• Levering uit voorraad
 • Kennis van wet- en regelgeving
 • Specialist in brandveiligheid

Brandveiligheid Nijmegen

Red de aanwezigen in uw pand

Heeft u nog geen goede brandveiligheid in Nijmegen geregeld? Dan helpt Quality Creations International u graag verder. Een brand zit namelijk in een klein hoekje. En voordat u het weet niet meer alleen in dat hoekje, maar is uw hele pand weg! Voorkom deze schade en eventuele slachtoffers door uw pand in Nijmegen te voorzien van de beste producten op het gebied van brandpreventie en brandveiligheid. Wij nemen u graag mee in ons ruime assortiment. Kijkt u mee?

Wat is de basis van goede brandveiligheid voor in Nijmegen?

Een goede brandveiligheid begint bij de juiste rookmelders. Onze rookmelders komen van de beste merken (waaronder First Alert) en zijn voorzien van onder andere het KOMO-keurmerk. Als u diverse plekken in uw pand heeft waar een rookmelder niet zo handig geplaatst kan worden, zoals in een keuken, dan zijn hittemelders de oplossing voor u. Onze hittemelders reageren namelijk op warmte in plaats van op rook. Als u het zekere voor het onzekere wilt nemen, raden wij aan ook een koolmonoxidemelder aan te schaffen. Deze melder gaat piepen wanneer hij het kleur- en geurloze koolmonoxide opmerkt. Deze stof is giftig, dus het monteren van een koolmonoxidemelder is geen overbodige luxe. Kortom, realiseer nu ook bij u in Nijmegen de beste brandveiligheid en red daarmee indirect vele levens!

Bent u ook overtuigd?

Quality Creations International heeft in de afgelopen 25 jaar al vele bedrijfspanden, kantoren en instellingen veiliger mogen maken. De één bestelde onze kwalitatieve rookmelders, terwijl de ander juist meer behoefte had aan duidelijke noodverlichting. Weet u al waar u naar op zoek bent voor uw pand in Nijmegen? Welk verzoek u ook heeft wat betreft brandveiligheid; geef het door aan onze deskundigen. Zij vertellen u graag meer over al onze mogelijkheden. Via onderstaande gegevens kun u hen bereiken over brandveiligheid in Nijmegen. U kunt bij ons terecht voor onder andere de volgende producten:

Neem vandaag nog contact met ons op

Kortom, als u uw pand in Nijmegen ook veiliger wilt maken, is het verstandig te kiezen voor bijvoorbeeld de rookmelders, hittemelders of noodverlichting van Quality Creations International.
Wij sturen graag onze kwalitatieve producten op naar Nijmegen om uw brandveiligheid te verhogen. Bel voor meer informatie snel naar 015-3693965 of mail naar info@www.qualitycreations.nl en kies ook voor betere brandveiligheid in Nijmegen!

×

  Offerte aanvragen

  Naam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Product

  Eventuele opmerkingen of vragen

  ×

   Vul uw naam en e-mailadres in om direct de datasheet per e-mail te ontvangen

   ×

    Offerte aanvragen

    Naam

    E-mailadres

    Telefoonnummer

    Product Category

    Eventuele opmerkingen of vragen

    ×