Menu

Resellers

Onder resellers valt een scala aan bedrijven. Wij leveren aan webshops, BHV-organisaties en brandbeveiligers. Maar ook aan bedrijven als vakantieparken en verzekeraars. Daarnaast zijn er een toenemend aantal klanten die zich richten op ‘langer veilig thuis wonen’, onze producten passen hier naadloos bij. Wij kijken graag wat we voor úw bedrijf kunnen betekenen.

Portfolio

productenVoor de een zal ons gehele portfolio interessant zijn om door te verkopen, anderen zullen specifieke interesse hebben in een of meerdere merken zoals First Alert of Fire Angel. Weer anderen gaan voor een specifiek artikel als de Fire Angel rookmelder ST620 of de koolmonoxidemelder CO-9X10.

Prijzen en condities

Als u interesse heeft om de door ons gevoerde producten aan uw klanten te verkopen vraag dan geheel vrijblijvend de prijslijst van onze artikelen en de daarop geldende condities aan via het contactformulier hier rechts naast. Afhankelijk van volume of specialisme (één bepaald artikel dat groot wordt afgenomen) maken wij graag de scherpst mogelijke conditie op maat voor uw business. Vul hiernaast het contactformulier in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op! Gewoon gelijk bellen met 015 369 3965 kan natuurlijk ook.

Kennis van de markt

Doordat Quality Creations als groothandel in rookmelders en koolmonoxidemelders contacten heeft met vrijwel alle sectoren van wederverkopers hebben wij ook veel kennis van de markt; welk artikel past het best bij u en uw klanten? Dit scheelt aanzienlijk in uw ‘aanlooptijd’ en de daarmee gepaard gaande kosten.

Maatwerk

Naast de keuze welke artikelen gevoerd zullen worden en de daarop geldende prijzen en condities zijn er meer onderwerpen van belang. Wilt u zelf voorraad houden of leveren wij uw orders direct aan uw klant uit? Ook hier weer mogelijkheden die we graag op maat samen met u inrichten.

Eenvoud van bestellen en leveren

Hiervoor worden de keuzen genoemd die gemaakt moeten worden, hierna wordt het eenvoudiger. Uw bestelling kunt u plaatsen per mail of per telefoon. Vanzelfsprekend zijn wij voor vrijwel geheel het portfolio aan First Alert en Fire Angel rookmelders en koolmonoxidemelders voorraad houdend.
Orders voor 14.00 besteld worden normaliter de volgende dag afgeleverd. De factuur ontvangt u later. Meer informatie treft u aan bij bestel info.

Interesse?

Heeft u interesse om onze producten te gaan voeren of verkoopt u ze wellicht al maar wilt u een vergelijk in prijzen en mogelijkheden. Aarzel dan niet en neem contact met ons op via het contactformulier of bel met 015 369 3965.