• Levering uit voorraad
 • Kennis van wet- en regelgeving
 • Specialist in brandveiligheid

Brandveiligheid Groningen

Wees de brand de baas

Uw brandveiligheid in Groningen is ontzettend belangrijk. Als u namelijk niet de juiste middelen in uw pand heeft zitten op het gebied van brandveiligheid en brandpreventie, dan loopt u het risico slachtoffer te worden van een grote brand. U heeft dan niet alleen grote schade aan uw pand, uw meubilair en uw zakelijke producten of documenten; u speelt indirect ook met de levens van de aanwezigen in uw kantoor, bedrijfspand of instelling.. Als deze mensen niet tijdig gealarmeerd worden van rook, hitte of de aanwezigheid van koolmonoxide, dan zijn de gevolgen in Groningen desastreus. Wees dus verstandig en bestel nu voor uw pand de beste producten voor brandveiligheid in Groningen bij Quality Creations International.

Hoe werken onze producten?

Zoals gezegd wilt u het liefst zo snel mogelijk gealarmeerd worden als er kans op brand in uw pand bestaat. In het geval van rook zijn daar onze rookmelders. Deze zijn allemaal voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen en het KOMO-keur en komen van de beste merken, zoals First Alert. Wilt u nog meer zekerheid in brandveiligheid? Kies dan naast rookmelders ook voor onze hittemelders. Als het ergens in uw pand in Groningen plotseling heel warm wordt, geven deze hittemelders een duidelijk signaal af. Maar wat te doen bij het kleur- en geurloze koolmonoxide? Bestel hiervoor een koolmonoxidemelder. Zo voorkomt u dat nietsvermoedende aanwezigen slachtoffer worden van een koolmonoxidevergiftiging. Om hen sowieso in veiligheid te kunnen brengen is duidelijke noodverlichting in Groningen de oplossing. Ook hiervoor bent u bij Quality Creations International aan het juiste adres.

De experts van brandveiligheid in Groningen

Quality Creations International heeft al diverse bedrijven in Groningen mogen voorzien van de beste producten in brandveiligheid. Wist u dat zonder de juiste rookmelders een brand nét te laat ontdekt kan worden? Of dat een pand zonder koolmonoxidemelder ongemerkt vol kan lopen met het giftige koolmonoxide? En wat dacht u van de essentie van noodverlichting? Bij een gebrek aan goede noodverlichting kan niemand uw pand in Groningen tijdens een (beginnende) brand veilig en volgens de juiste route verlaten. Kortom, kies nu ook voor brandpreventie.

Ons assortiment in producten voor brandveiligheid

U kunt bij ons terecht voor onder andere de volgende producten:

Contactgegevens

Bent u inmiddels ook overtuigd van onze producten in brandveiligheid? Bel dan naar Quality Creations International via 015-3693965 of mail ons via info@www.qualitycreations.nl. Kies ook voor brandveiligheid in Groningen!

×

  Offerte aanvragen

  Naam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Product

  Eventuele opmerkingen of vragen

  ×

   Vul uw naam en e-mailadres in om direct de datasheet per e-mail te ontvangen

   ×

    Offerte aanvragen

    Naam

    E-mailadres

    Telefoonnummer

    Product Category

    Eventuele opmerkingen of vragen

    ×