Menu

Brandveiligheid Amersfoort

U wilt brand voorkomen?

Om brand te kunnen voorkomen is het slim vandaag nog producten aan te schaffen die brandveiligheid in Amersfoort kunnen realiseren. Quality Creations International biedt deze producten aan. Wij distribueren al meer dan 25 jaar door heel Nederland de beste rookmelders, blussers, noodverlichting en blusdekens. En dat is nog lang niet alles. Kijkt u mee naar wat wij in Amersfoort kunnen betekenen op het gebied van brandveiligheid en brandpreventie?

Als de brandveiligheid in Amersfoort niet op orde is

Nou houdt niemand van doemscenario’s, maar in het geval van brandveiligheid is het niet verkeerd even stil te staan bij wat er allemaal kan gebeuren als uw brandveiligheid in Amersfoort niet op orde is. Wat kan er bijvoorbeeld gebeuren als u geen goed werkende rookmelders heeft hangen? Dan kan een brand starten en enorm groot worden, voordat u het merkt. De schade is dan al enorm groot en misschien kunt u door de rook en het vuur uw pand in Amersfoort niet eens meer makkelijk verlaten. Misschien kiest u bewust niet voor een rookmelder, omdat in de keuken wel vaker, hetzij bewust, rook wordt gecreëerd. Maar als bijvoorbeeld een broodrooster niet uitgaat en doorbrandt, dan wordt u zonder onze rookmelders en/of hittemelders niet gealarmeerd. Het is geen prettig gezicht te realiseren welke schade zo’n onschuldig broodroostertje dan stiekem toch aan kan richten. Een andere nare situatie die kan gebeuren zonder de juiste producten, is rookontwikkeling bij onvolledige verbrandingen. Dan komt er komt koolmonoxide vrij. Deze stof is giftig. Zonder onze koolmonoxidemelder loopt u risico op een koolmonoxidevergiftiging. Kortom, het is tijd uw pand in Amersfoort veiliger te maken qua brandveiligheid.

Staat uw verzoek er tussen?

Welk verzoek u ook heeft voor uw pand in Amersfoort; u vindt het wellicht in onze grote collectie brandveiligheid producten. U kunt bij ons terecht voor onder andere de volgende producten:

  • ST620
  • Diverse draadloos koppelbare rookmelders
  • NEN2555 melders
  • 230V rookmelders
  • Wi-safe2 (Wisafe2)
  • SA700LLE
  • WST630
  • 660 MBX
  • Thermoptek
  • CO-9X10 koolstofdioxidemelder

Hoe voor brandveiligheid in Amersfoort gezorgd wordt

Het is van zeer groot belang voor brand veilig leven dat een eventuele brand in een zeer vroeg stadium ontdekt wordt. Immers; waar rook is, is vuur. Ook uw pand in Amersfoort wilt u door middel van brandpreventie behoeden tegen grote brandschade. Hiervoor kunt u uiteraard rookmelders of brandmelders in Amersfoort ophangen. Deze producten zorgen al voor een enorm groot deel aan brandveiligheid. Om er voor te zorgen dat de hele woning of het bedrijfspand weet heeft van de rook- of brandvorming, kiest u voor gekoppelde rookmelders. Maar niet alleen de fysieke brand is gevaarlijk. Als er ergens rook gevormd wordt, dan verspreidt zich heel snel de kleur- en geurloze stof koolmonoxide. Om geen risico op een koolmonoxidevergiftiging te lopen, raden wij u aan een koolmonoxidemelder aan te schaffen. Producten in datzelfde kader zijn hittemelders. Hiervoor hoeft rook ook niet zichtbaar te zijn; deze melder detecteert een hoge concentratie warmte, en daarmee dus gevaar. Tot slot willen wij uiteraard dat iedereen, bij het geval van brand of kortsluiting, veilig het pand kan verlaten. Daarvoor is onze noodverlichting uitermate geschikt. Ook al zijn alle lampen bij u kapot gesprongen; u vindt dankzij onze noodverlichting in Amersfoort veilig uw weg naar buiten. Andere producten die u helpen bij de brandveiligheid zijn een sprayschuimblusser, thermoptek en een vluchtladder. Kortom, de specialisten van Quality Creations International weten, dankzij hun 25 jaar ervaring, hoe zij brandveiligheid in Amersfoort kunnen bewerkstelligen.

De beste (keur)merken

Quality Creations International gebruikt enkel de beste producten in brandpreventie. Wilt u ook uw pand in Amersfoort brandveilig maken? In ons assortiment vindt u alleen producten, zoals rookmelders, van de volgende merken:

Zorg dat uw doemscenario geen werkelijkheid wordt

Wilt u voorkomen dat uw doemscenario’s realiteit worden? Schaf dan voor uw pand in Amersfoort die rookmelders (van het hoogwaardige merk First Alert) aan. Installeer die koolmonoxidemelder. En maak uw gangpaden duidelijk met die noodverlichting. Kies ook voor de beste brandveiligheid. Bel Quality Creations International op telefoonnummer 015-3693965 of mail ons via info@qualitycreations.nl. Kies voor brandveiligheid in Amersfoort!