• Levering uit voorraad
 • Kennis van wet- en regelgeving
 • Specialist in brandveiligheid

Brandveiligheidsproducten

Brandveiligheidsproducten zijn van belang voor de bescherming van uw woningbezit, appartementencomplex (VvE) en hun bewoners of uw bedrijfspand en medewerkers. Bij Quality Creations International (QCI) in Pijnacker begrijpen wij het belang van betrouwbare brandveiligheidsproducten als bijvoorbeeld rookmelder en vrijloopdeurdrangers om de veiligheid te waarborgen. Als groothandel voeren wij een uitgebreide collectie van hoogwaardige producten van toonaangevende merken als FireAngel en Dormakaba. Met deze producten die wij als distributeur direct van de fabrikant kopen bent u altijd voorbereid op onverwachte situaties. Het gebruik van brandveiligheidsproducten zoals rookmelders, koolmonoxidemelders en noodverlichting kan levens redden en schade aan uw eigendommen beperken.

Bent u benieuwd naar onze innovatieve brandveiligheidsproducten?

Ons assortiment brandveiligheidsproducten

Wij bieden een breed scala aan brandveiligheidsproducten om aan al uw behoeften te voldoen. Ons assortiment bestaat uit:

Wij bieden enkel topmerken aan, zoals FireAngel, Cavius, HBI, X-Sense en Dormakaba, zodat u verzekerd bent van de beste kwaliteit en betrouwbaarheid. Onze brandveiligheidsproducten zijn zorgvuldig geselecteerd om te voldoen aan de hoogste normen op het gebied van veiligheid en efficiëntie.

Neem contact met ons op

Bent u op zoek naar brandveiligheidsproducten van hoge kwaliteit met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding? Ons team van experts staat klaar om u te voorzien van professioneel advies en uitstekende nazorg. Als specialist in brandveiligheid helpen u graag bij het kiezen van de juiste brandveiligheidsproducten voor uw specifieke situatie. Neem vandaag nog contact met ons op om een offerte aan te vragen en zorg ervoor dat uw bedrijf optimaal beschermd is tegen brandgevaar.

×

  Offerte aanvragen

  Naam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Product

  Eventuele opmerkingen of vragen

  ×

   Vul uw naam en e-mailadres in om direct de datasheet per e-mail te ontvangen

   ×

    Offerte aanvragen

    Naam

    E-mailadres

    Telefoonnummer

    Product Category

    Eventuele opmerkingen of vragen

    ×