Menu

Brandveiligheid Zaandam

Maak uw pand brandveilig

Met de juiste middelen kunt u uzelf en uw medewerkers beschermen van een goede brandveiligheid in Zaandam. U wilt immers niet geen risico lopen op brandschade. Gelukkig biedt Quality Creations International de oplossing. Wij hebben al veel bedrijven in Zaandam mogen voorzien van de beste producten op het gebied van brandveiligheid en brandpreventie. Volgt u ook?

Hoe voor brandveiligheid in Zaandam gezorgd wordt

Het is van zeer groot belang voor brand veilig leven dat een eventuele brand in een zeer vroeg stadium ontdekt wordt. Immers; waar rook is, is vuur. Ook uw pand in Zaandam wilt u door middel van brandpreventie behoeden tegen grote brandschade. Hiervoor kunt u uiteraard rookmelders of brandmelders in Zaandam ophangen. Deze producten zorgen al voor een enorm groot deel aan brandveiligheid. Om er voor te zorgen dat de hele woning of het bedrijfspand weet heeft van de rook- of brandvorming, kiest u voor gekoppelde rookmelders. Maar niet alleen de fysieke brand is gevaarlijk. Als er ergens rook gevormd wordt, dan verspreidt zich heel snel de kleur- en geurloze stof koolmonoxide. Om geen risico op een koolmonoxidevergiftiging te lopen, raden wij u aan een koolmonoxidemelder aan te schaffen. Producten in datzelfde kader zijn hittemelders. Hiervoor hoeft rook ook niet zichtbaar te zijn; deze melder detecteert een hoge concentratie warmte, en daarmee dus gevaar. Tot slot willen wij uiteraard dat iedereen, bij het geval van brand of kortsluiting, veilig het pand kan verlaten. Daarvoor is onze noodverlichting uitermate geschikt. Ook al zijn alle lampen bij u kapot gesprongen; u vindt dankzij onze noodverlichting in Zaandam veilig uw weg naar buiten. Andere producten die u helpen bij de brandveiligheid zijn een sprayschuimblusser, thermoptek en een vluchtladder. Kortom, de specialisten van Quality Creations International weten, dankzij hun 25 jaar ervaring, hoe zij brandveiligheid in Zaandam kunnen bewerkstelligen.

De beste (keur)merken

Quality Creations International gebruikt enkel de beste producten in brandpreventie. Wilt u ook uw pand in Zaandam brandveilig maken? In ons assortiment vindt u alleen producten, zoals rookmelders, van de volgende merken:

Zo regelt u brandveiligheid in Zaandam

Wij schetsen graag een mogelijke situatie, om duidelijk te maken hoe belangrijk brandveiligheid is. Stelt u eens voor dat iemand bij u in Zaandam vergeet het koffieautomaat uit te zetten. Het apparaat brandt vervolgens door. Als u de juiste rookmelders heeft hangen, bijvoorbeeld die van het hoogwaardige merk First Alert, dan kan uw BHV’er tijdig gealarmeerd worden. Staat er een brandbaar automaat in of nabij een rookruimte, dan zijn rookmelders niet de juiste keus. Dan kunt u het beste onze hittemelders ophangen. Zit uw pand al vol met rook? Dan kunnen alle aanwezigen toch nog veilig en geordend naar buiten komen dankzij onze noodverlichting. Waar veel mensen tot slot vaak niet aan denken is dat bij een onvolledige verbranding de geur- en kleurloze stof koolmonoxide vrij kan komen. Deze stof is giftig, dus erg gevaarlijk! Om de aanwezigen in uw pand te behoeden voor een koolmonoxidevergiftiging is het verstandig een koolmonoxidemelder op te hangen. Natuurlijk, deze doemscenario’s zijn niet leuk om over na te denken, maar het is verstandig ook in Zaandam zulke situaties te voorkomen door de juiste producten voor brandveiligheid te plaatsen.

De basis in brandveiligheid

Het is een erg verstandige keus uw pand in Zaandam aan te passen met de producten van Quality Creations International en daardoor op de juiste manier aan brandpreventie te doen. Zoals gezegd hebben wij de beste rook- en hittemelders, maar ook voor blussers, blusdekens en noodverlichting bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt bij ons terecht voor onder andere de volgende producten:

  • ST620
  • Diverse draadloos koppelbare rookmelders
  • NEN2555 melders
  • 230V rookmelders
  • Wi-safe2 (Wisafe2)
  • SA700LLE
  • WST630
  • 660 MBX
  • Thermoptek
  • CO-9X10 koolstofdioxidemelder

Kortom, garandeer uzelf met de beste brandveiligheid in Zaandam en schaf onze producten aan.

Neem contact met ons op voor uw brandveiligheid

Bent u er ook klaar voor om uw pand in Zaandam veiliger tegen brand te maken? Bel dan vandaag nog met Quality Creations International op telefoonnummer 015-3693965 of mail ons via info@qualitycreations.nl. Wij sturen u graag de beste producten voor brandveiligheid naar Zaandam!