• Levering uit voorraad
 • Kennis van wet- en regelgeving
 • Specialist in brandveiligheid

Rookmelderprojecten met Woningcorporaties

Besteed aandacht aan veilig wonen

Al meer dan 25 jaar weten vele woningcorporaties Quality Creations International te vinden voor toonaangevende brandveiligheidsproducten, projectbegeleiding en producttrainingen. Als importeur en distributeur van onder andere rookmelders en noodverlichting, beschikken wij over jarenlange ervaring in brandveiligheidsproducten. Wij kunnen daarom uw project voorzien van vakkundig advies, zodat de werk- en woonomgeving op een eenvoudige en onderhoudsarme manier wordt beveiligd met toonaangevende producten.

Samenwerking Leef Samen

WINNAAR WOONZORG INNOVATIE­CHALLENGE

‘LeefSamen’, de oplossing die met gebruik van slimme sensoren familie, vrienden of buren alarmeert via een app, is dé winnende innovatie van de challenge brandveiligheidsinnovaties, georganiseerd door Woonzorg Nederland, Habion en Wooncompagnie. Quality Creations won samen met haar partner deze innovatiechallenge, waarbij het sociale netwerk van zelfstandig wonende senioren en de buurt geallarmeerd wordt wanneer er brand is of er bijvoorbeeld inactiviteit gesignaleerd wordt. Hierdoor is het mogelijk om langer veilig zelfstandig thuis te blijven wonen. Leefsamen is een voordelige oplossing voor iedere corporatie die ouderen huisvest.

Heeft u interesse in Leef Samen?

Quality Creations kijkt graag met u hoe een dergelijk project samen met u kan worden vormgegeven.

Professionele producten, vakkundig advies  en trainingen

Wij werken alleen met A-merken als FireAngel, AngelEye, Cavius en HBI Lighting. Onze producten voldoen vanzelfsprekend altijd aan Europese keurmerken zoals de  EN 14604 en voor zover van toepassing aan de NEN2555 norm.

Verder verzorgen wij trainingen en uitgebreide instructies over het werken met en het plaatsen van onze producten. Alles gericht op zo min mogelijk ongewenste meldingen van en zo weinig mogelijk onderhoud aan onze producten.
Dit bespaart u gedurende de levensduur van 10 jaar dus tijd en geld. Het is echt van belang voor een totaaloplossing te gaan bij aanschaf van nieuwe of het vervangen van verouderde rookmelders voor uw woningcorporatie. Vraag daarom geheel vrijblijvend een offerte op maat aan bij ons als groothandel en profiteer van optimale brandveiligheid.

Vraag direct een offerte aan en ontvang een scherpe aanbieding op maat!

Onze producten voor woningcorporaties

Jarenlang hebben wij met de First Alert SA700LLE gewerkt. Hoewel deze rookmelder niet meer leverbaar is, bieden wij voor woningcorporaties nu nog betere alternatieven. Zo zijn de FireAngel ST620 en de ST622 waardige opvolgers met nog betere detectie eigenschappen. Sneller alarm als er brand is en minder ongewenste meldingen.

Heeft u overigens de al genoemde First Alert SA700LLE in het verleden geplaatst; speciaal voor u hebben wij een verloopsokkel ontwikkeld die het mogelijk maakt zonder verdere montagewerkzaamheden de FireAngel melders op de oude montageplaat te bevestigen. Een flinke tijdwinst zonder risico op beschadiging van het plafond.

Als distributeur van verschillende (brand)veiligheidsproducten en kennisbron rond de toepassing van rookmelders kunnen woningcorporaties bij ons terecht voor onder andere:

 • Rookmelders, FireAngel ST620 of ST622
 • Gekoppelde rookmelders zoals de FireAngel WST630
 • Rookmelders die voldoen aan de NEN2555
 • Koolmonoxidemelders
 • Hittemelders
 • Advies brandveiligheid en projectbegeleiding
 • Instructies en trainingen voor de plaatsing van rookmelders

Wij werken alleen met A-merken zoals FireAngel, Cavius en AngelEye. Wanneer uw project grotere volumes van rook- of brandmelders, of andere veiligheidsproducten behoeft, dan bent u bij ons als rechtstreekse importeur en groothandel aan het juiste adres voor bijzonder interessante prijzen.

Verder begeleiden we u van begin tot eind bij het brandveilig maken van uw woningcorporatie of het vervangen van uw bestaande rookmelders. Neem snel contact met ons op voor meer informatie over onze producten en aanvullende diensten.

Bekijk hier ons assortiment voor woningcorporaties!

Verdien uw investering weer terug

Een investering van uw woningcorporatie in het plaatsen van rookmelders kan voor een groot deel terugverdiend worden. Verschillende partijen zijn u voorgegaan met het investeren in brandveiligheid in het algemeen en rookmelders in het bijzonder om een lagere schadelast in te toekomst te hebben.

Voor de brandverzekeringspremie en de kosten ten gevolge van brand zal dit een gunstig effect hebben. In combinatie met een slimme en kostenvoordelige wijze van plaatsen verdiend de investering zich binnen de levensduur terug. U voldoet aan uw zorgplicht zonder dat dit een hogere exploitatie tot gevolg heeft!

Schaf als woningcorporatie (brand)veiligheidsproducten aan

Al vele woningcorporaties zijn u voorgegaan en hebben gebruik gemaakt van ons advies en de levering van kwalitatieve rookmelders. Het gemak waarmee u bent voorzien van de juiste en betrouwbare brandveiligheid combineren wij altijd met een gunstige prijs. Dit kunnen wij doen doordat wij als groothandel direct bij de fabrikant inkopen. Bovendien staat nazorg bij ons hoog in het vaandel. Dat betekent dat uw woningcorporatie bij ons profiteert van een uitstekend aftersales-traject.

Heeft u ook behoefte aan producten met een goede prijs- kwaliteit verhouding en een uitstekende nazorg? Vraag dan een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek aan. Bel naar: 015-3693965 of stuur een mail naar info@qualitycreations.nl. Vanzelfsprekend kan uw woningcorporatie gedurende de levensduur met brandveiligheidsvragen terecht bij de klantenservice van Quality Creations International.

Download hier onze brochure voor woningcorporaties

×

  Offerte aanvragen

  Naam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Product

  Eventuele opmerkingen of vragen

  ×

   Vul uw naam en e-mailadres in om direct de datasheet per e-mail te ontvangen

   ×

    Offerte aanvragen

    Naam

    E-mailadres

    Telefoonnummer

    Product Category

    Eventuele opmerkingen of vragen

    ×