• Levering uit voorraad
 • Kennis van wet- en regelgeving
 • Specialist in brandveiligheid

Koolmonoxide melder

Giftige stoffen zijn gevaarlijk

Om een koolmonoxidevergiftiging te voorkomen is het installeren van een koolmonoxide melder van groot belang. Deze melder begint luid en helder te piepen als het de stof koolmonoxide detecteert. Dat is zeer essentieel, want deze stof is geur-, kleur- en smaakloos, maar bovenal giftig. Een rookmelder alleen is dan dus niet altijd voldoende. Gelukkig biedt Quality Creations International een groot aanbod aan koolmonoxidemelders. Ook zijn enkele rookmelders voorzien van deze functie; we spreken dan over combi-melders. Neemt u ook een kijkje in ons assortiment?

Wat doet een koolmonoxide melder?

Zoals gezegd detecteren koolmonoxidemelders de gevaarlijke en giftige stof koolmonoxide. Deze stof komt vrij bij onvolledige verbrandingen, bijvoorbeeld bij een open haard, geiser of gaskachel. Waar ook vaak verwarming plaats vindt via die manier is in vakantiehuisjes, chalets, caravans en campers. U moet er toch niet aan denken dat uw vakantie verstoord wordt door een koolmonoxidevergiftiging? De oplossing daarvoor is het installeren van een melder. Zodra de stof koolmonoxide ergens vrijkomt, begint de melder luid te piepen en kunt u en de andere aanwezigen tijdig ontsnappen en hulp inschakelen. Heeft u geen koolmonoxide melder, dan wordt vaak pas ontdekt dat deze giftige stof in uw pand is gekomen, als de symptomen duidelijk beginnen te worden. Men wordt moe, misselijk en duizelig. Ook zal vrijwel iedereen die de stof inademt zich uiterst verzwakt voelen en last van hoofdpijn krijgen. Blijft iemand te lang koolmonoxide inademen, dan kan dit zelfs tot dodelijke slachtoffers leiden. Vooral kinderen, zwangere vrouwen, ouderen en mensen met hart- of ademhalingsproblemen zijn vatbaar voor de giftige stof. Kortom, wacht niet langer en bestel vandaag nog zo’n levensreddende melder!

Waarom u kiest voor een product van Quality Creations International

Als u op zoekt bent naar een makkelijke, hoogwaardige en kwalitatieve melder die u alarmeert als er ergens koolmonoxide is vrijgekomen, dan bent u bij Quality Creations International aan het juiste adres. Wij:

Geef koolmonoxidevergiftiging geen kans

Wilt u ook geen risico meer lopen op een koolmonoxidevergiftiging? Bestel dan nu onze koolmonoxidemelders! Bel naar Quality Creations International via telefoonnummer 015-3693965 of stuur een mail naar info@www.qualitycreations.nl. Met een koolmonoxide melder van ons kunt u levens redden!

×

  Offerte aanvragen

  Naam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Product

  Eventuele opmerkingen of vragen

  ×

   Vul uw naam en e-mailadres in om direct de datasheet per e-mail te ontvangen

   ×

    Offerte aanvragen

    Naam

    E-mailadres

    Telefoonnummer

    Product Category

    Eventuele opmerkingen of vragen

    ×