Sprayschuimblusser

Blus een brand meteen

Om een brand te kunnen blussen is een sprayschuimblusser hét ideale product. Deze blusser is namelijk zeer veelzijdig, makkelijk in gebruik en overal op te bergen. Wij hebben deze sprayschuimblusser zowel bij particulieren als bedrijven mogen afleveren. Is het hebben van een heuse brandblusser nou echt nodig, vraagt u zich af? Wij weten uit ervaring dat een ongeluk in een klein hoekje zit. Denk aan een pannetje dat te lang op het vuur staat, of een oud koffiezetapparaat dat doorgebrand is van binnen. Er hoeft maar een klein vonkje te ontstaan, waardoor uw hele huis en haard op kan gaan in vlammen. Wees de brand de baas en overmeester deze met onze sprayschuimblusser.

De productspecificaties

Onze sprayschuimblusser is van het hoogwaardige en kwalitatieve merk First Alert. Het fijne aan deze sprayschuimblusser is dat hij in het handzame formaat van 600 ml te verkrijgen is. De sprayschuimblusser is verder geschikt voor de A, B en F klasse. Dit betekent dat deze blusser geschikt is om brandjes met vaste stoffen, vloeistof en vet te blussen. De blustijd bedraagt ongeveer 15 seconden en kan onderbroken worden. Ideaal dus voor kleine brandjes bij u in huis, op uw kantoor of in uw werkplaats/garage. De blusser is makkelijk op te bergen op een logische plek zoals in het gootsteenkastje, in uw berging of in uw hobby-/kluskastje. Houd er wel rekening dat u de blusser vorstvrij bewaart.

Onze sprayschuimblusser kan levens redden

U bent misschien misleid door het kleine formaat van de sprayschuimblusser. Hoe kan zo’n klein blussertje nou een groot en belangrijk effect leveren? Wij benadrukken graag dat vrijwel elke brand klein begint. Op dat moment is de brand nog makkelijk te overmeesteren. Maar zodra de brand groter wordt, is het risico op enorme schade en zelfs (dodelijke) slachtoffers veel groter. Kies dus voor een brandblusser van Quality Creations International en zorg dat de brand nog te stoppen is. Wilt u nog meer in huis halen op het gebied van brandveiligheid? Bekijk eens de volgende producten in ons assortiment:

  • Rookmelders
  • Hittemelders
  • Koolmonoxidemelders
  • Blusdekens
  • Noodverlichting

Blust u uw brandje straks ook met onze blusser?

Quality Creations International streeft ernaar in elk huishouden een brandblusser te krijgen. Sluit u zich nu ook bij onze grote groep partners aan die ook voor veiligheid hebben gekozen? Bel ons dan via telefoonnummer 015-3693965 of stuur ons een een mail via info@www.qualitycreations.nl. Met onze sprayschuimblusser maakt u uw woning of bedrijfspand een stuk veiliger!