Menu

Brandveiligheid Groningen

Wees de brand de baas

Uw brandveiligheid in Groningen is ontzettend belangrijk. Als u namelijk niet de juiste middelen in uw pand heeft zitten op het gebied van brandveiligheid en brandpreventie, dan loopt u het risico slachtoffer te worden van een grote brand. U heeft dan niet alleen grote schade aan uw pand, uw meubilair en uw zakelijke producten of documenten; u speelt indirect ook met de levens van de aanwezigen in uw kantoor, bedrijfspand of instelling.. Als deze mensen niet tijdig gealarmeerd worden van rook, hitte of de aanwezigheid van koolmonoxide, dan zijn de gevolgen in Groningen desastreus. Wees dus verstandig en bestel nu voor uw pand de beste producten voor brandveiligheid in Groningen bij Quality Creations International.

Hoe voor brandveiligheid in Groningen gezorgd wordt

Het is van zeer groot belang voor brand veilig leven dat een eventuele brand in een zeer vroeg stadium ontdekt wordt. Immers; waar rook is, is vuur. Ook uw pand in Groningen wilt u door middel van brandpreventie behoeden tegen grote brandschade. Hiervoor kunt u uiteraard rookmelders of brandmelders in Groningen ophangen. Deze producten zorgen al voor een enorm groot deel aan brandveiligheid. Om er voor te zorgen dat de hele woning of het bedrijfspand weet heeft van de rook- of brandvorming, kiest u voor gekoppelde rookmelders. Maar niet alleen de fysieke brand is gevaarlijk. Als er ergens rook gevormd wordt, dan verspreidt zich heel snel de kleur- en geurloze stof koolmonoxide. Om geen risico op een koolmonoxidevergiftiging te lopen, raden wij u aan een koolmonoxidemelder aan te schaffen. Producten in datzelfde kader zijn hittemelders. Hiervoor hoeft rook ook niet zichtbaar te zijn; deze melder detecteert een hoge concentratie warmte, en daarmee dus gevaar. Tot slot willen wij uiteraard dat iedereen, bij het geval van brand of kortsluiting, veilig het pand kan verlaten. Daarvoor is onze noodverlichting uitermate geschikt. Ook al zijn alle lampen bij u kapot gesprongen; u vindt dankzij onze noodverlichting in Groningen veilig uw weg naar buiten. Andere producten die u helpen bij de brandveiligheid zijn een sprayschuimblusser, thermoptek en een vluchtladder. Kortom, de specialisten van Quality Creations International weten, dankzij hun 25 jaar ervaring, hoe zij brandveiligheid in Groningen kunnen bewerkstelligen.

De beste (keur)merken

Quality Creations International gebruikt enkel de beste producten in brandpreventie. Wilt u ook uw pand in Groningen brandveilig maken? In ons assortiment vindt u alleen producten, zoals rookmelders, van de volgende merken:

Hoe werken onze producten?

Zoals gezegd wilt u het liefst zo snel mogelijk gealarmeerd worden als er kans op brand in uw pand bestaat. In het geval van rook zijn daar onze rookmelders. Deze zijn allemaal voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen en het KOMO-keur en komen van de beste merken, zoals First Alert. Wilt u nog meer zekerheid in brandveiligheid? Kies dan naast rookmelders ook voor onze hittemelders. Als het ergens in uw pand in Groningen plotseling heel warm wordt, geven deze hittemelders een duidelijk signaal af. Maar wat te doen bij het kleur- en geurloze koolmonoxide? Bestel hiervoor een koolmonoxidemelder. Zo voorkomt u dat nietsvermoedende aanwezigen slachtoffer worden van een koolmonoxidevergiftiging. Om hen sowieso in veiligheid te kunnen brengen is duidelijke noodverlichting in Groningen de oplossing. Ook hiervoor bent u bij Quality Creations International aan het juiste adres.

De experts van brandveiligheid in Groningen

Quality Creations International heeft al diverse bedrijven in Groningen mogen voorzien van de beste producten in brandveiligheid. Wist u dat zonder de juiste rookmelders een brand nét te laat ontdekt kan worden? Of dat een pand zonder koolmonoxidemelder ongemerkt vol kan lopen met het giftige koolmonoxide? En wat dacht u van de essentie van noodverlichting? Bij een gebrek aan goede noodverlichting kan niemand uw pand in Groningen tijdens een (beginnende) brand veilig en volgens de juiste route verlaten. Kortom, kies nu ook voor brandpreventie.

Ons assortiment in producten voor brandveiligheid

U kunt bij ons terecht voor onder andere de volgende producten:

  • ST620
  • Diverse draadloos koppelbare rookmelders
  • NEN2555 melders
  • 230V rookmelders
  • Wi-safe2 (Wisafe2)
  • SA700LLE
  • WST630
  • 660 MBX
  • Thermoptek
  • CO-9X10 koolstofdioxidemelder

Contactgegevens

Bent u inmiddels ook overtuigd van onze producten in brandveiligheid? Bel dan naar Quality Creations International via 015-3693965 of mail ons via info@qualitycreations.nl. Kies ook voor brandveiligheid in Groningen!