• Levering uit voorraad
 • Kennis van wet- en regelgeving
 • Specialist in brandveiligheid

Cavius

Vergroot de veiligheid met producten van Cavius

Cavius is een aanbieder die met producten als rookmelders, watermelders en alarmsystemen een zo optimale veiligheid nastreeft in bijvoorbeeld woningen en kleinere bedrijfspanden. Als deskundige groothandel en distributeur met betrekking tot brandveiligheidsproducten en alarmsystemen kan Quality Creations International de producten van Cavius van harte aanbevelen.

Cavius Logo

Cavius biedt een complete reeks aan rook-, hitte-, overstromings- en CO-alarmen. De meeste van deze producten ook nog eens draadloos koppelbaar. In het oog springend is het prachtige Deens design waarmee Cavius meerdere Reddot Desing awards heeft gewonnen. De prachtige producten hebben daarnaast een uitstekende kwaliteit voor een goede prijs.

Het merk geeft naast aandacht voor design in de eerste plaats prioriteit aan kwaliteit en is continu bezig de producten nog beter te maken door slimme innovaties, zodat de veiligheid zo veel mogelijk wordt geoptimaliseerd. Daarbij verliest Cavius zijn verantwoordelijkheid voor het milieu niet uit het oog.

Bekijk het volledige assortiment van Cavius dat wij leveren.

Cavius: geavanceerde alarmsystemen

Al sinds 2004 richt Cavius zich op het veiliger maken van woningen en panden door middel van geavanceerde rookmelders. Bij Cavius is men doorlopend bezig de technologie, het design, de prestaties en de software nog verder te optimaliseren. Dit heeft geresulteerd in een compleet beveiligingssysteem waarbij naast rook- en hittemelders ook draadloos koppelbare magneetcontacten en bewegingsmelders op aangesloten kunnen worden. De Smart Home Hub maakt het daarbij ook nog mogelijk al deze melders te beheren op uw smartphone. Alarmen zullen hier ook op getoond worden. Verder kunnen alle leden van het gezin, maar ook buren, worden ingeschakeld om meldingen te ontvangen

Cavius heeft duurzaam ondernemen hoog op de prioriteitenlijst staan. Jaarlijks wordt getoetst op welke manieren een nog betere duurzaamheid kan worden gerealiseerd, zodat de ecologische voetafdruk zo beperkt mogelijk blijft. Wilt u meer weten over de producten van Cavius? Hieronder leest u hoe u, bijvoorbeeld voor advies of een offerte, contact kunt opnemen met Quality Creations International.

Vraag direct een offerte aan en ontvang een scherpe aanbieding op maat!

Vraag vrijblijvend offertes en adviezen aan

Bij importeur, groothandel en exclusief Cavius distributeur Quality Creations International vindt u alle producten van Cavius. Deze producenten dragen aanmerkelijk bij aan het vergroten van de veiligheid binnen uw woning, bedrijfspand of appartementencomplex. Bent u benieuwd naar de producten van Cavius en wenst u hierover gedetailleerd advies te ontvangen? Of wilt u op vrijblijvende basis een offerte aanvragen? De bereidwillige specialisten van Quality Creations International staan u dan graag te woord.

Bel 015-3693965, stuur een e-mail naar info@qualitycreations.nl of vul het contactformulier op onze website in om contact op te nemen. Als groothandel met veel deskundigheid voorzien wij u graag van de meest passende adviezen op het gebied van de (brand)veiligheidsproducten van Cavius.

Download hier de Cavius brochure

×

  Offerte aanvragen

  Naam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Product

  Eventuele opmerkingen of vragen

  ×

   Vul uw naam en e-mailadres in om direct de datasheet per e-mail te ontvangen

   ×

    Offerte aanvragen

    Naam

    E-mailadres

    Telefoonnummer

    Product Category

    Eventuele opmerkingen of vragen

    ×