Menu

Over ons

Quality Creations International: Living Safe

Onze missie is het leveren van producten die het eenvoudig mogelijk maken veilig te wonen. Living Safe, handelend onder de naam Quality Creations International, is al bijna 25 jaar zowel importeur als distributeur van toonaangevende brandveiligheidsproducten welke rechtstreeks van de fabrikant worden gekocht.

Meedenken met klanten

De belangrijkste klantengroepen van onze groothandel zijn woningbouwverenigingen en VvE’s, Elektrotechnische installateurs, Brandweer Veiligheidsregio’s en partijen die onze producten doorverkopen zoals webshops. Voor al deze groepen hebben we kennis van de processen in relatie tot onze producten. Deze kennis delen wij graag met u. Daag ons gerust uit op dit vlak!

Wij hebben kennis van de toepassing van onze producten en denken verder mee; hoe plaatst u deze producten kostenvoordelig. Of voor een reseller belangrijk, welke producten zijn het meest kansrijk bij de door u bediende doelgroep. Op de pagina klantengroepen leest u hier meer over.

Over ons

Veilig wonen is de kern

De producten die wij leveren hebben als gemeenschappelijke factor dat ze het mogelijk maken veilig te wonen. Het zwaartepunt ligt bij rookmelders en daarmee dus ‘brandveilig wonen en leven’.
Zoals gezegd ligt het zwaartepunt van ons programma bij rookmelders. Dit kunnen 230V rookmelders zijn die in het kader van een eis vanuit de bouw geplaatst moeten worden (NEN2555) maar het kunnen ook batterij gevoede melders zijn.
Brandveiligheid gerelateerde producten als koolmonoxidemelders, blusdekens en vluchtladders die het verschil kunnen betekenen tussen leven en dood ontbreken niet in ons leveringsprogramma.
Aanvullend op onze brandveiligheidsproducten voeren wij ook noodverlichting; zowel voor thuis als voor in bedrijven, instellingen en openbare ruimten zoals portieken en galerijen.

A-merken

De merken die wij voeren zijn First Alert, Fire Angel en BRK. Stuk voor stuk A-merken op het gebied van rook- en koolmonoxidemelders die elk hun eigen doelgroep hebben, van de consument tot aan de professional.
Een aanvulling op de rookmelders is het portfolio van Nodazzle. Nodazzle is een innovatieve Nederlandse ontwikkeling die voorziet in veiligheidsverlichting voor thuis. De toestellen bieden gemak en veiligheid; vluchten bij brand én valpreventie in één.
Noodverlichting armaturen voor binnen bedrijven en instellingen leveren wij van het merk HBI Lighting, een zeer innovatief Nederlands bedrijf dat zelf haar ontwikkelingen doet en een breed assortiment noodverlichting armaturen heeft. Klik naar merken voor meer informatie.

Prijzen

Als rechtstreeks van de fabrikant leverende distributeur zijn wij in staat scherpe prijzen de bieden. Voor uw projecten maken wij graag een passende offerte. Ook voor partijen die onze producten weer door verkopen op structurele basis maken wij graag een op maat gesneden aanbod.

Eenvoudig en snel

De eenvoud van bestellen zien wij ook graag als service naar u toe. Een mail bericht kan voldoende zijn, u heeft de spullen daarna snel en direct uit voorraad geleverd in huis.

Contact met onze groothandel

Wij streven ernaar u op deze site een goed beeld te geven van onze mogelijkheden, graag komen we met u in contact. Aarzelt u dan ook niet met ons te bellen of te mailen voor welke vraag dan ook!

John van Adrichem
Eigenaar Living Safe