Menu

Rookmelders

De groothandel voor al uw rookmelders

De basis in brandpreventie begint met het plaatsen van rookmelders. Nu is het plaatsen van één of twee rookmelders in een woning al geen overbodige luxe, maar in een bedrijfspand is het vaak zelfs verplicht. Gelukkig kunt u bij Quality Creations International terecht voor allerhande rookmelders. Wij verkopen als groothandel de standaard rookmelder die u tijdig waarschuwt van rookontwikkeling middels een luide en heldere piep. Maar wist u al dat wij ook een combi-rookmelder aanbieden? Deze geeft ook alarm als ergens de giftige stof koolmonoxide is vrijgekomen. Kortom, kies voor veiligheid, kies voor de rookmelders van Quality Creations International.

Onze rookmelders kunnen aan elkaar gekoppeld worden

U kent de verhalen wel. In de westvleugel van een pand ontstond brand, maar alleen de rookmelders in die vleugel gingen af. Toen de brand eenmaal volledig uitgeslagen was en ook de oostvleugel omsingeld was met vuur en rook, was het voor veel mensen in die zijde van het pand helaas al te laat. Zij konden niet meer wegkomen. Zo’n afgrijselijk scenario als dit is te voorkomen door gekoppelde rookmelders. Dat gaat als volgt: Als er op één plek in uw pand rook ontstaat, dan gaan automatisch alle gekoppelde rookmelders af. Zo weet iedereen, in het hele pand, dat er ergens rook ontwikkelt en dat er sprake is van een beginnend brandje. Zo kan iedereen tijdig wegkomen en kan de BHV’er de bron van de brand nog op tijd onder handen nemen. Dankzij deze aanpak kan veel schade en kunnen vele slachtoffers voorkomen worden. Bent u er ook van overtuigd dat u het beste vandaag nog een rookmelder via onze groothandel kunt bestellen?

Niet zomaar een rookmelder

Quality Creations International importeert en distribueert als groothandel al meer dan 25 jaar de beste en nieuwste rookmelders. Wij blijven met de tijd meegaan en garanderen u van de meest hoogwaardige kwaliteit. Een rookmelder van onze groothandel:

  • Is van de beste merken (Fire Angel, First Alert, BRK)
  • Is eenvoudig door u zelf te installeren
  • Is niet duur en gaat jaren mee
  • Is makkelijk regelmatig stofvrij te maken
  • Is altijd te testen door middel van de ingebouwde testknop

Neem contact om met onze groothandel

Bent u er inmiddels ook van overtuigd dat u uw brandveiligheid verhoogt met het installeren van een rookmelder? Bestel deze dan vandaag nog via onze groothandel. Bellen met Quality Creations International kan ook via telefoonnummer 015-3693965 of stuur een mail naar info@www.qualitycreations.nl. Rookmelders zijn de basis in brandveiligheid en u vindt ze bij onze groothandel!