• Levering uit voorraad
 • Kennis van wet- en regelgeving
 • Specialist in brandveiligheid

Brandveiligheid Utrecht

Kies voor Quality Creations International

Bent u op zoek naar een betrouwbaar, ervaren en vooroplopend bedrijf in brandveiligheid in Utrecht? Neem dan eens een kijkje in het ruime assortiment van Quality Creations International. Wij werken al meer dan 25 jaar als importeur en distributeur van toonaangevende producten in brandveiligheid. Ook in Utrecht hebben wij al diverse bezoekjes mogen brengen om dé beste producten op het gebied van brandpreventie af te leveren aan bedrijfspanden, kantoren en instellingen. Wilt u ook uw pand, medewerkers en gasten meer veiligheid bieden? Kies dan ook voor Quality Creations International.

Verantwoordelijk

Heel soms staat het nog in de krant: ‘Een kantoorpand is volledig afgebrand, omdat er geen middelen voor brandveiligheid in waren aangebracht’. Afgrijselijk om dit mee te moeten maken, maar ook om hier verantwoordelijk voor te zijn geweest.. Zeker als er menselijke slachtoffers bij gevallen zijn! Zorg dat dit u niet zomaar kan gebeuren en kies voor de beste brandveiligheid in Utrecht. Bij ons vindt u vele producten voor brandpreventie, van onder andere de kwalitatieve merken First Alert, Fire Angel en BRK. Bent u ook in Utrecht klaar voor de beste brandveiligheid?

Brandveiligheid is in Utrecht van levensbelang

De standaard manier om rook tegen te gaan is natuurlijk het aanbrengen van rookmelders in uw pand in Utrecht. Daarbovenop zijn hittemelders ook een uitkomst, zeker als er nog geen rookontwikkeling is. Rook is soms ook kleur- en geurloos. Dit kan gevaarlijk zijn als iemand in uw pand denkt dat de plek waar hij of zij aan het werk is, niet aangedaan is door rook. Als zij blijven zitten kunnen zij het slachtoffer worden van een koolmonoxidevergiftiging. Om dit te voorkomen kunt u het beste een koolmonoxidemelder aanschaffen. Maar wat als een brand helaas toch al een tijdje bezig is en uw hele pand in Utrecht vol blaast met rook? Dan is het pand misschien al wel gedeeltelijk verloren, maar de aanwezigen niet. Schaf daarom ook meteen noodverlichting bij ons aan. Met deze noodverlichting is het voor iedereen die nog in het pand aanwezig is duidelijk waar zij heen moeten om in veiligheid te komen. Zo heeft u indirect vele levens gered.

Producten in brandveiligheid

U kunt bij ons terecht voor onder andere de volgende producten:

Contact

U zoekt voor u in Utrecht meer brandveiligheid? Bel Quality Creations International via 015-3693965 of stuur een mail naar info@www.qualitycreations.nl en kies voor de beste brandveiligheid in Utrecht!

×

  Offerte aanvragen

  Naam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Product

  Eventuele opmerkingen of vragen

  ×

   Vul uw naam en e-mailadres in om direct de datasheet per e-mail te ontvangen

   ×

    Offerte aanvragen

    Naam

    E-mailadres

    Telefoonnummer

    Product Category

    Eventuele opmerkingen of vragen

    ×