• Levering uit voorraad
 • Kennis van wet- en regelgeving
 • Specialist in brandveiligheid

Brandveiligheid

Maak uw woning of bedrijfspand brandveilig

Brandveiligheid is enorm belangrijk. Of het nu voor uw woning of bedrijfspand is. Helaas ontstaan er nog veel te vaak branden in gebouwen. Deze hadden soms beperkt kunnen worden met de juiste producten op het gebied van brandveiligheid. Ontbreken die producten, dan kan een brand niet tijdig ontdekt worden, dan kan een beginnend brandje niet makkelijk geblust worden en dan kunnen de aanwezigen in het pand niet veilig, snel en volgens de juiste route het pand verlaten. Gelukkig is er Quality Creations International. Wij zijn al mee dan 25 jaar dé importeur en distributeur van producten op het gebied van brandveiligheid en brandpreventie. Neemt u ook even een kijkje in ons grote aanbod?

Brandveiligheid is de basis

Onze deskundigen noemen een pand pas af als het voorzien is van de juiste producten in brandveiligheid. Dat begint vaak bij rookmelders. Deze gaan luid piepen als zij rookontwikkeling opmerken. In een groot pand is het verstandig gekoppelde rookmelders aan te brengen. Dan weet meteen heel het gebouw dat er sprake is van rook- en brandontwikkeling. Erg veilig dus. Voor plekken waar een rookmelder weinig zin heeft, zoals een keuken, raden wij aan hittemelders en koolmonoxidemelders te installeren. Eerstgenoemde detecteert warmte, terwijl de tweede gaat piepen als de giftige kleur- en geurloze stof koolmonoxide vrijgekomen is. Naast onze rookmelders biedt Quality Creations International ook de beste noodverlichting aan, van het innovatieve merk HBI Bisscheroux. Tot slot vindt u bij ons ook blusdekens en handzame blussers, zodat u beginnende brandjes eigenhandig de baas kunt zijn.

Onze kenmerken

Quality Creations International staat al meer dan 25 jaar bekend als dé importeur en distributeur op het gebied van brandveiligheid. Wij hebben in heel Nederland al de beste en nieuwste producten mogen leveren, waardoor indirect al vele levens gered zijn. Bent u ook overtuigd van onze producten in brandveiligheid en onze prettige werkwijze? Graag sommen wij onze kenmerken even voor u op:

Neem contact met ons op voor informatie over brandveiligheid

Heeft u al bedacht welke producten u bij ons wilt bestellen? Of heeft u vragen over onze producten? U kunt ons zowel telefonisch als via mail bereiken. Bel Quality Creations International via telefoonnummer 015-3693965 of stuur ons een mailtje naar info@www.qualitycreations.nl. Wij helpen u graag uw brandveiligheid te verhogen.

×

  Offerte aanvragen

  Naam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Product

  Eventuele opmerkingen of vragen

  ×

   Vul uw naam en e-mailadres in om direct de datasheet per e-mail te ontvangen

   ×

    Offerte aanvragen

    Naam

    E-mailadres

    Telefoonnummer

    Product Category

    Eventuele opmerkingen of vragen

    ×