Brandveiligheid Den Haag

Wees de brand voor

Quality Creations International is al meer dan 25 jaar dé expert op het gebied van brandveiligheid in Den Haag. Wij hebben al enkele zeer belangrijke gebouwen in Den Haag mogen voorzien van brandpreventie en producten geleverd die de brandveiligheid van gebouwen enorm verhogen. Wilt u uw pand ook updaten volgens de laatste producten en technieken op het gebied van brandveiligheid om een beginnend brandje voor te kunnen zijn? Kijk dan snel naar ons aantrekkelijke aanbod.

Wat bieden wij aan brandveiligheid voor Den Haag?

Een pand in Den Haag brandveilig maken, begint natuurlijk met het aanbrengen van rookmelders. Een rookmelder ontdekt de rook en piept direct luid en duidelijk, zodat er tijdig ingegrepen kan worden. Is ons assortiment vindt u de beste rookmelders van onder andere het hoogwaardige merk First Alert. Maar onze deskundigen weten als geen ander dat rook niet altijd te zien of te ruiken is. In dat geval is er een grote kans op koolmonoxidevergiftiging. Voorkom dit door bij ons een koolmonoxidemelder te bestellen. Al deze producten helpen u tijdig en duidelijk te achterhalen waar een gevaarlijke situatie zich ontspringt. Kies voor uw gebouw in Den Haag voor deze producten en verhoog uw brandveiligheid in Den Haag.

Brandveiligheid totdat iedereen buiten is

Als wij spreken over brandveiligheid, dan hebben we het natuurlijk niet alleen over de veiligheid van uw pand. Natuurlijk, u wilt geen schade aan uw mooie kantoor of bedrijf. Daarvoor kunt heel goed de eerder genoemde koolmonoxide- en rookmelders aan installeren. Ook hittemelders zijn wat dat betreft een prima product. Zij bemerken ongebruikelijke hitte en laten dat, net zoals een rookmelder, met een luide en heldere piep weten. Ook deze producten vindt u bij ons voor u in Den Haag. Tot slot raden wij u aan noodverlichting niet te vergeten. Dankzij deze lampen vindt iedereen een veilige weg naar buiten.

Dit bieden wij aan

Wacht dus niet langer en maak uw pand in Den Haag modern, veilig en geliefd. Kies voor de beste producten in brandveiligheid. U kunt bij ons terecht voor onder andere de volgende producten:

  • ST620
  • Diverse draadloos koppelbare rookmelders
  • NEN2555 melders
  • 230V rookmelders
  • Wi-safe2 (Wisafe2)
  • SA700LLE
  • WST630
  • 660 MBX
  • Thermoptek
  • CO-9X10 koolstofdioxidemelder

Bent u al overtuigd?

Bent u ook al overtuigd dat het tijd is voor een nieuwe stap in brandpreventie? Maak dan de keus die velen voor u al gemaakt hebben: Bel naar Quality Creations International via 015-3693965 of stuur een mail naar info@www.qualitycreations.nl en verhoog de brandveiligheid in Den Haag!