Menu

Brandveiligheid Utrecht

Kies voor Quality Creations International

Bent u op zoek naar een betrouwbaar, ervaren en vooroplopend bedrijf in brandveiligheid in Utrecht? Neem dan eens een kijkje in het ruime assortiment van Quality Creations International. Wij werken al meer dan 25 jaar als importeur en distributeur van toonaangevende producten in brandveiligheid. Ook in Utrecht hebben wij al diverse bezoekjes mogen brengen om dé beste producten op het gebied van brandpreventie af te leveren aan bedrijfspanden, kantoren en instellingen. Wilt u ook uw pand, medewerkers en gasten meer veiligheid bieden? Kies dan ook voor Quality Creations International.

Hoe voor brandveiligheid in Utrecht gezorgd wordt

Het is van zeer groot belang voor brand veilig leven dat een eventuele brand in een zeer vroeg stadium ontdekt wordt. Immers; waar rook is, is vuur. Ook uw pand in Utrecht wilt u door middel van brandpreventie behoeden tegen grote brandschade. Hiervoor kunt u uiteraard rookmelders of brandmelders in Utrecht ophangen. Deze producten zorgen al voor een enorm groot deel aan brandveiligheid. Om er voor te zorgen dat de hele woning of het bedrijfspand weet heeft van de rook- of brandvorming, kiest u voor gekoppelde rookmelders. Maar niet alleen de fysieke brand is gevaarlijk. Als er ergens rook gevormd wordt, dan verspreidt zich heel snel de kleur- en geurloze stof koolmonoxide. Om geen risico op een koolmonoxidevergiftiging te lopen, raden wij u aan een koolmonoxidemelder aan te schaffen. Producten in datzelfde kader zijn hittemelders. Hiervoor hoeft rook ook niet zichtbaar te zijn; deze melder detecteert een hoge concentratie warmte, en daarmee dus gevaar. Tot slot willen wij uiteraard dat iedereen, bij het geval van brand of kortsluiting, veilig het pand kan verlaten. Daarvoor is onze noodverlichting uitermate geschikt. Ook al zijn alle lampen bij u kapot gesprongen; u vindt dankzij onze noodverlichting in Utrecht veilig uw weg naar buiten. Andere producten die u helpen bij de brandveiligheid zijn een sprayschuimblusser, thermoptek en een vluchtladder. Kortom, de specialisten van Quality Creations International weten, dankzij hun 25 jaar ervaring, hoe zij brandveiligheid in Utrecht kunnen bewerkstelligen.

De beste (keur)merken

Quality Creations International gebruikt enkel de beste producten in brandpreventie. Wilt u ook uw pand in Utrecht brandveilig maken? In ons assortiment vindt u alleen producten, zoals rookmelders, van de volgende merken:

Verantwoordelijk

Heel soms staat het nog in de krant: ‘Een kantoorpand is volledig afgebrand, omdat er geen middelen voor brandveiligheid in waren aangebracht’. Afgrijselijk om dit mee te moeten maken, maar ook om hier verantwoordelijk voor te zijn geweest.. Zeker als er menselijke slachtoffers bij gevallen zijn! Zorg dat dit u niet zomaar kan gebeuren en kies voor de beste brandveiligheid in Utrecht. Bij ons vindt u vele producten voor brandpreventie, van onder andere de kwalitatieve merken First Alert, Fire Angel en BRK. Bent u ook in Utrecht klaar voor de beste brandveiligheid?

Brandveiligheid is in Utrecht van levensbelang

De standaard manier om rook tegen te gaan is natuurlijk het aanbrengen van rookmelders in uw pand in Utrecht. Daarbovenop zijn hittemelders ook een uitkomst, zeker als er nog geen rookontwikkeling is. Rook is soms ook kleur- en geurloos. Dit kan gevaarlijk zijn als iemand in uw pand denkt dat de plek waar hij of zij aan het werk is, niet aangedaan is door rook. Als zij blijven zitten kunnen zij het slachtoffer worden van een koolmonoxidevergiftiging. Om dit te voorkomen kunt u het beste een koolmonoxidemelder aanschaffen. Maar wat als een brand helaas toch al een tijdje bezig is en uw hele pand in Utrecht vol blaast met rook? Dan is het pand misschien al wel gedeeltelijk verloren, maar de aanwezigen niet. Schaf daarom ook meteen noodverlichting bij ons aan. Met deze noodverlichting is het voor iedereen die nog in het pand aanwezig is duidelijk waar zij heen moeten om in veiligheid te komen. Zo heeft u indirect vele levens gered.

Producten in brandveiligheid

U kunt bij ons terecht voor onder andere de volgende producten:

  • ST620
  • Diverse draadloos koppelbare rookmelders
  • NEN2555 melders
  • 230V rookmelders
  • Wi-safe2 (Wisafe2)
  • SA700LLE
  • WST630
  • 660 MBX
  • Thermoptek
  • CO-9X10 koolstofdioxidemelder

Contact

U zoekt voor u in Utrecht meer brandveiligheid? Bel Quality Creations International via 015-3693965 of stuur een mail naar info@qualitycreations.nl en kies voor de beste brandveiligheid in Utrecht!