• Levering uit voorraad
 • Kennis van wet- en regelgeving
 • Specialist in brandveiligheid

Brandveiligheid Zoetermeer

Maak uw pand brandveilig

U bent er inmiddels ook van overtuigd dat een goede brandveiligheid in Zoetermeer van groot belang is. Heel verstandig. Het komt namelijk nog veel te vaak voor dat een brandje in een bedrijfspand of woning veel te laat ontdekt wordt, waardoor er veel schade ontstaat en soms zelfs ook slachtoffers vallen. Zorg dat dit niet ook bij u gebeurt. Plaats in uw woning of bedrijfspand in Zoetermeer de allerbeste en -nieuwste producten op het gebied van brandveiligheid. Door de juiste middelen aan brandpreventie binnen handbereik te plaatsen, bent u elke beginnende brand te snel af. Kijkt u mee in ons assortiment?

Een voorbeeld

Wij geven u graag een voorbeeld uit Zoetermeer van een bedrijf dat weinig tot geen producten op het gebied van brandveiligheid geïnstalleerd had. In een rookruimte was een sigaret nog aan het smeulen, nadat iedereen weer aan het werk gegaan was. Als gevolg daarvan vatte de lamp die er hing vlam. Omdat er uiteraard geen rookmelders in de rookruimte hingen, had niemand door dat er een brand begonnen was. Er ontstond veel brandschade. Enkele dagen daarna werden rookmelders geïnstalleerd. Het bedrijf koos voor de rookmelders van het merk First Alert. In de rookruimte hebben rookmelders natuurlijk geen nut. Daar werden hittemelders opgehangen. In de ruimte waar de geiser dichtbij hangt plaatste het bedrijf een koolmonoxidemelder. En tot slot werd in alle ruimtes en gangen noodverlichting geplaatst. Mocht er nu weer een keer een brandje ontstaan, dan wordt het hele bedrijf in Zoetermeer dus tijdig en luid gealarmeerd en kunnen de aanwezigen via de noodverlichting veilig hun weg naar buiten vinden.

Kies voor brandveiligheid in Zoetermeer Quality Creations International

Quality Creations International:

Onze producten in brandveiligheid

U kunt bij ons terecht voor onder andere de volgende producten:

Mogen wij bij u in Zoetermeer uw brandveiligheid verhogen?

Quality Creations International is graag uw partner op het gebied van brandpreventie en -veiligheid. Voor de beste brandveiligheid in Zoetermeer moet u bij ons zijn. Weet u al welke producten u wilt bestellen? Bestel deze dan direct. U wilt meer informatie? Bel ons dan op telefoonnummer 015-3693965 of mail naar info@www.qualitycreations.nl. Bij ons vindt het beste aan brandveiligheid voor in Zoetermeer!

×

  Offerte aanvragen

  Naam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Product

  Eventuele opmerkingen of vragen

  ×

   Vul uw naam en e-mailadres in om direct de datasheet per e-mail te ontvangen

   ×

    Offerte aanvragen

    Naam

    E-mailadres

    Telefoonnummer

    Product Category

    Eventuele opmerkingen of vragen

    ×