• Levering uit voorraad
 • Kennis van wet- en regelgeving
 • Specialist in brandveiligheid

Over ons

Quality Creations International (QCI): Living Safe

Onze missie is het leveren van producten die het eenvoudig mogelijk maken brandveilig te leven. Quality Creations International is al bijna 25 jaar zowel importeur als distributeur van toonaangevende brandveiligheidsproducten die rechtstreeks van de fabrikant worden gekocht.

Meedenken met klanten

Als groothandel leveren wij vooral aan zakelijke klanten. Onze grootste klantengroepen zijn woningbouwverenigingen, VvE’s, elektrotechnische installateurs, Veiligheidsregio’s en resellers. Met deze groepen kunnen wij veel kennis delen rondom het plaatsen en onderhouden van brandveiligheidsproducten, zoals rookmelders. We kijken hierbij verder dan onze producten, ook uw organisatie, de bewoners en de partijen waarmee u samenwerkt worden in het geheel bezien. Daag ons gerust uit op dit vlak!

Wij hebben dus kennis van de toepassing van onze producten en denken graag mee; hoe plaatst u deze producten bijvoorbeeld kostenvoordelig? Of voor een reseller belangrijk, welke producten zijn het meest kansrijk bij de door u bediende doelgroep?

Vraag direct een offerte aan en ontvang een scherpe aanbieding op maat!

Brandveilig leven is de kern

De producten die wij leveren hebben als gemeenschappelijke factor dat ze het mogelijk maken brandveilig te leven. Het zwaartepunt ligt bij rookmelders en daarmee dus ‘brandveilig wonen en leven’.

Brandmelders zijn er in allerlei soorten en maten. Het kan gaan om 230V rookmelders die in het kader van een eis vanuit het bouwbesluit geplaatst moeten worden (NEN2555), maar het kunnen ook batterij gevoede melders zijn. Of gekoppelde rookmelders die de veiligheid aanzienlijk vergroten.

Brandveiligheid gerelateerde producten als koolmonoxidemelders, blusdekens en vluchtladders die het verschil kunnen betekenen tussen leven en dood, ontbreken niet in ons leveringsprogramma. Aanvullend op onze brandveiligheidsproducten voeren wij ook noodverlichting; zowel voor in bedrijven, instellingen en openbare ruimten zoals portieken en galerijen.

A-merken

De merken die wij voeren zijn Fire Angel, AngelEye, First Alert, Cavius en HBI. Stuk voor stuk A-merken op het gebied van (gekoppelde) rook- en koolmonoxidemelders die elk hun eigen doelgroep hebben, van consument tot aan de professional.

Noodverlichting armaturen voor binnen bedrijven en instellingen leveren wij van het merk HBI Lighting, een zeer innovatief Nederlands bedrijf dat zelf haar ontwikkelingen doet en een breed assortiment duurzame en energiezuinige noodverlichting armaturen heeft.

Scherpe prijzen

Als rechtstreeks van de fabrikant leverende distributeur zijn wij in staat scherpe prijzen de bieden. Voor uw projecten maken wij graag een passende offerte. Ook voor partijen die onze producten op structurele basis doorverkopen, maken wij graag een op maat gemaakt aanbod.

Eenvoudig en snel bestellen

De eenvoud van bestellen zien wij ook graag als service naar u toe. Een mailbericht of telefoontje is voldoende, u heeft de spullen daarna snel en direct uit voorraad geleverd. Een factuur met een betalingstermijn van 30 dagen volgt per mail.

Contact met onze groothandel

Wij streven ernaar u op deze site een goed beeld te geven van onze mogelijkheden, maar nog liever komen we met u in contact. Aarzelt u dan ook niet met ons te bellen of te mailen voor welke vraag dan ook!

John van Adrichem

Eigenaar Quality Creations International
info@qualitycreations.nl / 015 369 3965

×

  Offerte aanvragen

  Naam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Product

  Eventuele opmerkingen of vragen

  ×

   Vul uw naam en e-mailadres in om direct de datasheet per e-mail te ontvangen

   ×

    Offerte aanvragen

    Naam

    E-mailadres

    Telefoonnummer

    Product Category

    Eventuele opmerkingen of vragen

    ×