• Levering uit voorraad
 • Kennis van wet- en regelgeving
 • Specialist in brandveiligheid

Dorma TS99FL

De Dorma TS99FL is een kwalitatieve vrijloopdeurdranger die uw gebouw veiliger en toegankelijker maakt. Bij Quality Creations International (QCI). in Pijnacker bieden wij deze geavanceerde oplossing aan om te voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van brandveiligheid en gebruiksgemak. De Dorma TS99FL combineert betrouwbaarheid met een eenvoudige werking, wat het ideaal maakt voor zakelijke toepassingen.

Bent u benieuwd naar onze Dorma TS99FL?

Voordelen van de Dorma TS99FL

Er zijn verschillende uitvoeringen van de TS99FL. Zo is er de Dorma TS99FL-N voor ‘normale montage’, wat inhoudt dat de plaatsing op de deur is. Doordat de dranger te draaien is past hij zowel op een DIN linkse als een DIN rechtse deur. De TS99FL-K plaats u op het kozijn (ook wel kopmontage). Wilt u de vrijloopdeurdranger aan de buitenzijde van de woning plaatsen? Dan is de TS99FL-K-BG de vrijloopdranger die u nodig heeft. Deze dranger kan worden toegepast bij een terugligging van 50-96 mm. In veel gemeenten heeft het bevoegd gezag de voorkeur om de dranger aan de buitenzijde van de woning te plaatsen wat met de Dorma TS99FL-K-BG dus eenvoudig mogelijk is.

Wat alle Dorma TS99FL-varianten hebben is de vrijloopfunctie, die het mogelijk maakt om deuren zonder weerstand te openen en te sluiten. Dit verhoogt de toegankelijkheid en het comfort voor alle gebruikers. Natuurlijk schakelt de vrijloopfunctie automatisch uit bij detectie van rook of vuur door de gekoppelde rookmelder, waardoor de deur onmiddellijk sluit en de verspreiding van brand en rook wordt beperkt. De Dorma TS99FL is bijzonder eenvoudig aan te sturen met een Quick Connect Box, wat de installatie aanzienlijk vereenvoudigt. Natuurlijk is de Dormakaba-vrijloopdeurdranger ontworpen om te voldoen aan de strengste Europese normen waaronder de EN1154.

Ga voor optimale brandveiligheid

Bent u op zoek naar een betrouwbare oplossing voor de brandveiligheid en toegankelijkheid van uw woongebouw? Wij zijn gespecialiseerd in brandveiligheid en kunnen u voorzien van professioneel advies en uitstekende nazorg. Ons team staat klaar om u te helpen de juiste keuze te maken voor uw specifieke situatie. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe de Dorma TS99FL uw gebouw veiliger en gebruiksvriendelijker kan maken.

×

  Offerte aanvragen

  Naam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Product

  Eventuele opmerkingen of vragen

  ×

   Vul uw naam en e-mailadres in om direct de datasheet per e-mail te ontvangen

   ×

    Offerte aanvragen

    Naam

    E-mailadres

    Telefoonnummer

    Product Category

    Eventuele opmerkingen of vragen

    ×