• Levering uit voorraad
 • Kennis van wet- en regelgeving
 • Specialist in brandveiligheid

FireAngel-rookmelder

Een FireAngel-rookmelder is een kwalitatief hoogwaardige rookmelder. De meeste FireAngel-rookmelders werken volgens het Themoptek principe. Dit wil zeggen dat de melder niet alleen naar de rookontwikkeling kijkt maar ook de temperatuur ontwikkeling volgt. Als de temperatuur bij een brand oploopt zal het rookgevoelige deel sneller alarm slaan. Dit verschil kan wel oplopen tot veertig seconden in vergelijk met een traditionele rookmelder. Als u ervan uitgaat dat u drie minuten heeft om veilig buiten te komen kan dat een levensreddend verschil zijn. FireAngel staat niet voor niets bekend om zijn innovatieve technologie en hoge betrouwbaarheid, waardoor u verzekerd bent van de beste bescherming tegen brand.

Bent u benieuwd naar onze FireAngel-rookmelders?

FireAngel, een compleet pakket met een rookmelder en andere veiligheidsproducten

FireAngel maakt niet alleen rookmelders maar heeft een breed portfolio. Zo zijn er koolmonoxidemelders, draadloos koppelbare melders en een mix van batterij gevoede en 230V (NEN2555) rookmelders. Ook voor kamergewijze verhuur hebben wij een passende oplossing in de vorm van de WG2-INT gateway die meldingen doorgeeft aan uw smartphone. Door FireAngel producten te kopen bij een gespecialiseerde rookmelderspecialist zoals Quality Creations International (QCI) bent u verzekerd van een goed advies tegen een scherpe prijs.

Een product dat wij graag nog speciaal noemen is het FireAngel-relais, WRLYM dat naadloze integratie met andere brandveiligheidssystemen mogelijk maakt. Zo kunt u met dit relais de FireAngel-rookmelder koppelen aan een vrijloopdeurdranger. Hierdoor wordt de woningentreedeur van een appartement zelfsluitend bij brand en wordt de verspreiding van vuur en rook beperkt. Op zoek naar meer installatiegemak? Kies dan voor onze Quick Connect Box. Hierin in het FireAngel relais gebruikt en is verder alles al voorgemonteerd, u hoeft alleen de stekker nog in het stopcontact te doen.

Ontvang het beste advies direct van de importeur

Bent u geïnteresseerd in een FireAngel-rookmelder en de rest van het FireAngel-programma en wilt u meer weten over de mogelijkheden? Wij zijn specialist in brandveiligheid en kunnen u voorzien van professioneel advies en uitstekende nazorg. Ons team van experts staat klaar om u te helpen de beste producten te kiezen voor uw specifieke situatie. Neem vandaag nog contact met ons op en zorg ervoor dat uw gebouw optimaal beschermd is tegen brandgevaar.

×

  Offerte aanvragen

  Naam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Product

  Eventuele opmerkingen of vragen

  ×

   Vul uw naam en e-mailadres in om direct de datasheet per e-mail te ontvangen

   ×

    Offerte aanvragen

    Naam

    E-mailadres

    Telefoonnummer

    Product Category

    Eventuele opmerkingen of vragen

    ×