• Levering uit voorraad
 • Kennis van wet- en regelgeving
 • Specialist in brandveiligheid

Dorma vrijloopdeurdranger

Vrijloopdranger Dorma

De Dorma vrijloopdeurdranger optimaliseert de brandveiligheid van elke woning en elk complex. Door de vrijloopfunctie kunnen deuren worden geopend en gesloten zonder enige merkbare vorm van weerstand. In het geval van brand zal de vrijloopdranger Dorma echter de deur weer automatisch sluiten. Als expert op het gebied van brandveiligheidsproducten voor zakelijke klanten, vertelt Quality Creations International hier graag meer over de Dorma vrijloopdeurdranger.

Plattegrond-met-Quick-Connect-Box-vrijloopdeurdranger

Plattegrond met Quick Connect Box vrijloopdeurdranger

Noodzaak voor de vrijloopdeurdranger

Standaard deurdrangers zijn voelbaar bij het openen en sluiten van deuren. Uit de praktijk blijkt dat deze dan ook vaak onklaar worden gemaakt in veel situaties, waaronder in het geval van brand. Hierdoor kan vuur en rook zich aanzienlijk sneller verspreiden, met levensgevaarlijke situaties tot gevolg.

Een Dorma vrijloopdeurdranger heeft geen merkbaar effect op het dagelijks gebruik van een deur, maar zorgt er wel voor dat deze automatisch sluit in het geval van brand. Zo zorgt de vrijloopdranger Dorma voor een verbeterde brandveiligheid in elke woning en elk complex.

Neem direct contact op voor meer informatie en advies over de vrijloopdeurdranger

Vrijloopdeurdranger: gemakkelijk en snel

De Dorma vrijloopdeurdranger wordt altijd bevestigd in de meterkast met een vrije wandcontactdoos. Daarna worden FireAngel rookmelders ingeleerd op onze hoogstaande Quick Connect Box en opgehangen. De vrijloopdranger Dorma wordt geïnstalleerd en afgesteld en de enige bekabeling is de 2-draads bekabeling tussen de Box en de vrijloopdranger. Hierdoor wordt er zodoende niets gemerkt van de deurdranger bij dagelijks gebruik.

Bij brand zal de Dorma vrijloopdeurdranger de deur echter automatisch weer sluiten, zodat brand en rook zich minder snel verspreiden. Eenvoudig, voordelig én in lijn met huidige regelgeving.

Schema-met-Quick-Connect-Box-vrijloopdeurdranger

Schema met Quick Connect Box vrijloopdeurdranger

Foto vrijloopdeurdranger

Deur met vrijloopdeurdranger

Voordelen met Quality Creations International

Als expert en groothandel op het gebied van brandveiligheidsproducten, zoals de vrijloopdranger Dorma, is het al meer dan 20 jaar onze missie om brandveilig leven zo eenvoudig en toegankelijk mogelijk te maken. Zakelijke klanten, zoals woningbouwverenigingen, VvE’s, elektrotechnische installateurs, veiligheidsregio’s en brandbeveiligers voorzien we dan ook graag van uiteenlopende producten op het gebied van brandveiligheid en advies over de toepassing ervan. Een Dorma vrijloopdeurdranger van ons biedt dan ook de volgende voordelen:

 • A-merken als FireAngel, X-Sense, Cavius, Dormakaba, Assa Abloy
 • Kennis van de toepassing regelgeving omtrent het bouwbesluit
 • Scherpe prijzen
 • Eenvoudig te installeren
 • Draadloos
 • Vrijloopdranger eenvoudig en snel te bestellen
 • Levering uit voorraad

Neem direct contact op voor meer informatie en advies over de vrijloopdeurdranger

Neem contact op

Meer informatie over de mogelijkheden met een vrijloopdeurdranger Dorma? Heeft u andere vragen over brandveiligheid en regelgeving? Quality Creations International staat klaar voor al uw vragen op het gebied van brandveiligheid. Neem gerust, geheel vrijblijvend, contact met ons op voor advies op maat. U bereikt ons telefonisch via 015 – 3693965 en per mail via info@qualitycreations.nl. U kunt natuurlijk ook het contactformulier invullen.

×

  Offerte aanvragen

  Naam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Product

  Eventuele opmerkingen of vragen

  ×

   Vul uw naam en e-mailadres in om direct de datasheet per e-mail te ontvangen

   ×

    Offerte aanvragen

    Naam

    E-mailadres

    Telefoonnummer

    Product Category

    Eventuele opmerkingen of vragen

    ×