Brandveiligheid Eindhoven

Niemand zit te wachten op brandschade

U begrijpt dat het van groot belang is de brandveiligheid in Eindhoven zo hoog mogelijk te maken. Dit is uiteraard om uw pand in Eindhoven te behoeden voor een grote brand en bijkomende schade, maar indirect natuurlijk ook voor de veiligheid van de aanwezigen in het pand. Met de juiste middelen voor brandveiligheid en brandpreventie loopt een stuk minder risico slachtoffer te worden van een grote brand. Neem daarom een kijkje in het grote assortiment van Quality Creations International en ontdek voortaan elk beginnend brandje op tijd.

De brand had geen kans

Laatst kregen we een mooi compliment van een zakelijke partner van ons. Dit bedrijf in Eindhoven had diverse spullen voor brandveiligheid bij ons besteld. En dat bleek geen overbodige luxe! Enkele weken nadat zij onze producten hadden geïnstalleerd, waren deze namelijk zeer nodig. “In de westvleugel van ons gebouw begonnen op een gegeven moment de rookmelders te piepen. We zagen ook wel wat rook, maar konden de bron niet vinden. Gelukkig gingen kort daarna ook enkele hittemelders af, zodat we wisten dat op die plekken warmte werd ontwikkeld. Maar toch bleven enkele collega’s stug doorwerken. Ze dachten dat het om een oefening ging. Maar toen eenmaal onze koolmonoxidemelder ging piepen schrokken ze toch wel op; ze willen geen slachtoffer worden van koolmonoxidevergiftiging! Er was op dat moment al heel veel rook ontstaan, maar gelukkig konden zij dankzij de noodverlichting ons pand in Eindhoven veilig verlaten. Zonder deze prachtige producten voor brandveiligheid hadden er enkele levens verloren kunnen gaan. Wij zijn ontzettend dankbaar!”

Wij hebben al veel aan brandveiligheid in Eindhoven geregeld

Bovenstaand voorbeeld in Eindhoven maakt duidelijk waarom wij al ruim 25 jaar importeur en distributeur zijn in onder andere de beste rookmelders (van bijvoorbeeld het kwalitatieve en hoogwaardige merk First Alert), hittemelders en noodverlichting. Wij lopen voorop als het gaat om brandpreventie. Wilt u ook uw brandveiligheid in Eindhoven verhogen? Neem dan een kijkje in ons grote assortiment en bestel vandaag uw ideale producten voor brandveiligheid.

Dit vindt u in ons assortiment

U kunt bij ons terecht voor onder andere de volgende producten:

  • ST620
  • Diverse draadloos koppelbare rookmelders
  • NEN2555 melders
  • 230V rookmelders
  • Wi-safe2 (Wisafe2)
  • SA700LLE
  • WST630
  • 660 MBX
  • Thermoptek
  • CO-9X10 koolstofdioxidemelder

Kies ook voor optimale brandveiligheid in Eindhoven

Kortom, u wilt uw pand in het mooie Eindhoven ook voorzien van de beste producten in brandpreventie? Bel dan snel met Quality Creations International via 015-3693965 of stuur een mail naar info@www.qualitycreations.nl en laat ons de brandveiligheid in Eindhoven nog meer verhogen!