Menu

Brandveiligheid Arnhem

Een brandveilig pand is pure noodzaak

U bent op zoek naar een bedrijf in brandveiligheid voor in Arnhem? Dan bent u bij Quality Creations International aan het juiste adres. Wij zijn al meer dan 25 jaar zowel importeur als distributeur van de beste producten in brandveiligheid en brandpreventie en leveren door heel Nederland. Wij hebben dus ook al heel vaak bedrijfspanden, kantoren en instellingen in Arnhem mogen voorzien van de meest veilige producten op het gebied van brandveiligheid. Volgt u ook?

Wij bieden brandveiligheid in Arnhem

U wilt er natuurlijk liever niet over nadenken, maar wat zou er gebeuren als er brand zou uitbreken in uw pand in Arnhem? Wordt u dan tijdig gealarmeerd? Heeft u het door als er giftig koolmonoxide rondzweeft door uw kamer? Weet iedereen hoe ze zo snel mogelijk naar buiten moeten? Ook als het pand al helemaal vol met rook zit? Kortom, om een beetje brandveiligheid in Arnhem te kunnen garanderen heeft u de juiste middelen nodig. Om bij de eerste vraag te beginnen: onze rookmelders, van het hoogwaardige merk First Alert, beginnen direct te piepen als ergens rook begint te ontwikkelen. Onze hittemelders doen hetzelfde, maar dan bij warmte. Hang onze koolmonoxidemelder op, zodat deze u kan waarschuwen en daarmee een koolmonoxidevergiftiging kan voorkomen. Om bij de laatste vraag te eindigen: onze noodverlichting zorgt ervoor dat iedereen veilig en volgens de juiste route naar buiten kan in het geval van een evacuatie. Begrijpt u dat u in Arnhem dus ook nog de nodige stappen kunt zetten in brandveiligheid?

Hoe voor brandveiligheid in Arnhem gezorgd wordt

Het is van zeer groot belang voor brand veilig leven dat een eventuele brand in een zeer vroeg stadium ontdekt wordt. Immers; waar rook is, is vuur. Ook uw pand in Arnhem wilt u door middel van brandpreventie behoeden tegen grote brandschade. Hiervoor kunt u uiteraard rookmelders of brandmelders in Arnhem ophangen. Deze producten zorgen al voor een enorm groot deel aan brandveiligheid. Om er voor te zorgen dat de hele woning of het bedrijfspand weet heeft van de rook- of brandvorming, kiest u voor gekoppelde rookmelders. Maar niet alleen de fysieke brand is gevaarlijk. Als er ergens rook gevormd wordt, dan verspreidt zich heel snel de kleur- en geurloze stof koolmonoxide. Om geen risico op een koolmonoxidevergiftiging te lopen, raden wij u aan een koolmonoxidemelder aan te schaffen. Producten in datzelfde kader zijn hittemelders. Hiervoor hoeft rook ook niet zichtbaar te zijn; deze melder detecteert een hoge concentratie warmte, en daarmee dus gevaar. Tot slot willen wij uiteraard dat iedereen, bij het geval van brand of kortsluiting, veilig het pand kan verlaten. Daarvoor is onze noodverlichting uitermate geschikt. Ook al zijn alle lampen bij u kapot gesprongen; u vindt dankzij onze noodverlichting in Arnhem veilig uw weg naar buiten. Andere producten die u helpen bij de brandveiligheid zijn een sprayschuimblusser, thermoptek en een vluchtladder. Kortom, de specialisten van Quality Creations International weten, dankzij hun 25 jaar ervaring, hoe zij brandveiligheid in Arnhem kunnen bewerkstelligen.

De beste (keur)merken

Quality Creations International gebruikt enkel de beste producten in brandpreventie. Wilt u ook uw pand in Arnhem brandveilig maken? In ons assortiment vindt u alleen producten, zoals rookmelders, van de volgende merken:

Onze producten voor optimale brandveiligheid op een rij

Wij geven u graag een globaal overzicht van wat wij u allemaal te bieden hebben voor uw pand in Arnhem op het gebied van brandveiligheid:

Onze producten in detail

Mocht u al een bepaald product in gedachten hebben, dan vindt u hier enkele productgegevens in detail. U kunt bij ons terecht voor onder andere de volgende producten:

  • ST620
  • Diverse draadloos koppelbare rookmelders
  • NEN2555 melders
  • 230V rookmelders
  • Wi-safe2 (Wisafe2)
  • SA700LLE
  • WST630
  • 660 MBX
  • Thermoptek
  • CO-9X10 koolstofdioxidemelder

Wees de brand in Arnhem de baas

Bent u ook overtuigd dat een brandveilig pand u meer zekerheid, vertrouwen en veiligheid biedt? Kies dan nu ook voor uw pand in Arnhem voor onze producten in brandveiligheid. Bel Quality Creations International op telefoonnummer 015-3693965 of mail ons via info@qualitycreations.nl. Wees de brand de baas dankzij onze brandveiligheid in Arnhem!