Menu

Brandveiligheid Tilburg

De beste in brandpreventie

Voor de beste producten om de brandveiligheid in Tilburg te verhogen, moet u bij Quality Creations International zijn. Onze deskundigen hebben al ruim 25 jaar ervaring in het distribueren van producten op het gebied van brandveiligheid en brandpreventie. Wij zorgen er altijd voor de nieuwste en beste producten in ons assortiment te hebben. Bent u op zoek naar een aantal rookmelders voor in uw pand in Tilburg? Dan slaagt u zeker bij ons. Maar ook als u nog wat extra zekerheid in brandveiligheid behoeft, vindt u bij ons hittemelders, noodverlichting of neem het zekere voor het onzekere met de inventieve koolmonoxidemelder. Kijkt u mee?

Hoe voor brandveiligheid in Tilburg gezorgd wordt

Het is van zeer groot belang voor brand veilig leven dat een eventuele brand in een zeer vroeg stadium ontdekt wordt. Immers; waar rook is, is vuur. Ook uw pand in Tilburg wilt u door middel van brandpreventie behoeden tegen grote brandschade. Hiervoor kunt u uiteraard rookmelders of brandmelders in Tilburg ophangen. Deze producten zorgen al voor een enorm groot deel aan brandveiligheid. Om er voor te zorgen dat de hele woning of het bedrijfspand weet heeft van de rook- of brandvorming, kiest u voor gekoppelde rookmelders. Maar niet alleen de fysieke brand is gevaarlijk. Als er ergens rook gevormd wordt, dan verspreidt zich heel snel de kleur- en geurloze stof koolmonoxide. Om geen risico op een koolmonoxidevergiftiging te lopen, raden wij u aan een koolmonoxidemelder aan te schaffen. Producten in datzelfde kader zijn hittemelders. Hiervoor hoeft rook ook niet zichtbaar te zijn; deze melder detecteert een hoge concentratie warmte, en daarmee dus gevaar. Tot slot willen wij uiteraard dat iedereen, bij het geval van brand of kortsluiting, veilig het pand kan verlaten. Daarvoor is onze noodverlichting uitermate geschikt. Ook al zijn alle lampen bij u kapot gesprongen; u vindt dankzij onze noodverlichting in Tilburg veilig uw weg naar buiten. Andere producten die u helpen bij de brandveiligheid zijn een sprayschuimblusser, thermoptek en een vluchtladder. Kortom, de specialisten van Quality Creations International weten, dankzij hun 25 jaar ervaring, hoe zij brandveiligheid in Tilburg kunnen bewerkstelligen.

De beste (keur)merken

Quality Creations International gebruikt enkel de beste producten in brandpreventie. Wilt u ook uw pand in Tilburg brandveilig maken? In ons assortiment vindt u alleen producten, zoals rookmelders, van de volgende merken:

Met onze producten bent u de brand de baas

Als u voor uw pand in Tilburg producten voor brandveiligheid bij Quality Creations International bestelt, dan bent u verzekerd van de beste producten. Zo vindt u bij ons alleen maar producten van de meest hoogwaardige en kwalitatieve merken, zoals First Alert, Fire Angel en BRK. Daarnaast zijn al onze producten voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen en het KOMO-keur. Kies dus ook voor uw brandveiligheid in Tilburg voor Quality Creations International. Onze vakmensen garanderen u het volgende:

 • Ons bedrijf heeft al 25 jaar ervaring in brandveiligheid en brandpreventie
 • Wij leveren de beste rookmelders, hittemelders en noodverlichting
 • Bij ons vindt u ook de veiligste koolmonoxidemelder
 • Onze specialisten zijn zeer klantvriendelijk
 • Bij ons kunt u uw producten voor Tilburg eenvoudig bestellen

Wij hebben grote kennis over brandveiligheid in Tilburg

Quality Creations International biedt producten aan waarmee een brandje geblust kan worden, zoals blusdekens en blussers, en producten waarmee iedereen tijdig gealarmeerd kan worden over een beginnende brand. Denk in dat laatste geval in eerste instantie aan rookmelders. Deze beginnen luid te piepen als er ergens rook ontstaat. Onze hittemelders doen hetzelfde, maar dan bij ongebruikelijke warmte. Kies voor een koolmonoxidemelder als u geen risico wilt lopen op een koolmonoxidevergiftiging. Tot slot bieden wij op het gebied van brandveiligheid nog heldere noodverlichting aan. Kortom, ook voor uw pand in Tilburg hebben wij de juiste producten.

Ons assortiment

U kunt bij ons terecht voor onder andere de volgende producten:

 • ST620
 • Diverse draadloos koppelbare rookmelders
 • NEN2555 melders
 • 230V rookmelders
 • Wi-safe2 (Wisafe2)
 • SA700LLE
 • WST630
 • 660 MBX
 • Thermoptek
 • CO-9X10 koolstofdioxidemelder

Bel ons snel

Kiest u ook voor bij u in Tilburg voor de beste producten in brandveiligheid? Bel dan snel met Quality Creations International via 015-3693965. Of stuur een mail naar info@qualitycreations.nl. Wij zijn uw partner wat betreft de brandveiligheid in Tilburg!