Menu

Brandveiligheid Enschede

Een brandveilig pand is pure noodzaak

U wilt graag een betere brandveiligheid in Enschede realiseren. Heel verstandig. Een brandveilig pand is namelijk de basis. Gelukkig heeft u Quality Creations International gevonden. Wij zijn al ruim 25 jaar importeur en distributeur van producten voor brandveiligheid en brandpreventie. Wilt u uw bedrijfspand, kantoor of instelling in Enschede ook graag veiliger maken tegen brand? Neem dan snel een kijkje in ons assortiment.

Hoe voor brandveiligheid in Enschede gezorgd wordt

Het is van zeer groot belang voor brand veilig leven dat een eventuele brand in een zeer vroeg stadium ontdekt wordt. Immers; waar rook is, is vuur. Ook uw pand in Enschede wilt u door middel van brandpreventie behoeden tegen grote brandschade. Hiervoor kunt u uiteraard rookmelders of brandmelders in Enschede ophangen. Deze producten zorgen al voor een enorm groot deel aan brandveiligheid. Om er voor te zorgen dat de hele woning of het bedrijfspand weet heeft van de rook- of brandvorming, kiest u voor gekoppelde rookmelders. Maar niet alleen de fysieke brand is gevaarlijk. Als er ergens rook gevormd wordt, dan verspreidt zich heel snel de kleur- en geurloze stof koolmonoxide. Om geen risico op een koolmonoxidevergiftiging te lopen, raden wij u aan een koolmonoxidemelder aan te schaffen. Producten in datzelfde kader zijn hittemelders. Hiervoor hoeft rook ook niet zichtbaar te zijn; deze melder detecteert een hoge concentratie warmte, en daarmee dus gevaar. Tot slot willen wij uiteraard dat iedereen, bij het geval van brand of kortsluiting, veilig het pand kan verlaten. Daarvoor is onze noodverlichting uitermate geschikt. Ook al zijn alle lampen bij u kapot gesprongen; u vindt dankzij onze noodverlichting in Enschede veilig uw weg naar buiten. Andere producten die u helpen bij de brandveiligheid zijn een sprayschuimblusser, thermoptek en een vluchtladder. Kortom, de specialisten van Quality Creations International weten, dankzij hun 25 jaar ervaring, hoe zij brandveiligheid in Enschede kunnen bewerkstelligen.

De beste (keur)merken

Quality Creations International gebruikt enkel de beste producten in brandpreventie. Wilt u ook uw pand in Enschede brandveilig maken? In ons assortiment vindt u alleen producten, zoals rookmelders, van de volgende merken:

Brandveiligheid in Enschede begint bij onze producten

Onze specialisten leggen u graag uit welke verschillende manieren er zijn om uw brandveiligheid te vergroten of wat u aan brandpreventie kunt doen. Onderstaande productbeschrijvingen geven u vast een helder beeld:

 • Onze rookmelders gaan piepen als ergens rook ontstaat
 • De hittemelders daarentegen reageren op warmte
 • Onze koolmonoxidemelder detecteert het giftige koolmonoxide
 • Noodverlichting leidt u veilig en via de juiste route uw pand uit
 • Met onze blussers en blusdekens kunt u eigenhandig kleine brandjes blussen

Enschede en brand

Niemand denkt graag terug aan de afgrijselijke vuurwerkramp in Enschede in 2000. Het is ook moeilijk te zeggen wat daar mis is gegaan op het gebied van brandveiligheid. Had het voorkomen kunnen worden? Wat we wel kunnen leren na dit afgrijselijke ongeluk is dat een juiste brandveiligheid enorm belangrijk is. Alle kleine beetjes helpen gelukkig om uw band brandveiliger te maken. Ook in uw bedrijfspand, kantoor of instelling in Enschede wilt u het uiteraard meteen weten als er ook maar enige sprake is van rook of brand. Kies daarom voor bijvoorbeeld onze rookmelders: dé basis voor een brandveilig pand. Onze hittemelders geven daarbovenop nog net wat extra zekerheid. Maak het iedereen tot slot makkelijk, mocht uw pand toch geëvacueerd moeten worden voor het een of ander, door onze noodverlichting te installeren. Kortom, voor de juiste brandveiligheid in Enschede moet u bij Quality Creations International. Met de juiste producten voorkomt u veel schade en slachtoffers.

Wat vindt u in ons assortiment?

Quality Creations International heeft een ruim aanbod in brandveilige producten. U kunt bij ons terecht voor onder andere de volgende producten:

 • ST620
 • Diverse draadloos koppelbare rookmelders
 • NEN2555 melders
 • 230V rookmelders
 • Wi-safe2 (Wisafe2)
 • SA700LLE
 • WST630
 • 660 MBX
 • Thermoptek
 • CO-9X10 koolstofdioxidemelder

Neem contact met ons op voor optimale brandveiligheid in Enschede

Toe aan een brandveilig pand? Kies dan voor onze 25 jaar ervaring. Wij leveren alleen producten van de beste merken, zoals First Alert. Bel snel naar Quality Creations International op telefoonnummer 015-3693965. Of mail ons via info@qualitycreations.nl. Brandveiligheid in Enschede: daar gaan we voor!