• Levering uit voorraad
 • Kennis van wet- en regelgeving
 • Specialist in brandveiligheid

Brandveiligheidsproducten voor Installateurs

Besteed als installateur aandacht aan veilig wonen

Al enkele decennia weten vele installateurs Quality Creations International te vinden voor brandveiligheidsproducten van hoge kwaliteit. Wij zijn importeur en distributeur van gekoppelde rookmelders en andere producten, zoals noodverlichting en koolmonoxidemelders, die het uiterst eenvoudig maken een veilige woon- en werkomgeving te creëren. Neem bijvoorbeeld de rookmelders WST630 en de ST622 van FireAngel. Dit zijn toonaangevende rookmelders die door veel eindgebruikers als standaard voorgeschreven worden. Vanzelfsprekend zijn er ook 230V gevoede rookmelders beschikbaar die voldoen aan de NEN2555-eisen. Standaard voorgeschreven voor bijvoorbeeld studenten huisvesting en nieuwbouwwoningen.

Wat ons onderscheid is dat Quality Creations over alle benodigde kennis beschikt en wij leveren we u dan ook graag een passend advies. Goede service staat bij onze groothandel derhalve hoog in het vaandel. Heeft u behoefte aan instructies of een training bij de plaatsing en installatie van brandmelders? Ook dan kunnen wij u helpen. En dat terwijl onze logistiek nauwelijks onderdoet voor de bekendere elektrotechnische groothandels. Kies dus voor kennis en advies en volg de vele installateurs die u zijn voorgegaan. Vraag gerust een geheel vrijblijvende offerte bij ons aan en verbaas u over ons aanbod.

Vraag direct een offerte aan en ontvang een scherpe aanbieding op maat!

Waarom (brand)veiligheidsproducten bestellen?

Wilt u als installateur uw opdrachtgevers een woonomgeving bieden met een hoge mate van brandveiligheid? Investeer dan in kwalitatieve (brand)veiligheidsproducten. Kies via Quality Creations International als groothandel voor bijvoorbeeld onze 230V gevoede FireAngel WSM-F-1EU melders of voor de gekoppelde koolmonoxide- en rookmelders van FireAngel.

Onze producten voor installateurs

Als distributeur van verschillende (brand)veiligheidsproducten, kunt u als installateur bij ons terecht voor:

 • Rookmelders, onder andere van de topmerken FireAngel en Cavius;
 • Gekoppelde rookmelders;
 • 230V rookmelders die voldoen aan de NEN2555;
 • Koolmonoxidemelders;
 • Noodverlichting.

Plaatst u voor kleinere objecten nog standaard een brandmeldinstallatie? Binnen het programma van FireAngel zijn er oplossingen beschikbaar waarbij draadloos gekoppelde rookmelders via een gateway meldingen verzorgen naar de gebouw eigenaar. Met de rapportagemogelijkheden van deze gateway kunt u overigens een prima service-concept samenstellen.

Voor u als installateur kan het daarnaast interessant zijn om te weten dat bij een afname van grotere volumes wij zeer aantrekkelijke projectprijzen kunnen overeenkomen. Maatwerk in logistiek en dienstverlening is voor ieder project mogelijk. Neem contact met ons op voor meer informatie of advies over onze producten, projectbegeleiding en training.

Schaf als installateur onze (brand)veiligheidsproducten aan

Als deskundige importeur, groothandel en distributeur hebben wij al vele installateurs onze rookmelders van uitstekende kwaliteit mogen leveren. Heeft uw installatiebedrijf ook behoefte aan deze producten? Of wilt u eerst professioneel advies ontvangen over onze rookmelders? U kunt altijd contact met ons opnemen door te bellen naar 015-3693965 of een e-mail te sturen naar info@qualitycreations.nl.

Op vrijblijvende basis een offerte aanvragen kan natuurlijk ook. Op deze manier gingen al veel installateurs u voor bij het aanschaffen van rookmelders, noodverlichting en koolmonoxidemelders van topkwaliteit.

×

  Offerte aanvragen

  Naam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Product

  Eventuele opmerkingen of vragen

  ×

   Vul uw naam en e-mailadres in om direct de datasheet per e-mail te ontvangen

   ×

    Offerte aanvragen

    Naam

    E-mailadres

    Telefoonnummer

    Product Category

    Eventuele opmerkingen of vragen

    ×