• Levering uit voorraad
 • Kennis van wet- en regelgeving
 • Specialist in brandveiligheid

TS 99 FL Dormakaba deurdranger

TS 99 FL Dormakaba deurdranger met vrijloopfunctie

De TS 99 fl Dormakaba vrijloopdeurdranger verbetert de brandveiligheid van elke woning en elk complex. Door middel van de vrijloopfunctie kunnen deuren worden geopend en gesloten zonder dat de gebruiker weerstand merkt. Zodra er sprake is van brand, zal de TS 99 Dormakaba echter de deur weer uit zichzelf sluiten. Als specialist en groothandel op het gebied van brandveiligheidsproducten voor zakelijke klanten, vertelt Quality Creations International hier graag meer over de TS 99 FL Dormakaba vrijloopdeurdranger.

Plattegrond-met-Quick-Connect-Box-vrijloopdeurdranger

Plattegrond met Quick Connect Box vrijloopdeurdranger

Deurdranger met vrijloopfunctie: Minder overlast

De standaard deurdrangers bieden weerstand bij het openen van deuren waar deze op geïnstalleerd zijn. In de praktijk blijkt dan ook vaak dat deze dan ontkoppeld worden in veel situaties. Zo ook wanneer er brand is. Hierdoor kan vuur en rook zich aanzienlijk sneller verspreiden. De situaties die hierop volgen kunnen zelfs de dood als gevolg hebben.

De TS 99 Dormakaba heeft geen voelbaar effect op het dagelijks gebruik van een deur, maar zorgt er wel voor dat deze uit zichzelf sluit zodra er brand is. Zo zorgt de TS 99 FL Dormakaba deurdranger met vrijloopfunctie voor een grotere brandveiligheid in elke woning.

Neem direct contact op voor meer informatie en advies over de vrijloopdeurdranger

TS 99 Dormakaba – Snel geplaatst

Sinds 1 juli 2021 geldt als aanpassing in het bouwbesluit dat een vrijloop deurdranger verplicht is voor een entreedeur van de woning die grenst aan een gemeenschappelijke vluchtweg. De TS 99 FL Dormakaba voldoet volledig aan de nieuwe regelgeving en is snel geplaatst. Hij wordt altijd bevestigd binnen de meterkast inclusief een vrije wandcontactdoos. Vervolgens worden de rookmelders ingeleerd op onze eigen Quick Connect Box en opgehangen. De TS 99 vrijloopdeurdranger wordt geïnstalleerd en afgesteld, en de enige kabels zijn de 2-draads kabels tussen de Box en de dranger. Eenvoudig, snel, flexibel.

Vrijloopdeurdranger in lijn met het bouwbesluit

Onze vrijloopdeurdranger wordt altijd opgehangen in de meterkast met een vrije wandcontactdoos. Vervolgens worden FireAngel rookmelders ingeleerd op onze unieke Quick Connect Box en opgehangen. De vrijloopdeurdranger wordt geïnstalleerd en afgesteld en de enige bekabeling is de 2-draads bekabeling tussen de Box en de dranger. Uiteindelijk wordt er op die manier niks gemerkt van de deurdranger bij dagelijks gebruik. Bij brand zal de vrijloopdeurdranger de deur echter automatisch weer sluiten zodat brand en rook zich minder snel verspreiden. Eenvoudig, voordelig én in lijn met het bouwbesluit.

Schema-met-Quick-Connect-Box-vrijloopdeurdranger

Schema met Quick Connect Box vrijloopdeurdranger

Foto vrijloopdeurdranger

Deur met vrijloopdeurdranger

Quality Creations International: onze voordelen

Als leverancier van brandveiligheidsproducten, zoals een TS 99 Dormakaba deurdranger met vrijloopfunctie, hebben wij al vele jaren als missie wonen zo brandveilig mogelijk te maken. Zakelijke klanten, zoals woningbouwverenigingen, VvE’s, elektrotechnische installateurs, veiligheidsregio’s en brandbeveiligers bieden we dan ook met alle plezier diverse producten op het gebied van brandveiligheid en advies over het toepassen ervan. De TS 99 Dormakaba geeft u alles wat de regelgeving vereist van een deurdranger met vrijloopfunctie. Daarnaast rekent u met ons altijd op het volgende:

 • Andere A-merken als FireAngel, X-Sense, Cavius, Assa Abloy
 • Gemakkelijk geïnstalleerd
 • Kennis van de toepassing regelgeving omtrent het bouwbesluit
 • Scherpe prijzen
 • Draadloos
 • Dormakaba TS 99 FL deurdranger met vrijloopfunctie eenvoudig en snel te bestellen
 • Levering uit voorraad

Neem direct contact op voor meer informatie en advies over de vrijloopdeurdranger

Neem contact op

Meer weten over de opties van een Dormakaba TS 99 FL deurdranger met vrijloopfunctie? Heeft u andere vragen over brandveiligheid en regelgeving? Quality Creations International staat klaar voor al uw vragen op het gebied van brandveiligheid. Neem gerust, geheel vrijblijvend, contact met ons op voor advies op maat. U bereikt ons telefonisch via 015 – 3693965 en per mail via info@qualitycreations.nl. U kunt natuurlijk ook het contactformulier invullen.

×

  Offerte aanvragen

  Naam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Product

  Eventuele opmerkingen of vragen

  ×

   Vul uw naam en e-mailadres in om direct de datasheet per e-mail te ontvangen

   ×

    Offerte aanvragen

    Naam

    E-mailadres

    Telefoonnummer

    Product Category

    Eventuele opmerkingen of vragen

    ×