• Levering uit voorraad
 • Kennis van wet- en regelgeving
 • Specialist in brandveiligheid

Rookmelder

De basis in brandveiligheid

Als u uw pand brandveiliger wilt maken, dan is het plaatsen van een rookmelder de basis om mee te beginnen. Volle bedrijfspanden zijn vaak verplicht een rookmelder te installeren, maar ook voor particulieren is een rookmelder geen overbodige luxe. Een brandje is namelijk snel ontwikkeld, weten de experts van Quality Creations International. Soms is het een pannetje voedsel dat te lang op het vuur staat, dan is het een smeulende sigarettenpeuk, en zo nu en dan een doorgebrand tostiapparaat. Kortom, het begint vaak zeer onschuldig, maar een uitslaande brand kan grote schade en/of ernstige slachtoffers maken. Wees deze brand te snel af door op tijd gealarmeerd te worden door een rookmelder.

Wat doet een rookmelder precies?

Slachtoffers van een brand zijn meestal al uitgeschakeld als gevolg van ingeademde rook. Deze rook is vaak giftig, waardoor u slaperig en bewusteloos wordt. Zorg dat u dus tijdig gewaarschuwd wordt bij rookontwikkeling. Een rookmelder waarschuwt u hiervoor, zodat u op tijd kunt vluchten of de bron (zoals in bovenstaande voorbeelden het pannetje, de sigaret, of het tostiapparaat) onder handen kunt nemen. Wat zeker voor een bedrijfspand of grotere woning handig is, is het installeren van gekoppelde rookmelders. Mocht er op één plek rook ontstaan, dan gaan tegelijkertijd alle rookmelders af, zodat het hele pand gewaarschuwd is. Verder biedt Quality Creations International rookmelders die werken op batterijen en rookmelders die van stroom worden voorzien via netstroom. Naast onze gewone rookmelders, die rook detecteren, verkopen we ook combi-melders. Deze alarmen u ook als de giftige stof koolmonoxide is vrijgekomen.

Dit moet u verder nog weten over rookmelders

Kortom, een rookmelder is een zeer brandveilig product. Bent u ook overtuigd? Bestel er dan vandaag nog één of meerdere bij Quality Creations International. Houd verder rekening met het volgende:

Wilt u een rookmelder bestellen?

Zorg dat u en de andere aanwezigen in uw pand tijdig gewaarschuwd worden bij rookontwikkeling. Installeer de beste rookmelders! Bestel ze nu direct of bel Quality Creations International via telefoonnummer 015-3693965 of stuur een mail naar info@www.qualitycreations.nl voor meer informatie. Een rookmelder is de basis voor uw brandveiligheid!

×

  Offerte aanvragen

  Naam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Product

  Eventuele opmerkingen of vragen

  ×

   Vul uw naam en e-mailadres in om direct de datasheet per e-mail te ontvangen

   ×

    Offerte aanvragen

    Naam

    E-mailadres

    Telefoonnummer

    Product Category

    Eventuele opmerkingen of vragen

    ×