• Levering uit voorraad
 • Kennis van wet- en regelgeving
 • Specialist in brandveiligheid

Brandveiligheid Zaandam

Maak uw pand brandveilig

Met de juiste middelen kunt u uzelf en uw medewerkers beschermen van een goede brandveiligheid in Zaandam. U wilt immers niet geen risico lopen op brandschade. Gelukkig biedt Quality Creations International de oplossing. Wij hebben al veel bedrijven in Zaandam mogen voorzien van de beste producten op het gebied van brandveiligheid en brandpreventie. Volgt u ook?

Zo regelt u brandveiligheid in Zaandam

Wij schetsen graag een mogelijke situatie, om duidelijk te maken hoe belangrijk brandveiligheid is. Stelt u eens voor dat iemand bij u in Zaandam vergeet het koffieautomaat uit te zetten. Het apparaat brandt vervolgens door. Als u de juiste rookmelders heeft hangen, bijvoorbeeld die van het hoogwaardige merk First Alert, dan kan uw BHV’er tijdig gealarmeerd worden. Staat er een brandbaar automaat in of nabij een rookruimte, dan zijn rookmelders niet de juiste keus. Dan kunt u het beste onze hittemelders ophangen. Zit uw pand al vol met rook? Dan kunnen alle aanwezigen toch nog veilig en geordend naar buiten komen dankzij onze noodverlichting. Waar veel mensen tot slot vaak niet aan denken is dat bij een onvolledige verbranding de geur- en kleurloze stof koolmonoxide vrij kan komen. Deze stof is giftig, dus erg gevaarlijk! Om de aanwezigen in uw pand te behoeden voor een koolmonoxidevergiftiging is het verstandig een koolmonoxidemelder op te hangen. Natuurlijk, deze doemscenario’s zijn niet leuk om over na te denken, maar het is verstandig ook in Zaandam zulke situaties te voorkomen door de juiste producten voor brandveiligheid te plaatsen.

De basis in brandveiligheid

Het is een erg verstandige keus uw pand in Zaandam aan te passen met de producten van Quality Creations International en daardoor op de juiste manier aan brandpreventie te doen. Zoals gezegd hebben wij de beste rook- en hittemelders, maar ook voor blussers, blusdekens en noodverlichting bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt bij ons terecht voor onder andere de volgende producten:

Kortom, garandeer uzelf met de beste brandveiligheid in Zaandam en schaf onze producten aan.

Neem contact met ons op voor uw brandveiligheid

Bent u er ook klaar voor om uw pand in Zaandam veiliger tegen brand te maken? Bel dan vandaag nog met Quality Creations International op telefoonnummer 015-3693965 of mail ons via info@www.qualitycreations.nl. Wij sturen u graag de beste producten voor brandveiligheid naar Zaandam!

×

  Offerte aanvragen

  Naam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Product

  Eventuele opmerkingen of vragen

  ×

   Vul uw naam en e-mailadres in om direct de datasheet per e-mail te ontvangen

   ×

    Offerte aanvragen

    Naam

    E-mailadres

    Telefoonnummer

    Product Category

    Eventuele opmerkingen of vragen

    ×