Menu

Koolmonoxidemelders

Onzichtbaar en uiterst onveilig zonder melder

Om uzelf en alle aanwezigen in uw pand te behoeden van een koolmonoxidevergiftiging, is het verstandig koolmonoxidemelders te installeren. Wist u dat koolmonoxide onzichtbaar is? Het is kleur-, geur- en smaakloos en niet te zien. Het enge daaraan is dat het een giftige stof is. Nu wij die stof dus niet kunnen opmerken, is het dus heel moeilijk ons ertegen te beschermen. Zonder koolmonoxidemelders komen we er vaak pas achter dat er ergens koolmonoxide is vrijgekomen als het al bijna te laat is. De symptomen van een koolmonoxidevergiftiging zijn moeheid, duizeligheid, hoofdpijn, misselijkheid en een slap gevoel. Zorg dat u deze ellende voor bent door koolmonoxidemelders te installeren. Quality Creations International heeft een grote collectie aan koolmonoxidemelders. Kijkt u mee?

Koolmonoxidemelders: waar plaatst u die?

De giftige stof koolmonoxide kan vrijkomen bij onvolledige verbranding. Dit is bijvoorbeeld het geval bij een open haard, een gaskachel of een geiser. Ook vakantieverblijven, zoals campers, caravans of chaletjes worden vaak op die manieren verwarmd. Hang op zulke plekken dus koolmonoxidemelders op. Ook in bedrijfspanden kan dit een slim besluit zijn. Een koolmonoxidevergiftiging vindt erg snel plaats. U wilt niet dat al uw medewerkers bewusteloos achter hun werkplek liggen en daardoor niet tijdig kunnen ontsnappen van een woekerende brand. Met onze koolmonoxidemelders kan iedereen tijdig gealarmeerd worden van het feit dat er koolmonoxide is vrijgekomen. Denkt u voldoende te hebben aan een gewone rookmelder? Helaas, in ons assortiment rookmelders zijn het enkel de combi-melders die ook koolmonoxide detecteren. Een ‘gewone’ rookmelder slaat alleen alarm bij rookontwikkeling. Houd er dus rekening mee dat zo’n rookmelding u niet kan waarschuwen bij koolmonoxide.

Bestel uw koolmonoxidemelder bij Quality Creations International

U begrijpt: koolmonoxidemelders zijn geen overbodige luxe. Bestel daarom uw melders vandaag nog. Wij zetten graag nog even op een rij waarom u uw melders het beste bij Quality Creations International kunt bestellen. Bij ons vindt u:

  • Producten van de beste merken (Fire Angel, First Alert, BRK)
  • Klantvriendelijkheid
  • 25 jaar ervaring
  • Oplossingen voor particulieren én bedrijven
  • Levering in heel Nederland

Bestel uw melders vandaag nog

Bent u er inmiddels ook van overtuigd dat een koolmonoxidemelder u meer veiligheid en zekerheid biedt? Bestel deze dan vandaag nog. Heeft u vragen? Bel dan de specialisten van Quality Creations International via telefoonnummer 015-3693965 of stuur een e-mail naar info@www.qualitycreations.nl. Wij verhogen graag uw veiligheid met onze koolmonoxidemelders!