Menu

Brandveiligheid Maastricht

Maak Maastricht brandveiliger

Bent u er ook klaar voor de brandveiligheid in mooi Maastricht te verhogen met de beste producten? Dat is een erg verstandige keus. Gelukkig bent u beland bij Quality Creations International. Wij leveren al meer dan 25 jaar door heel Nederland de beste producten op het gebied van brandpreventie en brandveiligheid. Bij ons bent u ervan verzekerd enkel de beste en nieuwste producten te vinden, van de meest hoogwaardige en kwalitatieve merken. Kijkt u even mee naar wat wij allemaal bieden aan rookmelders, blussers, hittemelders, blusdekens en noodverlichting?

Een greep uit onze collectie

Graag leggen wij per product uit waar dit handig voor kan zijn in de wereld van brandveiligheid. Wat dacht u bijvoorbeeld van onze rookmelders? Wij verkopen verschillende typen van diverse merken, waaronder BRK, Fire Angel en First Alert. Rookmelders zorgen in gewone ruimtes (kantoor, vergaderruimte, kantine, ontvangsthal, etc.) voor brandveiligheid door luid te piepen bij rookontwikkeling. In ruimtes waar regelmatig rook ontstaat (denk aan een keuken of rookruimte) is een rookmelder natuurlijk niet zo logisch. Voor die ruimtes hebben wij hittemelders. Deze slaan alarm als er een ongebruikelijk warmte ontstaat. Om uw veiligheid en dat van alle aanwezigen in uw gebouw te waarborgen is een koolmonoxidemelder een mooie uitkomst. Bij onvolledige verbranding (zoals in een open haard of geiser) kan de giftige stof koolmonoxide vrijkomen. Onze koolmonoxidemelder waarschuwt als dit het geval is. Verder vindt u bij ons allerhande noodverlichting. Met deze verlichting weet iedereen veilig en snel buiten uw pand in Maastricht te komen in geval van nood.

Hoe voor brandveiligheid in Maastricht gezorgd wordt

Het is van zeer groot belang voor brand veilig leven dat een eventuele brand in een zeer vroeg stadium ontdekt wordt. Immers; waar rook is, is vuur. Ook uw pand in Maastricht wilt u door middel van brandpreventie behoeden tegen grote brandschade. Hiervoor kunt u uiteraard rookmelders of brandmelders in Maastricht ophangen. Deze producten zorgen al voor een enorm groot deel aan brandveiligheid. Om er voor te zorgen dat de hele woning of het bedrijfspand weet heeft van de rook- of brandvorming, kiest u voor gekoppelde rookmelders. Maar niet alleen de fysieke brand is gevaarlijk. Als er ergens rook gevormd wordt, dan verspreidt zich heel snel de kleur- en geurloze stof koolmonoxide. Om geen risico op een koolmonoxidevergiftiging te lopen, raden wij u aan een koolmonoxidemelder aan te schaffen. Producten in datzelfde kader zijn hittemelders. Hiervoor hoeft rook ook niet zichtbaar te zijn; deze melder detecteert een hoge concentratie warmte, en daarmee dus gevaar. Tot slot willen wij uiteraard dat iedereen, bij het geval van brand of kortsluiting, veilig het pand kan verlaten. Daarvoor is onze noodverlichting uitermate geschikt. Ook al zijn alle lampen bij u kapot gesprongen; u vindt dankzij onze noodverlichting in Maastricht veilig uw weg naar buiten. Andere producten die u helpen bij de brandveiligheid zijn een sprayschuimblusser, thermoptek en een vluchtladder. Kortom, de specialisten van Quality Creations International weten, dankzij hun 25 jaar ervaring, hoe zij brandveiligheid in Maastricht kunnen bewerkstelligen.

De beste (keur)merken

Quality Creations International gebruikt enkel de beste producten in brandpreventie. Wilt u ook uw pand in Maastricht brandveilig maken? In ons assortiment vindt u alleen producten, zoals rookmelders, van de volgende merken:

Quality Creations International: uw partner in brandveiligheid in Maastricht

Als u in Maastricht producten wilt installeren die brandveiligheid realiseren, dan bent Quality Creations International aan het juiste adres. Onze kenmerken:

 • 25 jaar ervaring in brandveiligheid en brandpreventie
 • Groot assortiment aan rookmelders, hittemelders en noodverlichting
 • Levert de nieuwste koolmoxidemelder
 • Zeer klantvriendelijk met een makkelijke bestelmodule
 • Importeert en distribueert ook in Maastricht en omgeving

Welk product wilt u in Maastricht hebben?

U kunt bij ons terecht voor onder andere de volgende producten:

 • ST620
 • Diverse draadloos koppelbare rookmelders
 • NEN2555 melders
 • 230V rookmelders
 • Wi-safe2 (Wisafe2)
 • SA700LLE
 • WST630
 • 660 MBX
 • Thermoptek
 • CO-9X10 koolstofdioxidemelder

Contactmogelijkheden

Quality Creations International heeft al vaker producten mogen leveren in het mooie Maastricht. Bent u ook overtuigd van onze producten op het gebied van brandpreventie? U kunt ons bereiken via telefoonnummer 015-3693965 of stuur een mail naar info@qualitycreations.nl. Of bestel direct onze producten en verhoog uw brandveiligheid in Maastricht!