• Levering uit voorraad
 • Kennis van wet- en regelgeving
 • Specialist in brandveiligheid

Brand Veilig Leven projecten met Veiligheidsregio’s

Besteed als veiligheidsregio aandacht aan de beste brandveiligheid

Vele ‘Brand Veilig Leven’ – trajecten zijn de afgelopen jaren in samenwerking met Quality Creations International uitgevoerd. Daarbij zijn steeds de best verkrijgbare producten ingezet; waar eerst alleen rookmelders van First Alert gebruikt werden, worden de laatste jaren vrijwel alle producten van FireAngel ingezet. Voorheen vrijwel altijd met stand alone-melders, zoals de FireAngel ST620, maar steeds vaker ook met gekoppelde melders zoals de WST630 van FireAngel.

Op een groter niveau dragen wij ook een steentje bij aan ‘Brand Veilig Leven’- trajecten. Als partner hebben we met veiligheidsregio’s samengewerkt bij projecten die gestart zijn vanuit te lange aanrijtijden, en in het flexibel bevoorraadden van pop-up stores. Door met elkaar samen te werken en kennis te delen, kunnen we Nederland zo brandveilig mogelijk maken.

Als u wilt weten wat deze samenwerking in projecten exact voor uw veiligheidsregio kan betekenen, kunt u verder lezen of direct contact met ons opnemen.

Waarom samenwerken?

U zult zelf ervaren dat er veel projecten zijn die opgepakt moeten worden; als Veiligheidsregio alles zelf doen is al lang niet meer gebruikelijk. Er wordt dus gezocht naar een samenwerking met partijen die zich richten op doelgroepen waar de hoogste risico’s zitten, zoals studenten en ouderen. Veel van deze partijen willen hun steentje bijdragen aan een betere brandveiligheid, maar weten niet precies hoe dit aan te pakken. Hier komt de specifieke kennis van Quality Creations van pas. Niet alleen kennis van de producten maar ook van de toepassing. Zo hebben we al vaak instructies verzorgd voor vaklieden van woningcorporaties over plaatsing van de rookmelders.

Voor de Veiligheidsregio is het goed te weten dat een professional met hen meedenkt, de woningcorporaties in bovenstaand voorbeeld hebben de zekerheid dat de melders voor de komende 10 jaar op de beste plaats hangen en zo min mogelijk ongewenste alarmen veroorzaken.

Goed idee, maar geen financiering?

Heeft u een idee voor een project, maar ontbreekt de financiering? Wij hebben voorbeelden waarbij wij geholpen hebben met het opstarten zonder startbudget en waarbij inmiddels meer dan 1.000 woningchecks hebben plaatsgevonden.

Nodig ons gerust uit en of breng ons in contact met partijen die op zoek zijn naar kennis van brandveiligheid en ‘Brand Veilig Leven’ – projecten

Vraag direct een offerte aan en ontvang een scherpe aanbieding op maat!

Producten voor veiligheidsregio’s

U kunt als vertegenwoordiger van een veiligheidsregio bij onze groothandel terecht voor onder meer:

 • Rookmelders, onder andere van het topmerk FireAngel;
 • Gekoppelde rookmelders, zoals de WST630;
 • Koolmonoxidemelders, zoals de CO-9X10.

Voor een veiligheidsregio is het interessant om te weten dat wij bij het afnemen van grotere volumes erg aantrekkelijke projectprijzen kunnen overeenkomen. Daarbij is het vaak gewenst dat er uiteindelijk een relatie ontstaat tussen ons als leverancier en bijvoorbeeld een gemeente of woningcorporatie. Met een gerust hart kunt u dit aan ons overlaten; de oplossing en de producten zullen altijd met de uitgangspunten van Brandweer Nederland in het achterhoofd, uitgevoerd en ingezet worden.

Bij ons is maatwerk in logistiek en dienstverlening voor elk project mogelijk. Neem contact met ons op voor meer informatie of advies over onze producten, projectbegeleiding en trainingen.

Schaf als veiligheidsregio onze (brand)veiligheidsproducten aan

Als deskundige importeur, groothandel en distributeur hebben wij al diverse veiligheidsregio’s en hun partners voorzien van kennis, advies en rookmelders van zeer goede kwaliteit.

Heeft u ook behoefte aan deze producten met een goede prijs- kwaliteitsverhouding en uitstekende nazorg? En wilt u graag professioneel advies? U kunt altijd contact met ons opnemen door te bellen naar 015-3693965 of een e-mail te sturen naar info@qualitycreations.nl. Uiteraard kunt u ook vrijblijvend een offerte aanvragen.

In de afgelopen jaren gingen al veel veiligheidsregio’s u voor bij het aanschaffen van rookmelders en koolmonoxidemelders van topkwaliteit.

×

  Offerte aanvragen

  Naam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Product

  Eventuele opmerkingen of vragen

  ×

   Vul uw naam en e-mailadres in om direct de datasheet per e-mail te ontvangen

   ×

    Offerte aanvragen

    Naam

    E-mailadres

    Telefoonnummer

    Product Category

    Eventuele opmerkingen of vragen

    ×