• Levering uit voorraad
 • Kennis van wet- en regelgeving
 • Specialist in brandveiligheid

FireAngel WRLYB-1EU relais

Het innovatieve FireAngel WRLYB-1EU relais heeft in korte tijd de markt veroverd als een betrouwbare schakel in brandveiligheidssystemen. Bij Quality Creations B.V. in Pijnacker staan we achter dit product. Het is ontwikkeld om rookmelders naadloos te koppelen met andere installaties en de veiligheid in gebouwen te maximaliseren.

Bent u benieuwd naar onze innovatieve vrijloopdeurdranger?

De FireAngel WRLYB-1EU relais is een onmisbare schakel voor veiligheid

Het FireAngel WRLYB-1EU relais biedt talloze voordelen. Dit relais kan moeiteloos worden gekoppeld aan een deurdranger met vrijloopfunctie, waardoor de deur in geval van brand automatisch sluit. Bovendien is het FireAngel WRLYB-1EU relais bij uitstek geschikt voor resellers die hun assortiment willen uitbreiden met geavanceerde brandveiligheidsoplossingen. Koppelen met een alarmsysteem is bijvoorbeeld een veel voorkomende toepassing van het relais. Wij leveren daarnaast ook vrijeloopdeurdrangers met rookmelders.

Optimaliseer uw brandveiligheid

Bent u klaar om uw brandveiligheidsinstallatie naar een hoger niveau te tillen? Met het FireAngel WRLYB-1EU relais zorgt u voor een betrouwbare verbinding tussen uw beveiligingssystemen. Vraag gerust een offerte aan en ontdek hoe u gebruik kunt maken van de koppelingen die het relais biedt. Wij staan als specialist in brandveiligheid voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van het beste advies. Neem gerust contact met ons op via info@qualitycreations.nl.

×

  Offerte aanvragen

  Naam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Product

  Eventuele opmerkingen of vragen

  ×

   Vul uw naam en e-mailadres in om direct de datasheet per e-mail te ontvangen

   ×

    Offerte aanvragen

    Naam

    E-mailadres

    Telefoonnummer

    Product Category

    Eventuele opmerkingen of vragen

    ×