Koppelbare rookmelders

Stel heel uw pand op de hoogte

Als er ergens brand uitbreekt in uw pand, is het verstandig alle aanwezigen te alarmeren via koppelbare rookmelders. U kent natuurlijk wel de ‘gewone’ rookmelders. Veilig, maar ook ietwat beperkt. In een groot bedrijf met verschillende vleugels, kan zo’n enkele rookmelder niet iedereen op te hoogte stellen van een brand. En gezien een brand redelijk snel groeit en verplaatst, is dit wel de bedoeling. Kies daarom voor koppelbare melders. Als er op één plek rook en/of brand in uw pand ontstaat, dan gaan meteen alle rookmelders piepen. Dankzij deze koppelbare melders is iedere aanwezige op de hoogte van het naderende gevaar en kan dus tijdig zijn of haar weg naar buiten vinden. Bent u ook al overtuigd?

Koppelbare rookmelders: dé oplossing voor grote panden

Quality Creations International heeft vele soorten rookmelders. Twee hiervan zijn van de koppelbare variant. Zo vindt u in ons assortiment de WST-630 Wi-safe2 rookmelder, van het merk Fire Angel. Alle rookmelders van dit type zijn draadloos aan elkaar te koppelen. Op de bijgeleverde batterij zit maar liefst tien jaar garantie. De tweede koppelbare rookmelder die Quality Creations International aanbiedt is de DS700RF Radio Interlink, van het merk BRK. Alle hitte- en rookmelders van dit type (de 600-serie) zijn met behulp van de bijgeleverde sokkel draadloos te koppelen. Met deze beide soorten koppelbare melders kunt u er dus voor zorgen dat uw hele pand gealarmeerd wordt bij rook- en brandontwikkeling. Kiest u ook voor deze veiligheid?

Dit bieden we nog meer

Heeft u behoefte aan meer veiligheid dan de koppelbare rookmelders u kunnen bieden? Kijk dan eens bij onze andere producten. Ook deze komen van de kwalitatieve merken BRK, Fire Angel en First Alert. Quality Creations International heeft al meer dan 25 jaar ervaring, dus u kunt ervan uitgaan dat wij enkel de beste producten distribueren. Wat dacht u van:

  • Hittemelders, voor in de keuken of rookruimte?
  • Koolmonoxidemelders, voor bij uw geiser of gaskachel?
  • Blusdekens, voor kleine brandjes?
  • Blussers, om een brand te stoppen?
  • Noodverlichting, om veilig uw oand te kunnen verlaten?

Contact

Weet u al welke melders u wilt bestellen of heeft u vragen over (onze producten op het gebied van) brandveiligheid? Bel Quality Creations International dan via telefoonnummer 015-3693965 of stuur een mailtje met uw vraag of verzoek naar info@www.qualitycreations.nl. Stel uw hele pand op de hoogte van een beginnende brand met onze koppelbare rookmelders!