Menu

Brandveiligheid Apeldoorn

Rook betekent vuur

Voor de beste brandveiligheid in Apeldoorn moet u bij Quality Creations International zijn. Wij zijn al meer dan 25 jaar dé expert in het distribueren van de meest hoogwaardige en kwalitatieve producten op het gebied van brandveiligheid en brandpreventie. Denk bijvoorbeeld aan blussers en blusdekens, maar ook aan rookmelders en noodverlichting. Voor elke situatie hebben wij de juiste producten. Wilt u uw brandveiligheid in Apeldoorn ook verhogen? Volg dan de velen die u zijn voorgegaan in Apeldoorn en bestel producten van Quality Creations International!

Wij zijn uw partner als het gaat om brandveiligheid in Apeldoorn

Zoals gezegd biedt ons assortiment diverse producten aan in brandveiligheid en brandpreventie. Mocht er ergens in uw pand in Apeldoorn een klein vuurtje beginnen, dan kunnen onze rookmelders er voor zorgen dat u tijdig gewaarschuwd wordt. Deze kwalitatieve melders, van bijvoorbeeld het merk First Alert, geven een luide, heldere piep als ergens rook ontstaat. Op sommige plekken heeft een rookmelder echter weinig zin, zoals in een keuken of nabij een rookruimte. Wij raden u in die gevallen onze hittemelders aan. De gezondheid van de aanwezigen in uw pand in Apeldoorn is natuurlijk ook erg belangrijk. Wist u bijvoorbeeld dat de stof koolmonoxide, die vrijkomt bij onvolledige verbranding, giftig is? Installeer daarom een koolmonoxidemelder, zodat niemand het risico loopt op een koolmonoxidevergiftiging. Kortom, wat u ook zoekt: wij hebben het.

Hoe voor brandveiligheid in Apeldoorn gezorgd wordt

Het is van zeer groot belang voor brand veilig leven dat een eventuele brand in een zeer vroeg stadium ontdekt wordt. Immers; waar rook is, is vuur. Ook uw pand in Apeldoorn wilt u door middel van brandpreventie behoeden tegen grote brandschade. Hiervoor kunt u uiteraard rookmelders of brandmelders in Apeldoorn ophangen. Deze producten zorgen al voor een enorm groot deel aan brandveiligheid. Om er voor te zorgen dat de hele woning of het bedrijfspand weet heeft van de rook- of brandvorming, kiest u voor gekoppelde rookmelders. Maar niet alleen de fysieke brand is gevaarlijk. Als er ergens rook gevormd wordt, dan verspreidt zich heel snel de kleur- en geurloze stof koolmonoxide. Om geen risico op een koolmonoxidevergiftiging te lopen, raden wij u aan een koolmonoxidemelder aan te schaffen. Producten in datzelfde kader zijn hittemelders. Hiervoor hoeft rook ook niet zichtbaar te zijn; deze melder detecteert een hoge concentratie warmte, en daarmee dus gevaar. Tot slot willen wij uiteraard dat iedereen, bij het geval van brand of kortsluiting, veilig het pand kan verlaten. Daarvoor is onze noodverlichting uitermate geschikt. Ook al zijn alle lampen bij u kapot gesprongen; u vindt dankzij onze noodverlichting in Apeldoorn veilig uw weg naar buiten. Andere producten die u helpen bij de brandveiligheid zijn een sprayschuimblusser, thermoptek en een vluchtladder. Kortom, de specialisten van Quality Creations International weten, dankzij hun 25 jaar ervaring, hoe zij brandveiligheid in Apeldoorn kunnen bewerkstelligen.

De beste (keur)merken

Quality Creations International gebruikt enkel de beste producten in brandpreventie. Wilt u ook uw pand in Apeldoorn brandveilig maken? In ons assortiment vindt u alleen producten, zoals rookmelders, van de volgende merken:

Onze kernpunten

Kies dus vandaag ook nog voor Quality Creations International als u het beste van het beste zoekt op het gebied van brandveiligheid in Apeldoorn. Of u nou op zoek bent naar de meest heldere noodverlichting of een blusdeken wilt aanschaffen. Wij zijn graag uw partner op het gebied van brandveiligheid. Wist u dat wij:

 • Al 25 jaar ervaring hebben in brandveiligheid?
 • Enkel met de beste merken werken, zoals First Alert en Fire Angel?
 • Producten distribueren die voorzien zijn van onder andere het KOMO-keurmerk?
 • Een zeer eenvoudige bestelmethode hanteren?
 • Door heel Nederland leveren?

Waar kiest u voor?

U kunt bij ons terecht voor onder andere de volgende producten:

 • ST620
 • Diverse draadloos koppelbare rookmelders
 • NEN2555 melders
 • 230V rookmelders
 • Wi-safe2 (Wisafe2)
 • SA700LLE
 • WST630
 • 660 MBX
 • Thermoptek
 • CO-9X10 koolstofdioxidemelder

Mogen wij iets opsturen naar Apeldoorn?

Maak uw pand in Apeldoorn veiliger. Plaats er onze producten voor brandveiligheid. Pak de telefoon op en bel naar Quality Creations International op telefoonnummer 015-3693965 of stuur een mail naar info@qualitycreations.nl. Maak uw brandveiligheid in Apeldoorn beter dankzij onze producten!