• Levering uit voorraad
 • Kennis van wet- en regelgeving
 • Specialist in brandveiligheid

Brandveiligheid Haarlem

Maak uw pand veiliger

Om uw brandveiligheid in Haarlem te verhogen, is het van belang de beste producten op het gebied van brandveiligheid en brandpreventie te installeren. Sinds 1 januari 1994 is het ook verplicht voor alle werkgevers. Dit besluit is opgenomen in de risico-inventarisatie & -evaluatie (RI&E), onderdeel van de Arbowet. Volgens deze RI&E moet uw pand in Haarlem brandveiligheid kunnen garanderen. Bekijk snel het aanbod van Quality Creations International, zodat u straks ook een brandveilig gebouw heeft.

Brandveiligheid in Haarlem is onze specialiteit

Quality Creations International heeft ook in Haarlem al heel veel gebouwen mogen voorzien van bijvoorbeeld de meeste veilige rookmelders. Deze melders komen van onder andere het kwalitatieve merk First Alert en zijn voorzien van het Politiekeurwerk Veilig Wonen. Daarnaast hebben wij een ruime keus aan hittemelders. Vergeet ook niet het gevaarlijke koolmonoxide. Deze geur- en reukloze stof is giftig. Voorkom koolmonoxidevergiftiging door onze koolmonoxidemelder op te hangen. Kortom, wij zijn dé specialist als het gaat om brandveiligheid in Haarlem.

Een voorbeeld uit de praktijk in Haarlem

Dat een goede brandveiligheid van zeer groot belang is, weet één van onze partners nog heel goed na te vertellen. “Vorig jaar heb ik hittemelders van Quality Creations International aangeschaft. Ons pand had namelijk al wel goede rookmelders, maar nabij onze keuken wilde ik ook graag wat beveiliging. Nou, dat was nodig ook! Terwijl wij allemaal na de pauze weer druk aan het werk gingen, was iemand het tosti-apparaat vergeten uit te zetten. Gelukkig merkte de hittemelder op dat het steeds warmer werd. Zodra het piepen begon, zijn alle medewerkers via de noodverlichting, die ik ook meteen had aangeschaft bij Quality Creations International, veilig naar buiten gegaan. De BHV’er ging de keuken in en loste het probleem op. Ik weet nu nog beter hoe belangrijk een goede brandveiligheid is!” En daar doen wij het voor.

Wat heeft u in Haarlem nodig?

U kunt bij ons terecht voor onder andere de volgende producten:

Kies ook voor het beste in brandveiligheid

Wilt u bij u in Haarlem ook de beste rookmelders, hittemelders of noodverlichting? Pak dan nu de telefoon op en bel naar Quality Creations International op telefoonnummer 015-3693965. Een mail sturen kan ook naar info@www.qualitycreations.nl. Een goede brandveiligheid in Haarlem is de basis!

×

  Offerte aanvragen

  Naam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Product

  Eventuele opmerkingen of vragen

  ×

   Vul uw naam en e-mailadres in om direct de datasheet per e-mail te ontvangen

   ×

    Offerte aanvragen

    Naam

    E-mailadres

    Telefoonnummer

    Product Category

    Eventuele opmerkingen of vragen

    ×