• Levering uit voorraad
 • Kennis van wet- en regelgeving
 • Specialist in brandveiligheid

First Alert

Bestel producten van First Alert

Bent u op zoek naar rookmelders van het bekende merk First Alert? Neem dan contact op met dé groothandel voor rookmelders: Quality Creations International. Al meer dan 25 jaar importeren en distribueren wij onder andere rookmelders, koolmonoxidemelders en andere producten van dit merk. Zo hebben wij de First Alert SA700LLE weer volop beschikbaar. Wij zijn, met onze kennis van toepassingen en projecten voor bijvoorbeeld de uitrol bij een woningcorporatie, uw complete partner voor zaken rondom (brand)beveiliging. Wilt u weten wat u van ons als groothandel en het merk First Alert kunt verwachten? Lees dan verder.

First Alert

Bekijk het volledige assortiment van First Alert dat wij leveren.

First Alert: bewezen kwaliteit

De beste bescherming tegen brand en koolmonoxide staat bij dit bewezen merk centraal. De melders worden al jarenlang breed ingezet binnen de Nederlandse markt. De rook- en koolmonoxidemelders van First Alert zijn zeer gebruiksvriendelijk. De installatie is snel, het product is eenvoudig in gebruik en vraagt weinig onderhoud. First Alert staat erom bekend producten te maken die betrouwbaar en efficiënt zijn. Bovendien ogen ze mooi en strak. Deze producten zijn dan ook zeer geschikt voor klanten die hechten aan bewezen techniek van een hoge kwaliteit.

Ons aanbod van First Alert

Als directe importeur en groothandel verkopen wij van First Alert onder andere de volgende producten:

 • Rookmelder SA700LLE
 • Rookmelder SA700CE
 • Combimelder voor rook en koolmonoxide de SCO5CE
 • Koolmonoxidemelder CO400CE en CO410CE

Wilt u meer weten over de eigenschappen en toepassingen van bovenstaande producten? Of bent u benieuwd welke nieuwe First Alert producten binnenkort geïntroduceerd zullen worden? Als exclusieve importeur en distributeur van Fire Angel-producten vertellen wij u hier graag meer over.

Vraag direct een offerte aan en ontvang een scherpe aanbieding op maat!

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Quality Creations International is ‘principal distributor’ van First Alert en BRK. U vindt bij ons  alle producten van First Alert. Vraag een vrijblijvende offerte aan. Voor meer informatie kunt u bellen naar 015-3693965 of een e-mail sturen naar info@qualitycreations.nl. Als vakkundige distributeur voorziet Quality Creations u graag van het beste advies met betrekking tot de producten van First Alert.

×

  Offerte aanvragen

  Naam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Product

  Eventuele opmerkingen of vragen

  ×

   Vul uw naam en e-mailadres in om direct de datasheet per e-mail te ontvangen

   ×

    Offerte aanvragen

    Naam

    E-mailadres

    Telefoonnummer

    Product Category

    Eventuele opmerkingen of vragen

    ×