Menu

Brandveiligheid Rotterdam

Waar rook is, is vuur

Bent u op zoek naar de beste producten op het gebied van brandveiligheid in Rotterdam? Dan bent u bij Quality Creations International aan het juiste adres. Onze vakmensen hebben al meer dan 25 jaar ervaring in brandpreventie. Ook uw pand in Rotterdam kunnen wij met behulp van enkele zeer vernuftige producten verbeteren qua brandveiligheid. Kijkt u mee in ons ruime assortiment?

Brandveiligheid in Rotterdam is op veel manieren te creëren

Als gedacht wordt aan brandveiligheid, gaat de eerste gedachte meteen naar rookmelders. En dat is ook volkomen terecht. Rookmelders zijn dé oplossing om een brand snel te ontdekken en duidelijk kenbaar te maken. Zeker die in ons assortiment, van het kwalitatief hoogwaardige merk First Alert, zijn hier zeer goed in. Naast rookmelders vindt u bij ons ook hittemelders en een slimme koolmonoxidemelder. Hittemelders ontdekken het als het ergens ongebruikelijk warm wordt, terwijl koolmonoxidemelders rook detecteren, zelfs wanneer deze niet eens te zien of te ruiken is. Kortom, ook voor u in Rotterdam hebben wij dé producten voor uw brandveiligheid.

Hoe voor brandveiligheid in Rotterdam gezorgd wordt

Het is van zeer groot belang voor brand veilig leven dat een eventuele brand in een zeer vroeg stadium ontdekt wordt. Immers; waar rook is, is vuur. Ook uw pand in Rotterdam wilt u door middel van brandpreventie behoeden tegen grote brandschade. Hiervoor kunt u uiteraard rookmelders of brandmelders in Rotterdam ophangen. Deze producten zorgen al voor een enorm groot deel aan brandveiligheid. Om er voor te zorgen dat de hele woning of het bedrijfspand weet heeft van de rook- of brandvorming, kiest u voor gekoppelde rookmelders. Maar niet alleen de fysieke brand is gevaarlijk. Als er ergens rook gevormd wordt, dan verspreidt zich heel snel de kleur- en geurloze stof koolmonoxide. Om geen risico op een koolmonoxidevergiftiging te lopen, raden wij u aan een koolmonoxidemelder aan te schaffen. Producten in datzelfde kader zijn hittemelders. Hiervoor hoeft rook ook niet zichtbaar te zijn; deze melder detecteert een hoge concentratie warmte, en daarmee dus gevaar. Tot slot willen wij uiteraard dat iedereen, bij het geval van brand of kortsluiting, veilig het pand kan verlaten. Daarvoor is onze noodverlichting uitermate geschikt. Ook al zijn alle lampen bij u kapot gesprongen; u vindt dankzij onze noodverlichting in Rotterdam veilig uw weg naar buiten. Andere producten die u helpen bij de brandveiligheid zijn een sprayschuimblusser, thermoptek en een vluchtladder. Kortom, de specialisten van Quality Creations International weten, dankzij hun 25 jaar ervaring, hoe zij brandveiligheid in Rotterdam kunnen bewerkstelligen.

De beste (keur)merken

Quality Creations International gebruikt enkel de beste producten in brandpreventie. Wilt u ook uw pand in Rotterdam brandveilig maken? In ons assortiment vindt u alleen producten, zoals rookmelders, van de volgende merken:

Waarom kiezen voor Quality Creations International?

Zoals u begrijpt hebben wij een mooie collectie aan rookmelders, koolmonoxidemelders en hittemelders. Deze producten waarschuwen u tijdig als er rook of brand gevormd wordt. Maar mocht een brand nu toch uitgeslagen zijn, dan zijn onze producten voor brandpreventie helaas niet altijd afdoende en is het wachten op de brandweer. Voor die gevallen bieden wij echter wel noodverlichting aan. Zo kunt u toch, terwijl de lampen gebroken zijn en uw pand in Rotterdam vol met rook raakt, veilig uw weg naar buiten vinden. U begrijpt, Quality Creations International is dé partner op het gebied van brandveiligheid in Rotterdam. Wij staan bekend om het volgende:

 • 25 jaar ervaring
 • Kwalitatief hoogwaardige producten
 • Kennis van het vakgebied
 • Persoonlijk contact
 • Eenvoudig bestellen

Veel keus in producten

Ook voor uw pand in Rotterdam bieden wij geheid de ideale producten in brandveiligheid aan. U kunt bij ons terecht voor onder andere de volgende producten:

 • ST620
 • Diverse draadloos koppelbare rookmelders
 • NEN2555 melders
 • 230V rookmelders
 • Wi-safe2 (Wisafe2)
 • SA700LLE
 • WST630
 • 660 MBX
 • Thermoptek
 • CO-9X10 koolstofdioxidemelder

Maak ons uw partner in brandveiligheid

U wilt uw pand in Rotterdam voorzien van de beste en nieuwste producten in brandveiligheid? Bel dan vandaag nog naar Quality Creations International via 015-3693965 of stuur een mail naar info@qualitycreations.nl. Wij worden graag uw partner als het gaat om brandveiligheid in Rotterdam!