Menu

Brandveiligheid Haarlem

Maak uw pand veiliger

Om uw brandveiligheid in Haarlem te verhogen, is het van belang de beste producten op het gebied van brandveiligheid en brandpreventie te installeren. Sinds 1 januari 1994 is het ook verplicht voor alle werkgevers. Dit besluit is opgenomen in de risico-inventarisatie & -evaluatie (RI&E), onderdeel van de Arbowet. Volgens deze RI&E moet uw pand in Haarlem brandveiligheid kunnen garanderen. Bekijk snel het aanbod van Quality Creations International, zodat u straks ook een brandveilig gebouw heeft.

Hoe voor brandveiligheid in Haarlem gezorgd wordt

Het is van zeer groot belang voor brand veilig leven dat een eventuele brand in een zeer vroeg stadium ontdekt wordt. Immers; waar rook is, is vuur. Ook uw pand in Haarlem wilt u door middel van brandpreventie behoeden tegen grote brandschade. Hiervoor kunt u uiteraard rookmelders of brandmelders in Haarlem ophangen. Deze producten zorgen al voor een enorm groot deel aan brandveiligheid. Om er voor te zorgen dat de hele woning of het bedrijfspand weet heeft van de rook- of brandvorming, kiest u voor gekoppelde rookmelders. Maar niet alleen de fysieke brand is gevaarlijk. Als er ergens rook gevormd wordt, dan verspreidt zich heel snel de kleur- en geurloze stof koolmonoxide. Om geen risico op een koolmonoxidevergiftiging te lopen, raden wij u aan een koolmonoxidemelder aan te schaffen. Producten in datzelfde kader zijn hittemelders. Hiervoor hoeft rook ook niet zichtbaar te zijn; deze melder detecteert een hoge concentratie warmte, en daarmee dus gevaar. Tot slot willen wij uiteraard dat iedereen, bij het geval van brand of kortsluiting, veilig het pand kan verlaten. Daarvoor is onze noodverlichting uitermate geschikt. Ook al zijn alle lampen bij u kapot gesprongen; u vindt dankzij onze noodverlichting in Haarlem veilig uw weg naar buiten. Andere producten die u helpen bij de brandveiligheid zijn een sprayschuimblusser, thermoptek en een vluchtladder. Kortom, de specialisten van Quality Creations International weten, dankzij hun 25 jaar ervaring, hoe zij brandveiligheid in Haarlem kunnen bewerkstelligen.

De beste (keur)merken

Quality Creations International gebruikt enkel de beste producten in brandpreventie. Wilt u ook uw pand in Haarlem brandveilig maken? In ons assortiment vindt u alleen producten, zoals rookmelders, van de volgende merken:

Brandveiligheid in Haarlem is onze specialiteit

Quality Creations International heeft ook in Haarlem al heel veel gebouwen mogen voorzien van bijvoorbeeld de meeste veilige rookmelders. Deze melders komen van onder andere het kwalitatieve merk First Alert en zijn voorzien van het Politiekeurwerk Veilig Wonen. Daarnaast hebben wij een ruime keus aan hittemelders. Vergeet ook niet het gevaarlijke koolmonoxide. Deze geur- en reukloze stof is giftig. Voorkom koolmonoxidevergiftiging door onze koolmonoxidemelder op te hangen. Kortom, wij zijn dé specialist als het gaat om brandveiligheid in Haarlem.

Een voorbeeld uit de praktijk in Haarlem

Dat een goede brandveiligheid van zeer groot belang is, weet één van onze partners nog heel goed na te vertellen. “Vorig jaar heb ik hittemelders van Quality Creations International aangeschaft. Ons pand had namelijk al wel goede rookmelders, maar nabij onze keuken wilde ik ook graag wat beveiliging. Nou, dat was nodig ook! Terwijl wij allemaal na de pauze weer druk aan het werk gingen, was iemand het tosti-apparaat vergeten uit te zetten. Gelukkig merkte de hittemelder op dat het steeds warmer werd. Zodra het piepen begon, zijn alle medewerkers via de noodverlichting, die ik ook meteen had aangeschaft bij Quality Creations International, veilig naar buiten gegaan. De BHV’er ging de keuken in en loste het probleem op. Ik weet nu nog beter hoe belangrijk een goede brandveiligheid is!” En daar doen wij het voor.

Wat heeft u in Haarlem nodig?

U kunt bij ons terecht voor onder andere de volgende producten:

  • ST620
  • Diverse draadloos koppelbare rookmelders
  • NEN2555 melders
  • 230V rookmelders
  • Wi-safe2 (Wisafe2)
  • SA700LLE
  • WST630
  • 660 MBX
  • Thermoptek
  • CO-9X10 koolstofdioxidemelder

Kies ook voor het beste in brandveiligheid

Wilt u bij u in Haarlem ook de beste rookmelders, hittemelders of noodverlichting? Pak dan nu de telefoon op en bel naar Quality Creations International op telefoonnummer 015-3693965. Een mail sturen kan ook naar info@qualitycreations.nl. Een goede brandveiligheid in Haarlem is de basis!