• Levering uit voorraad
 • Kennis van wet- en regelgeving
 • Specialist in brandveiligheid

Rookmelderspecialist

Een rookmelderspecialist inschakelen is van belang voor de veiligheid van uw woningbezit, VvE of bedrijfspand. Bij Quality Creations International (QCI) in Pijnacker hebben wij de expertise en ervaring om u te voorzien van de beste rookmelders en bijbehorende producten. Als rookmelderspecialist begrijpen wij hoe belangrijk het is om betrouwbare rookmelders te hebben die voldoen aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen. Met onze producten kunt u erop vertrouwen dat uw bezit optimaal beschermd is tegen brand.

Bent u benieuwd naar onze innovatieve rookmelders?

De beste rookmelderspecialist voor een veilige woning of bedrijfspand

Als uw betrouwbare rookmelderspecialist leveren wij hoogwaardige brandveiligheidsproducten aan verschillende zakelijke klanten, zoals woningcorporaties, VvE’s, veiligheidsregio’s, installateurs en resellers. Ons assortiment bestaat uit onmisbare producten zoals:

Al onze producten om vrijloopdeurdrangers aan te sturen zijn ontwikkeld met artikel 6.26 van het Bouwbesluit van 1 juli 2021 en artikel 4.218 van het BBL voor ogen. Dit betekent dat u verzekerd bent van de hoogste kwaliteit en naleving van de nieuwste regelgeving. Ons doel is om uw veiligheid te waarborgen met producten die betrouwbaar en effectief zijn.

Vraag professioneel advies aan

Bent u op zoek naar een rookmelderspecialist die producten biedt met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding? Ons team van specialisten in brandveiligheid staat klaar om u te voorzien van professioneel advies en uitstekende nazorg. Wij helpen u graag bij het kiezen van de juiste producten voor uw specifieke situatie. Neem vandaag nog contact met ons op en zorg ervoor dat uw bedrijf dan wel woningbezit optimaal beschermd is tegen brandgevaar.

×

  Offerte aanvragen

  Naam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Product

  Eventuele opmerkingen of vragen

  ×

   Vul uw naam en e-mailadres in om direct de datasheet per e-mail te ontvangen

   ×

    Offerte aanvragen

    Naam

    E-mailadres

    Telefoonnummer

    Product Category

    Eventuele opmerkingen of vragen

    ×