• Levering uit voorraad
 • Kennis van wet- en regelgeving
 • Specialist in brandveiligheid

Brandveiligheid Amsterdam

Veiligheid is de basis

Wij helpen u graag op het gebied van brandveiligheid in Amsterdam. Quality Creations International weet dat u alleen maar prettig kunt werken als u zich volledig veilig voelt. Nu kunt u eenmaal per jaar een tot op de seconde geplande BHV-oefening laten uitvoeren, zoals de meesten doen. Maar ook u weet heel goed dat daarmee de brandveiligheid van uw pand in Amsterdam nog niet gegarandeerd is. Men kan namelijk wel weten waar naartoe te wandelen als er brand uitbreekt, maar dan moet het wel duidelijk zijn dat er ergens brand is.

Hoe voor brandveiligheid in Amsterdam gezorgd wordt

Het is van zeer groot belang dat een eventuele brand in een zeer vroeg stadium ontdekt wordt. Immers; waar rook is, is vuur. Ook uw pand in Amsterdam wilt u behoeden tegen grote brandschade. Hiervoor kunt u uiteraard rookmelders ophangen. Deze producten zorgen al voor een enorm groot deel aan brandveiligheid. Maar niet alleen de fysieke brand is gevaarlijk. Als er ergens rook gevormd wordt, dan verspreidt zich heel snel de kleur- en geurloze stof koolmonoxide. Om geen risico op een koolmonoxidevergiftiging te lopen, raden wij u aan een koolmonoxidemelder aan te schaffen. Producten in datzelfde kader zijn hittemelders. Hiervoor hoeft rook ook niet zichtbaar te zijn; deze melder detecteert een hoge concentratie warmte, en daarmee dus gevaar. Tot slot willen wij uiteraard dat iedereen, bij het geval van brand of kortsluiting, veilig het pand kan verlaten. Daarvoor is onze noodverlichting uitermate geschikt. Ook al zijn alle lampen bij u in Amsterdam kapot gesprongen; u vindt dankzij onze noodverlichting veilig uw weg naar buiten. Kortom, de specialisten van Quality Creations International weten, dankzij hun 25 jaar ervaring, hoe zij brandveiligheid in Amsterdam kunnen bewerkstelligen.

De beste (keur)merken

Quality Creations International gebruikt enkel de beste producten in brandpreventie. Wilt u ook uw pand in Amsterdam brandveilig maken? In ons assortiment vindt u alleen producten, zoals rookmelders, van of met de volgende (keur)merken:

Onze producten

Weet u al wat u in Amsterdam geïnstalleerd wilt hebben op het gebied van brandveiligheid? U kunt bij ons terecht voor onder andere de volgende producten:

Neem nu contact met ons op voor de beste brandveiligheid

U wilt het beste in brandveiligheid? Bel dan Quality Creations International via 015-3693965 of stuur een mail naar info@www.qualitycreations.nl voor de beste brandveiligheid in Amsterdam!

×

  Offerte aanvragen

  Naam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Product

  Eventuele opmerkingen of vragen

  ×

   Vul uw naam en e-mailadres in om direct de datasheet per e-mail te ontvangen

   ×

    Offerte aanvragen

    Naam

    E-mailadres

    Telefoonnummer

    Product Category

    Eventuele opmerkingen of vragen

    ×