• Levering uit voorraad
 • Kennis van wet en regelgeving
 • Specialist in brandveiligheid
 • Direct contact met de fabrikant

Toonaangevende merken voor Resellers

Brandveiligheidsproducten voor resellers

Er valt een groot scala aan bedrijven onder resellers. Bij Quality Creations International gaat het veelal om webshops, BHV-organisaties, brandbeveiligers, installateurs en verzekeraars. Onze producten sluiten naadloos aan op de belangen van deze resellers. Wij kijken er dan ook naar uit om na te gaan wat we voor uw organisatie kunnen betekenen. Ons aanbod loopt uiteen van batterij gevoede rookmelders tot systemen om meldingen op een smartphone te presenteren. Voor veel van onze resellers is het vooral interessant om onze producten door te verkopen. In dat geval adviseren we u graag welk soort brandmelder, rookmelder, koolmonoxidemelder of noodverlichting voor u als reseller het meest geschikt is om door te verkopen. We hebben merken als FireAngel, AngelEye, en Cavius binnen ons programma. Voor alle merken geldt dat we direct importeren, voor u als reseller dus het voordeel direct bij de bron in te kopen.

Vraag direct een offerte aan en ontvang een scherpe aanbieding op maat!

Kennis van de markt

Als groothandel in rookmelders en andere producten voor bevordering van de brandveiligheid heeft Quality Creations International contacten met vele sectoren op deze markt. Daardoor weten we precies welke producten het best aansluiten bij u als reseller en vooral bij de doelgroepen die u bedient.

Als distributeur van verschillende (brand)veiligheidsproducten en kennisbron rondom de toepassing van rookmelders kunt u bij ons terecht voor onder andere:

 • Gekoppelde rookmelders
 • Koolmonoxidemelders
 • 230V gevoede rookmelders die voldoen aan de NEN2555
 • Hittemelders
 • Sprayschuimblussers

Hardlopers uit de FireAngel reeks als de WST630 en ST620/ST622 of de 2100RF van Cavius zijn voor veel resellers overigens veel verkochte producten. Maar we beoordelen ook graag welk merk of reeks wel of niet bij u als reseller past.

Een samenwerking met Quality Creations International zal u dan ook zeker zakelijk voordeel opleveren.

Welke mate van maatwerk wenst u?

Behalve de keuzes die gemaakt moeten worden omtrent artikelen die u wel of niet doorverkoopt, zijn er meer onderwerpen van belang. Zo dient u zich af te vragen of u zelf producten op voorraad wenst te houden. U kunt er namelijk ook voor kiezen om Quality Creations International direct aan uw klanten te laten leveren.

Er zijn derhalve genoeg verschillende mogelijkheden die we graag persoonlijk met u willen bespreken. Neem gerust contact met ons op.

Download de merkenbrochure

Interesse? Vraag de prijzen en condities aan

Heeft u interesse om de door ons gevoerde producten als reseller aan uw klanten door te verkopen? Vraag dan geheel vrijblijvend de prijslijsten en de bijbehorende condities van onze artikelen aan. Afhankelijk van het volume of specialisme doen we u als groothandel dan het scherpst mogelijke aanbod voor uw bedrijf.

Vul het contactformulier in of stuur een e-mail naar info@qualitycreations.nl, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook altijd telefonisch bereiken via 015-3693965. Voor de beste producten op het gebied van brandveiligheid, zoals rookmelders van FireAngel of Cavius, zit u als reseller zeker goed bij Quality Creations International!

×

  Offerte aanvragen

  Naam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Product

  Eventuele opmerkingen of vragen

  ×

   Vul uw naam en e-mailadres in om direct de datasheet per e-mail te ontvangen

   ×

    Offerte aanvragen

    Naam

    E-mailadres

    Telefoonnummer

    Product Category

    Eventuele opmerkingen of vragen

    ×