• Levering uit voorraad
 • Kennis van wet- en regelgeving
 • Specialist in brandveiligheid

Brandveiligheid Maastricht

Maak Maastricht brandveiliger

Bent u er ook klaar voor om de brandveiligheid in Maastricht te verhogen met de beste producten? Dat is een erg verstandige keus. Gelukkig bent u bij Quality Creations International aan het juiste adres. Wij leveren al meer dan 25 jaar door heel Nederland de beste producten op het gebied van brandpreventie en brandveiligheid. Bij ons bent u ervan verzekerd van de beste en nieuwste producten. Onze producten zijn van de meest hoogwaardige en kwalitatieve merken. Kijkt u even mee naar wat wij allemaal bieden aan rookmelders, blussers, hittemelders, blusdekens en noodverlichting?

Een greep uit ons assortiment

Graag leggen wij per product uit waar dit handig voor kan zijn in de wereld van brandveiligheid. Wat dacht u bijvoorbeeld van onze rookmelders? Wij verkopen verschillende typen van diverse merken, waaronder BRK, Fire Angel en First Alert. Rookmelders zorgen in gewone ruimtes (kantoor, vergaderruimte, kantine, ontvangsthal, etc.) voor brandveiligheid door luid te piepen bij rookontwikkeling. In ruimtes waar regelmatig rook ontstaat (denk aan een keuken of rookruimte), is een rookmelder natuurlijk niet zo logisch. Voor die ruimtes hebben wij hittemelders. Deze slaan alarm als er een ongebruikelijk warmte ontstaat. Om uw veiligheid en dat van alle aanwezigen in uw gebouw te waarborgen is een koolmonoxidemelder een mooie uitkomst. Bij onvolledige verbranding (zoals in een open haard of geiser), kan de giftige stof koolmonoxide vrijkomen. Onze koolmonoxidemelder waarschuwt als dit het geval is. Verder vindt u bij ons allerhande noodverlichting. Met deze verlichting weet iedereen veilig en snel buiten uw pand in Maastricht te komen in geval van nood.

Ww partner in brandveiligheid in Maastricht

Als u in Maastricht producten wilt installeren die brandveiligheid realiseren, dan bent Quality Creations International aan het juiste adres. Onze kenmerken:

Welk product wilt u in Maastricht hebben?

U kunt bij ons terecht voor onder andere de volgende producten:

Contactmogelijkheden

Quality Creations International heeft al vaker producten mogen leveren in het mooie Maastricht. Bent u ook overtuigd van onze producten op het gebied van brandpreventie? U kunt ons bereiken via telefoonnummer 015-3693965 of stuur een mail naar info@www.qualitycreations.nl. Of bestel direct onze producten en verhoog uw brandveiligheid in Maastricht!

×

  Offerte aanvragen

  Naam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Product

  Eventuele opmerkingen of vragen

  ×

   Vul uw naam en e-mailadres in om direct de datasheet per e-mail te ontvangen

   ×

    Offerte aanvragen

    Naam

    E-mailadres

    Telefoonnummer

    Product Category

    Eventuele opmerkingen of vragen

    ×