Menu

Veiligheidsregio’s

Quality Creations is als officiële importeur en distributeur van onder andere First Alert en Fire Angel al jarenlang ‘huisleverancier’ van veel veiligheidsregio’s voor rookmelders in het kader van Brand Veilig Leven trajecten. De opgedane kennis in deze jaren delen wij ook graag met uw veiligheidsregio.

Brand Veilig Leven

Binnen alle regio’s lopen Brand Veilig Leven projecten in alle soorten en maten. In veel projecten zijn raakvlakken met de producten die wij verkopen. Soms gaat het direct om rookmelders die door de veiligheidsregio worden ingezet, soms om projecten waar derden als gemeenten of woningcorporaties bij betrokken zijn.

Projecten op maat

Natuurlijk zijn wij als importeur en distributeur van rookmelders en koolmonoxidemelders afhankelijk van de verkoop van onze producten. Met de wijze waarop we met onze klanten in staat zijn om samen te werken maken we echter een verschil.
Zo is er mede dankzij onze medewerking een project van de grond gekomen waar men zonder enig budget uiteindelijk meer dan 500 woningchecks gedaan zijn.
Op verzoek kan een proces ingericht worden waar vrijwilligers die een woningcheck uitvoeren bij de bewoners direct rookmelders plaatsen, de bewoners deze melders betalen en de financiële afwikkeling buiten deze vrijwilliger (lees; brandweer danwel gemeente) om loopt.
Daag ons uit voor een (onconventioneel) Brand Veilig Leven traject en wij laten graag zien wat we ook voor dat project kunnen betekenen.

Topmerken

De merken First Alert en Fire Angel hoeven binnen de kringen van de veiligheidsregio’s eigenlijk weinig toelichting meer. Deze merken zijn al sinds de start verbonden aan de Nationale Brandpreventie Weken. De afgelopen jaren zien we de verschuiving naar de melders van Fire Angel. Zo zijn deze melders ingezet bij de proefbranden in Zutphen oktober 2014 waar nog weer eens duidelijk werd dat de Thermoptek technologie zorgt dat deze melder de snelste in zijn soort is.
Ook de gekoppelde rookmelders Fire Angel WST630 die onder andere door Veiligheidsregio Drenthe zijn ingezet bij het project ‘Noaberschap’ zijn door Quality Creations geleverd.
Naast rookmelders verkopen wij natuurlijk ook koolmonoxidemelders zoals de Fire Angel CO9X10, tegenwoordig net als rookmelders voorzien van een batterij die voor 10 jaar wordt gegarandeerd.

Snelle levering

Ook voor projecten die plots op komen kunnen wij u en de door u bediende gemeenten van dienst zijn. Voor de meest verkochte rookmelders als de First Alert SA700LLE en de Fire Angel ST620 zijn aantallen van enkele honderden tot circa 1.000 stuks meestal direct uit voorraad leverbaar.

Scherpe prijzen

Natuurlijk kunt u naast onze dienstverlening ook rekenen op scherpe prijzen. Deze kunnen zowel voor u als voor de partijen gelden waar u mee samenwerkt, de gemeenten binnen uw regio en de woningcorporaties.
Dit geldt overigens voor losse projecten als voor afspraken die gemaakt worden voor gespreide afnames op de langere termijn.

Contact

Heeft u een project waar u van gedachten over wilt wisselen aarzel dan niet om contact op te nemen via het contactformulier hiernaast of bel gewoon direct met 015 369 3965.