Menu

Brandveiligheid Hoofddorp

Voorkom brandschade

Quality Creations International verhoogt al meer dan 25 jaar de brandveiligheid in Hoofddorp en omgeving. Heeft u uw brandpreventie in uw pand nog niet op orde? Neem dan snel een kijkje in ons ruime assortiment van onder andere rookmelders, hittemelders en noodverlichting. Ook blussers en blusdekens vindt u bij ons. Wacht dus niet langer en maak uw pand in Hoofddorp of omgeving veiliger tegen brand. U zoekt brandveiligheid? Quality Creations International heeft het voor u!

Waarmee realiseert u brandveiligheid in Hoofddorp?

Graag nemen wij u mee in ons ruime assortiment aan producten in brandveiligheid en brandpreventie. Ten eerste vindt u bij ons alleen producten van de beste merken. Wij noemen Fire Angel, First Alert en BRK. Ten tweede bieden wij voor elk soort ruimte de passende producten in brandveiligheid. Zoekt u bijvoorbeeld voor uw vergaderruimte in Hoofddorp de beste rookmelders? Wij hebben ze. Wilt u in een keuken brandveiligheid garanderen via hittemelders? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Heeft uw woning of ontvangsthal in Hoofddorp een open haard? Vermijd dan het risico op een koolmonoxidevergiftiging door een koolmonoxidemelder op te hangen. Wilt u in het geval van evacuatie er voor zorgen dat iedereen uw pand in Hoofddorp veilig en snel kan verlaten? Kijk dan naar onze collectie noodverlichting en kies uw ideale verlichting. Kortom, wat u ook zoekt op het gebied van brandveiligheid voor in Hoofddorp: bij Quality Creations International bent u aan het juiste adres.

Ruim 25 jaar ervaring op het gebied van brandveiligheid

Omdat wij al meer dan 25 jaar dé importeur en distributeur zijn op het gebied van brandpreventie, ook in Hoofddorp, weten wij altijd de beste en nieuwste producten in ons assortiment op te nemen. U kunt bij ons terecht voor onder andere de volgende producten:

  • ST620
  • Diverse draadloos koppelbare rookmelders
  • NEN2555 melders
  • 230V rookmelders
  • Wi-safe2 (Wisafe2)
  • SA700LLE
  • WST630
  • 660 MBX
  • Thermoptek
  • CO-9X10 koolstofdioxidemelder

Hoe voor brandveiligheid in Hoofddorp gezorgd wordt

Het is van zeer groot belang voor brand veilig leven dat een eventuele brand in een zeer vroeg stadium ontdekt wordt. Immers; waar rook is, is vuur. Ook uw pand in Hoofddorp wilt u door middel van brandpreventie behoeden tegen grote brandschade. Hiervoor kunt u uiteraard rookmelders of brandmelders in Hoofddorp ophangen. Deze producten zorgen al voor een enorm groot deel aan brandveiligheid. Om er voor te zorgen dat de hele woning of het bedrijfspand weet heeft van de rook- of brandvorming, kiest u voor gekoppelde rookmelders. Maar niet alleen de fysieke brand is gevaarlijk. Als er ergens rook gevormd wordt, dan verspreidt zich heel snel de kleur- en geurloze stof koolmonoxide. Om geen risico op een koolmonoxidevergiftiging te lopen, raden wij u aan een koolmonoxidemelder aan te schaffen. Producten in datzelfde kader zijn hittemelders. Hiervoor hoeft rook ook niet zichtbaar te zijn; deze melder detecteert een hoge concentratie warmte, en daarmee dus gevaar. Tot slot willen wij uiteraard dat iedereen, bij het geval van brand of kortsluiting, veilig het pand kan verlaten. Daarvoor is onze noodverlichting uitermate geschikt. Ook al zijn alle lampen bij u kapot gesprongen; u vindt dankzij onze noodverlichting in Hoofddorp veilig uw weg naar buiten. Andere producten die u helpen bij de brandveiligheid zijn een sprayschuimblusser, thermoptek en een vluchtladder. Kortom, de specialisten van Quality Creations International weten, dankzij hun 25 jaar ervaring, hoe zij brandveiligheid in Hoofddorp kunnen bewerkstelligen.

De beste (keur)merken

Quality Creations International gebruikt enkel de beste producten in brandpreventie. Wilt u ook uw pand in Hoofddorp brandveilig maken? In ons assortiment vindt u alleen producten, zoals rookmelders, van de volgende merken:

Pak de telefoon en neem contact met ons op

Bent u er ook klaar voor uw pand te voorzien van rookmelders? Zo’n kwalitatief hoogwaardige van First Alert bijvoorbeeld? Of heeft u uw zinnen gezet op een koolmonoxidemelder? Is noodverlichting hetgeen u zoekt? Kortom, wat u ook zoekt: Quality Creations International is uw partner. Bel ons op telefoonnummer 015-3693965 of mail ons via info@qualitycreations.nl. Kies ook voor brandveiligheid in Hoofddorp!