• Levering uit voorraad
 • Kennis van wet- en regelgeving
 • Specialist in brandveiligheid

AngelEye

Vergroot de veiligheid met producten van AngelEye

AngelEye is een merk dat met producten als rookmelders en koolmonoxidemelders een zo veilig mogelijk woon- en leefklimaat in woningen en panden nastreeft. Als deskundige groothandel en distributeur op het gebied van brandveiligheidsproducten beveelt Quality Creations International deze producten van harte aan. Het assortiment van AngelEye is niet alleen gericht op het detecteren van brand en koolmonoxide, maar ook op brandbestrijding middels bijvoorbeeld blusdekens en brandblussers. Vluchtladders en combimelders zijn ook producten die door AngelEye met de grootste zorg tot stand zijn gekomen.

AngelEye: nieuwste technologie met veel gebruiksvriendelijkheid

Bij de producten van AngelEye valt het op dat de nieuwste technologie wordt gecombineerd met een hoge mate van gebruiksvriendelijkheid. Dit leidt tot producten die in ieder interieur passen. Bovendien ontwikkelen ontwerpers en technici de rookmelders en koolmonoxidemelders continu door voor nog betere prestaties. Zowel grote afnemers als individuele klanten met een hoog verwachtingspatroon kunnen uitstekend uit de voeten met de producten van AngelEye.

Angel eye logo

Bekijk het volledige assortiment van AngelEye dat wij leveren.

Het aanbod van AngelEye bij Quality Creations International

Quality Creations levert als autoriteit op het gebied van brandveiligheid de volgende producten van het gerespecteerde merk AngelEye:

 • (koppelbare) Rookmelders
 • Koolmonoxidemelders
 • Vluchtladders
 • Blusdekens
 • Sprayschuimblussers
 • Combimelders

Wenst u meer informatie te ontvangen over de precieze eigenschappen en specificaties van bovengenoemde producten? Of bent u nieuwsgierig hoe de combimelders van AngelEye exact functioneren en bij u toe te passen zijn? Neem dan gerust contact op met de specialisten van Quality Creations International. Immers zijn wij niet alleen importeur en distributeur, maar denken wij even graag met u mee. Lees hieronder hoe u contact met ons opneemt.

AngelEye

Vraag direct een offerte aan en ontvang een scherpe aanbieding op maat!

Vraag vrijblijvend offertes en adviezen aan

Bij Quality Creations International vindt u alle producten van AngelEye. Deze producten, waaronder rookmelders en koolmonoxidemelders, hebben als centrale doelstelling mensen veiligheid te bieden in hun woningen en panden. Wilt u een bestelling plaatsen? Of wenst u, natuurlijk op vrijblijvende basis, een offerte of een gefundeerd advies te ontvangen? U bent altijd van harte welkom contact met ons op te nemen. Dit kan telefonisch via 015-3693965 of door een e-mail te sturen naar info@qualitycreations.nl.

Als groothandel met veel deskundigheid voorzien wij u graag van de beste adviezen op het gebied van de brandveiligheidsproducten van AngelEye.

×

  Offerte aanvragen

  Naam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Product

  Eventuele opmerkingen of vragen

  ×

   Vul uw naam en e-mailadres in om direct de datasheet per e-mail te ontvangen

   ×

    Offerte aanvragen

    Naam

    E-mailadres

    Telefoonnummer

    Product Category

    Eventuele opmerkingen of vragen

    ×