Menu

Brandveiligheid Zoetermeer

Maak uw pand brandveilig

U bent er inmiddels ook van overtuigd dat een goede brandveiligheid in Zoetermeer van groot belang is. Heel verstandig. Het komt namelijk nog veel te vaak voor dat een brandje in een bedrijfspand of woning veel te laat ontdekt wordt, waardoor er veel schade ontstaat en soms zelfs ook slachtoffers vallen. Zorg dat dit niet ook bij u gebeurt. Plaats in uw woning of bedrijfspand in Zoetermeer de allerbeste en -nieuwste producten op het gebied van brandveiligheid. Door de juiste middelen aan brandpreventie binnen handbereik te plaatsen, bent u elke beginnende brand te snel af. Kijkt u mee in ons assortiment?

Hoe voor brandveiligheid in Zoetermeer gezorgd wordt

Het is van zeer groot belang voor brand veilig leven dat een eventuele brand in een zeer vroeg stadium ontdekt wordt. Immers; waar rook is, is vuur. Ook uw pand in Zoetermeer wilt u door middel van brandpreventie behoeden tegen grote brandschade. Hiervoor kunt u uiteraard rookmelders of brandmelders in Zoetermeer ophangen. Deze producten zorgen al voor een enorm groot deel aan brandveiligheid. Om er voor te zorgen dat de hele woning of het bedrijfspand weet heeft van de rook- of brandvorming, kiest u voor gekoppelde rookmelders. Maar niet alleen de fysieke brand is gevaarlijk. Als er ergens rook gevormd wordt, dan verspreidt zich heel snel de kleur- en geurloze stof koolmonoxide. Om geen risico op een koolmonoxidevergiftiging te lopen, raden wij u aan een koolmonoxidemelder aan te schaffen. Producten in datzelfde kader zijn hittemelders. Hiervoor hoeft rook ook niet zichtbaar te zijn; deze melder detecteert een hoge concentratie warmte, en daarmee dus gevaar. Tot slot willen wij uiteraard dat iedereen, bij het geval van brand of kortsluiting, veilig het pand kan verlaten. Daarvoor is onze noodverlichting uitermate geschikt. Ook al zijn alle lampen bij u kapot gesprongen; u vindt dankzij onze noodverlichting in Zoetermeer veilig uw weg naar buiten. Andere producten die u helpen bij de brandveiligheid zijn een sprayschuimblusser, thermoptek en een vluchtladder. Kortom, de specialisten van Quality Creations International weten, dankzij hun 25 jaar ervaring, hoe zij brandveiligheid in Zoetermeer kunnen bewerkstelligen.

De beste (keur)merken

Quality Creations International gebruikt enkel de beste producten in brandpreventie. Wilt u ook uw pand in Zoetermeer brandveilig maken? In ons assortiment vindt u alleen producten, zoals rookmelders, van de volgende merken:

Een voorbeeld

Wij geven u graag een voorbeeld uit Zoetermeer van een bedrijf dat weinig tot geen producten op het gebied van brandveiligheid geïnstalleerd had. In een rookruimte was een sigaret nog aan het smeulen, nadat iedereen weer aan het werk gegaan was. Als gevolg daarvan vatte de lamp die er hing vlam. Omdat er uiteraard geen rookmelders in de rookruimte hingen, had niemand door dat er een brand begonnen was. Er ontstond veel brandschade. Enkele dagen daarna werden rookmelders geïnstalleerd. Het bedrijf koos voor de rookmelders van het merk First Alert. In de rookruimte hebben rookmelders natuurlijk geen nut. Daar werden hittemelders opgehangen. In de ruimte waar de geiser dichtbij hangt plaatste het bedrijf een koolmonoxidemelder. En tot slot werd in alle ruimtes en gangen noodverlichting geplaatst. Mocht er nu weer een keer een brandje ontstaan, dan wordt het hele bedrijf in Zoetermeer dus tijdig en luid gealarmeerd en kunnen de aanwezigen via de noodverlichting veilig hun weg naar buiten vinden.

Kies voor brandveiligheid in Zoetermeer Quality Creations International

Quality Creations International:

 • Heeft al 25 jaar ervaring in brandveiligheid en brandpreventie
 • Levert de beste rookmelders, hittemelders en noodverlichting
 • Verkoopt de nieuwste koolmoxidemelder
 • Werkt zeer klantvriendelijk met een eenvoudige bestelmodule
 • Levert ook in Zoetermeer en omgeving

Onze producten in brandveiligheid

U kunt bij ons terecht voor onder andere de volgende producten:

 • ST620
 • Diverse draadloos koppelbare rookmelders
 • NEN2555 melders
 • 230V rookmelders
 • Wi-safe2 (Wisafe2)
 • SA700LLE
 • WST630
 • 660 MBX
 • Thermoptek
 • CO-9X10 koolstofdioxidemelder

Mogen wij bij u in Zoetermeer uw brandveiligheid verhogen?

Quality Creations International is graag uw partner op het gebied van brandpreventie en -veiligheid. Voor de beste brandveiligheid in Zoetermeer moet u bij ons zijn. Weet u al welke producten u wilt bestellen? Bestel deze dan direct. U wilt meer informatie? Bel ons dan op telefoonnummer 015-3693965 of mail naar info@qualitycreations.nl. Bij ons vindt het beste aan brandveiligheid voor in Zoetermeer!