• Levering uit voorraad
 • Kennis van wet- en regelgeving
 • Specialist in brandveiligheid

Brandveiligheid Almere

Voorkom schade en slachtoffers

Wist u dat de juiste brandveiligheid in Almere een hele hoop schade en slachtoffers kan schelen? Met het aanbrengen van enkele producten van Quality Creations International maakt u uw pand een stuk veiliger. Beginnende brandjes worden op tijd ontdekt dankzij onze rookmelders en hittemelders. Uw medewerkers snellen zich op tijd uit het pand, omdat de koolmonoxidemelder begint te piepen. En zij komen allemaal veilig buiten dankzij onze heldere noodverlichting. De brand kan dan tijdig geblust worden, zonder grote schade en zonder slachtoffers. Klinkt dat niet als een mooie afloop? Zorg dat het bij u in Almere ook zo gebeurt en bestel nu producten voor brandveiligheid en brandpreventie!

Een voorbeeld uit de praktijk

Wij hebben al heel veel goede producten mogen distribueren in heel Nederland, waaronder Almere. Onze producten zijn van de beste kwaliteit, zijn onder andere voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen en komen van de beste merken, zoals First Alert en Fire Angel. De brandveiligheid in Almere hebben we onlangs nog verbeterd door in een groot en productief pand rookmelders aan te brengen. Een koffieautomaat was eerder dat jaar in brand gevlogen, maar niemand had dit gemerkt, omdat er toen nog geen rookmelders hingen. De schade was enorm. Nu er een rookmelder in de keuken hangt is de brandveiligheid enorm verhoogt. De medewerkers in dat pand in Almere hebben al één keer een brandje weten te stoppen, omdat zij direct gealarmeerd werden door de rookmelder. Omdat zij meteen het zekere voor het onzekere wilden nemen, hebben zij meteen hittemelders en een koolmonoxidemelder aangeschaft. De hittemelders beginnen te piepen als het ergens opmerkelijk warm wordt. Zeker op plaatsen waar een rookmelder niet handig is om te plaatsen, biedt een hittemelder uitkomst. Een koolmonoxidemelder detecteert giftige rook die kleur-, geur- en smaakloos is. Kortom, al deze producten dragen enorm bij aan brandveiligheid. Volgt u dit bedrijf in Almere en kiest u ook voor onze producten in brandveiligheid?

Onze producten voor brandveiligheid in Almere

U kunt bij ons terecht voor onder andere de volgende producten:

Bestel nu brandveiligheid

Dus of nou op zoek bent naar slimme hittemelders of heldere noodverlichting: bij Quality Creations International bent u aan het juiste adres. Verhoog nu ook in Almere uw brandveiligheid. Bel 015-3693965 of mail ons via info@www.qualitycreations.nl. Wij helpen u graag aan brandveiligheid in Almere!

×

  Offerte aanvragen

  Naam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Product

  Eventuele opmerkingen of vragen

  ×

   Vul uw naam en e-mailadres in om direct de datasheet per e-mail te ontvangen

   ×

    Offerte aanvragen

    Naam

    E-mailadres

    Telefoonnummer

    Product Category

    Eventuele opmerkingen of vragen

    ×