Koolstofmonoxidemelder

Voorkom een koolstofmonoxidevergiftiging

Om een koolstofmonoxidevergiftiging te voorkomen, is het verstandig een koolstofmonoxidemelder te installeren. Bij Quality Creations International vindt u verschillende soorten koolstofmonoxidemelders van de hoogwaardige en kwalitatieve merken First Alert, Fire Angel en BRK. Een koolstofmonoxidemelder kan levens redden. Waar zoekt u een koolstofmonoxidemelder voor? Voor uw hal, dichtbij de CV-kast? Voor in uw woonkamer, nabij de open haard of gaskachel? Of in uw kantoor, waar de geiser hangt? Waar u ook een melder wilt hangen; onze melders zijn makkelijk te installeren en van een mooi, klein formaat. Kijkt u ook even mee?

De kracht van een koolstofmonoxidemelder

U kent natuurlijk wel de rookmelders. Deze slaan alarm als er rook plaatsvindt. Dat is erg prettig, want rook kan giftige stoffen bevatten, waardoor u bewusteloos kunt raken. Dat is tijdens een brand natuurlijk niet zo handig! Rookmelders zijn dus erg veilige producten. Echter, de meeste rookmelders beginnen alleen te piepen als er daadwerkelijk rook ontstaat. Koolstofmonoxide is een geur-, kleur- en smaakloze stof, dus niet op te merken als rook. Wij kunnen de stof als mens ook niet zien. Belangrijk om te weten is dat koolstofmonoxide giftig is. Zeker kinderen, ouderen en mensen met hart- of ademhalingsproblemen kunnen ernstig ziek worden als zij te veel koolstofmonoxide inademen. Soms zelfs met de dood als gevolg. Laat dit niet gebeuren en bestel vandaag nog een koolstofmonoxidemelder. Hang een koolstofmonoxidemelder op waar onvolledige verbrandingen plaatsvinden. Op die plekken kan de giftige stof vrijkomen. Let op, dit risico loopt u ook vaak in een camper, caravan of chalet. Om uw vakantie niet te laten verknallen door een koolstofmonoxidevergiftiging is het verstandig een koolstofmonoxidemelder te (laten) installeren.

Bestel uw melder bij Quality Creations International

U zult er inmiddels al wel van overtuigd zijn dat een koolstofmonoxidemelder geen overbodige luxe is. Bestel daarom uw melder vandaag nog en wel bij Quality Creations International. Wij staan bekend om:

  • Koolstofmonoxidemelders van de beste merken (Fire Angel, First Alert, BRK)
  • Onze uiterst gebruiksvriendelijke bestelmodule
  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Oplossingen in brandveiligheid voor particulieren én bedrijven
  • Levering in heel Nederland

Bestel uw product of bel ons

Weet u al wat u wilt bestellen? Doe dat dan meteen. Heeft u nog wat vragen over koolstofmonoxide en/of onze producten? Bel dan de specialisten van Quality Creations International via telefoonnummer 015-3693965 of stuur een mail naar info@www.qualitycreations.nl. Wij verhogen graag uw veiligheid met onze koolstofmonoxidemelder!