Quality Creations International

Quality Creations levert als autoriteit op het gebied van brandveiligheid de volgende producten van het gerespecteerde merk X-Sense:

 • (koppelbare) Rookmelders
 • Koolmonoxidemelders
 • Combimelders

Wenst u meer informatie te ontvangen over de precieze eigenschappen en specificaties van bovengenoemde producten? Of bent u nieuwsgierig hoe de combimelders van X-Sense exact functioneren en bij u toe te passen zijn? Neem dan gerust contact op met de specialisten van Quality Creations International. Immers zijn wij niet alleen distributeur, maar denken wij even graag met u mee. Lees hieronder hoe u contact met ons opneemt.

Vraag direct een offerte aan en ontvang een scherpe aanbieding op maat!

Vraag vrijblijvend offertes en adviezen aan

Bij Quality Creations International vindt u alle producten van X-Sense. Deze producten, waaronder rookmelders en koolmonoxidemelders, hebben als centrale doelstelling mensen veiligheid te bieden in hun woning. Wilt u een bestelling plaatsen? Of wenst u, natuurlijk op vrijblijvende basis, een offerte of een gefundeerd advies te ontvangen? U bent altijd van harte welkom contact met ons op te nemen. Dit kan telefonisch via 015-3693965 of door een e-mail te sturen naar info@qualitycreations.nl.

Als groothandel met veel deskundigheid voorzien wij u graag van de beste adviezen op het gebied van de brandveiligheidsproducten van X-Sense.

×

  Offerte aanvragen

  Naam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Product

  Eventuele opmerkingen of vragen

  ×

   Vul uw naam en e-mailadres in om direct de datasheet per e-mail te ontvangen

   ×

    Offerte aanvragen

    Naam

    E-mailadres

    Telefoonnummer

    Product Category

    Eventuele opmerkingen of vragen

    ×