Menu

Brandveiligheid Nijmegen

Red de aanwezigen in uw pand

Heeft u nog geen goede brandveiligheid in Nijmegen geregeld? Dan helpt Quality Creations International u graag verder. Een brand zit namelijk in een klein hoekje. En voordat u het weet niet meer alleen in dat hoekje, maar is uw hele pand weg! Voorkom deze schade en eventuele slachtoffers door uw pand in Nijmegen te voorzien van de beste producten op het gebied van brandpreventie en brandveiligheid. Wij nemen u graag mee in ons ruime assortiment. Kijkt u mee?

Wat is de basis van goede brandveiligheid voor in Nijmegen?

Een goede brandveiligheid begint bij de juiste rookmelders. Onze rookmelders komen van de beste merken (waaronder First Alert) en zijn voorzien van onder andere het KOMO-keurmerk. Als u diverse plekken in uw pand heeft waar een rookmelder niet zo handig geplaatst kan worden, zoals in een keuken, dan zijn hittemelders de oplossing voor u. Onze hittemelders reageren namelijk op warmte in plaats van op rook. Als u het zekere voor het onzekere wilt nemen, raden wij aan ook een koolmonoxidemelder aan te schaffen. Deze melder gaat piepen wanneer hij het kleur- en geurloze koolmonoxide opmerkt. Deze stof is giftig, dus het monteren van een koolmonoxidemelder is geen overbodige luxe. Kortom, realiseer nu ook bij u in Nijmegen de beste brandveiligheid en red daarmee indirect vele levens!

Hoe voor brandveiligheid in Nijmegen gezorgd wordt

Het is van zeer groot belang voor brand veilig leven dat een eventuele brand in een zeer vroeg stadium ontdekt wordt. Immers; waar rook is, is vuur. Ook uw pand in Nijmegen wilt u door middel van brandpreventie behoeden tegen grote brandschade. Hiervoor kunt u uiteraard rookmelders of brandmelders in Nijmegen ophangen. Deze producten zorgen al voor een enorm groot deel aan brandveiligheid. Om er voor te zorgen dat de hele woning of het bedrijfspand weet heeft van de rook- of brandvorming, kiest u voor gekoppelde rookmelders. Maar niet alleen de fysieke brand is gevaarlijk. Als er ergens rook gevormd wordt, dan verspreidt zich heel snel de kleur- en geurloze stof koolmonoxide. Om geen risico op een koolmonoxidevergiftiging te lopen, raden wij u aan een koolmonoxidemelder aan te schaffen. Producten in datzelfde kader zijn hittemelders. Hiervoor hoeft rook ook niet zichtbaar te zijn; deze melder detecteert een hoge concentratie warmte, en daarmee dus gevaar. Tot slot willen wij uiteraard dat iedereen, bij het geval van brand of kortsluiting, veilig het pand kan verlaten. Daarvoor is onze noodverlichting uitermate geschikt. Ook al zijn alle lampen bij u kapot gesprongen; u vindt dankzij onze noodverlichting in Nijmegen veilig uw weg naar buiten. Andere producten die u helpen bij de brandveiligheid zijn een sprayschuimblusser, thermoptek en een vluchtladder. Kortom, de specialisten van Quality Creations International weten, dankzij hun 25 jaar ervaring, hoe zij brandveiligheid in Nijmegen kunnen bewerkstelligen.

De beste (keur)merken

Quality Creations International gebruikt enkel de beste producten in brandpreventie. Wilt u ook uw pand in Nijmegen brandveilig maken? In ons assortiment vindt u alleen producten, zoals rookmelders, van de volgende merken:

Bent u ook overtuigd?

Quality Creations International heeft in de afgelopen 25 jaar al vele bedrijfspanden, kantoren en instellingen veiliger mogen maken. De één bestelde onze kwalitatieve rookmelders, terwijl de ander juist meer behoefte had aan duidelijke noodverlichting. Weet u al waar u naar op zoek bent voor uw pand in Nijmegen? Welk verzoek u ook heeft wat betreft brandveiligheid; geef het door aan onze deskundigen. Zij vertellen u graag meer over al onze mogelijkheden. Via onderstaande gegevens kun u hen bereiken over brandveiligheid in Nijmegen. U kunt bij ons terecht voor onder andere de volgende producten:

  • ST620
  • Diverse draadloos koppelbare rookmelders
  • NEN2555 melders
  • 230V rookmelders
  • Wi-safe2 (Wisafe2)
  • SA700LLE
  • WST630
  • 660 MBX
  • Thermoptek
  • CO-9X10 koolstofdioxidemelder

Neem vandaag nog contact met ons op

Kortom, als u uw pand in Nijmegen ook veiliger wilt maken, is het verstandig te kiezen voor bijvoorbeeld de rookmelders, hittemelders of noodverlichting van Quality Creations International.
Wij sturen graag onze kwalitatieve producten op naar Nijmegen om uw brandveiligheid te verhogen. Bel voor meer informatie snel naar 015-3693965 of mail naar info@qualitycreations.nl en kies ook voor betere brandveiligheid in Nijmegen!