Menu

Brandveiligheid ‘s-Hertogenbosch

Voorkom brandschade

Om brandschade te voorkomen kunt u zich het beste beschermen door de juiste producten op het gebied van brandveiligheid in ‘s-Hertogenbosch te installeren. Quality Creations International is al meer dan 25 jaar dé importeur en distributeur op het gebied van brandpreventie in heel Nederland. Wij verkopen de beste en nieuwste producten van de meest hoogwaardige merken. Graag laten we zien wat u in ‘s-Hertogenbosch kunt doen om u en uw medewerkers te beschermen tegen brand met onze producten in brandveiligheid.

Heeft u onze producten in brandveiligheid al in s-Hertogenbosch gezien?

Quality Creations International heeft al regelmatig producten mogen leveren in het gezellige ‘s-Hertogenbosch. Al heel veel bedrijven hebben besloten hun brandveiligheid te verhogen. Een heel verstandig besluit. Zij vonden allemaal in het assortiment van Quality Creations International precies die producten waar zij naar op zoek waren. Zo worden bijvoorbeeld onze rookmelders van het hoogwaardige en kwalitatieve merk First Alert veelvuldig besteld. Naast First Alert hebben wij ook producten van de goede merken BRK en Fire Angel. Rookmelders zijn de meest voorkomende producten in brandveiligheid, maar het is ook verstandig andere opties te overwegen. Zo heeft een rookmelder in een ruimte waar hoe dan ook wel rook ontstaat, zoals in een keuken of rookruimte, weinig zin. Kies voor zo’n locatie onze hittemelders. Ook een koolmonoxidemelder is een essentieel product, zeker in een ruimte waar onvolledige verbranding plaatsvindt, zoals bij een open haard of geiser. Waar veel mensen ons ook van kennen is de heldere noodverlichting. Veel mensen in s-Hertogenbosch hebben hun bedrijfspand al veilig kunnen verlaten dankzij deze noodverlichting.

Hoe voor brandveiligheid in ‘s-Hertogenbosch gezorgd wordt

Het is van zeer groot belang voor brand veilig leven dat een eventuele brand in een zeer vroeg stadium ontdekt wordt. Immers; waar rook is, is vuur. Ook uw pand in ‘s-Hertogenbosch wilt u door middel van brandpreventie behoeden tegen grote brandschade. Hiervoor kunt u uiteraard rookmelders of brandmelders in ‘s-Hertogenbosch ophangen. Deze producten zorgen al voor een enorm groot deel aan brandveiligheid. Om er voor te zorgen dat de hele woning of het bedrijfspand weet heeft van de rook- of brandvorming, kiest u voor gekoppelde rookmelders. Maar niet alleen de fysieke brand is gevaarlijk. Als er ergens rook gevormd wordt, dan verspreidt zich heel snel de kleur- en geurloze stof koolmonoxide. Om geen risico op een koolmonoxidevergiftiging te lopen, raden wij u aan een koolmonoxidemelder aan te schaffen. Producten in datzelfde kader zijn hittemelders. Hiervoor hoeft rook ook niet zichtbaar te zijn; deze melder detecteert een hoge concentratie warmte, en daarmee dus gevaar. Tot slot willen wij uiteraard dat iedereen, bij het geval van brand of kortsluiting, veilig het pand kan verlaten. Daarvoor is onze noodverlichting uitermate geschikt. Ook al zijn alle lampen bij u kapot gesprongen; u vindt dankzij onze noodverlichting in ‘s-Hertogenbosch veilig uw weg naar buiten. Andere producten die u helpen bij de brandveiligheid zijn een sprayschuimblusser, thermoptek en een vluchtladder. Kortom, de specialisten van Quality Creations International weten, dankzij hun 25 jaar ervaring, hoe zij brandveiligheid in ‘s-Hertogenbosch kunnen bewerkstelligen.

De beste (keur)merken

Quality Creations International gebruikt enkel de beste producten in brandpreventie. Wilt u ook uw pand in ‘s-Hertogenbosch brandveilig maken? In ons assortiment vindt u alleen producten, zoals rookmelders, van de volgende merken:

Maak uw pand in ‘s-Hertogenbosch beter qua brandveiligheid

Om uw brandveiligheid in ‘s-Hertogenbosch te verhogen is het van belang enkel de juiste producten aan te schaffen. Zoekt u hittemelders? Of wilde u juist een koolmonoxidemelder ophangen? U kunt bij ons terecht voor onder andere de volgende producten:

  • ST620
  • Diverse draadloos koppelbare rookmelders
  • NEN2555 melders
  • 230V rookmelders
  • Wi-safe2 (Wisafe2)
  • SA700LLE
  • WST630
  • 660 MBX
  • Thermoptek
  • CO-9X10 koolstofdioxidemelder

Kies nu voor een optimale brandveiligheid in ‘s-Hertogenbosch

Weet u al waar u voor kiest om uw pand in ‘s-Hertogenbosch te verbeteren op het gebied van brandveiligheid? Kijk gerust nog even rond in ons assortiment van onder andere rookmelders, hittemelders en noodverlichting. Bel Quality Creations International op telefoonnummer 015-3693965 of mail via info@qualitycreations.nl. Wij maken uw brandveiligheid in ‘s-Hertogenbosch graag een stuk beter!