• Levering uit voorraad
 • Kennis van wet- en regelgeving
 • Specialist in brandveiligheid

Brandveiligheid Breda

Red de aanwezigen in uw pand

Bent u op zoek naar de beste brandveiligheid in Breda? Dan helpt Quality Creations International u graag. Wij distribueren enkel de beste en nieuwste producten op het gebied van brandpreventie en brandveiligheid. Wist u dat al onze producten, van rookmelders tot aan noodverlichting, voorzien zijn van het Politiekeurmerk Veilig Wonen en het KOMO-keur? Daarnaast vindt u bij ons enkel producten van de beste merken, waaronder BRK en First Alert. Kijkt u mee naar wat wij kunnen betekenen aan brandveiligheid in Breda?

Het had anders kunnen afgelopen

Wij werken al 25 jaar met veel plezier als importeur en distributeur van producten voor brandpreventie. Laatst ontvingen we een groot compliment van een bedrijf in Breda waar wij eerder dit jaar enkele producten naar toe mochten sturen. “Een kopieerapparaat was doorgebrand. Dat ding had ook al veel eerder de deur uitgemoeten!”, deelde een medewerker uit het betreffende pand ons mee. “Maar goed, dat apparaat begon op een gegeven moment dus ontzettend te roken. We waren allemaal hard aan het werk, dus niemand was in de buurt van het kopieerhok. Gelukkig hoorde we allemaal wel het luide gepiep van de rookmelders. Ook de hittemelders gingen af, want dat kopieerapparaat was al goed aan het gloeien. Onze BHV’er snelde er naar toe en bluste het brandje direct. Wat een opluchting! Dat had heel anders kunnen aflopen!” Breda was gered van een grote brand. Bent u inmiddels ook overtuigd van onze producten in brandveiligheid?

Andere producten voor uw brandveiligheid in Breda

In bovenstaand voorbeeld uit Breda waren het onze rookmelders (van kwalitatief merk First Alert) en hittemelders die de BHV’er op tijd konden waarschuwen. Maar soms is dat niet voldoende. In het geval van onvolledige verbranding, zoals bij een geiser of gaskachel, kan de kleur- en geurloze en bovenal giftige stof koolmonoxide vrijkomen. Om geen slachtoffer te worden van koolmonoxidevergiftiging is het verstandig onze koolmonoxidemelder aan te schaffen. Tot slot hebben we ook nog zeer duidelijke noodverlichting. Zeker als iedereen uit uw pand geëvacueerd moet worden, biedt onze noodverlichting de oplossing. Wat kiest u voor uw brandveiligheid? U kunt bij ons terecht voor onder andere de volgende producten:

Brandveiligheid is de basis

Quality Creations International is de expert op het gebied van brandveiligheid. Wij helpen u in Breda hier graag mee. Zoekt u de beste brandpreventie voor in Breda? Bel dan 015-3693965 of mail naar info@www.qualitycreations.nl. Kies voor brandveiligheid in Breda!

×

  Offerte aanvragen

  Naam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Product

  Eventuele opmerkingen of vragen

  ×

   Vul uw naam en e-mailadres in om direct de datasheet per e-mail te ontvangen

   ×

    Offerte aanvragen

    Naam

    E-mailadres

    Telefoonnummer

    Product Category

    Eventuele opmerkingen of vragen

    ×